sailor247 4 Νοεμβρίου 2012 #1 Share 4 Νοεμβρίου 2012 Πριν λιγο ειδα διαδικασια αναπαραγωγης απο τα γκουραμι μου.Ο αρσενικος τακτοποιει τα αυγα τους στην φωλια και η διαδικασια επαναλαμβανεται.την φωλια την εχει φτιαξει αναμεσα στα πιστια.Τι χρειαζεται να κανω τωρα μηπως δω ουριτσες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 4 Νοεμβρίου 2012 #2 Share 4 Νοεμβρίου 2012 Χωρίς να έχω ασχοληθεί προσωπικά με τα gourami , νομίζω πως η αναπαραγωγή τους παρουσιάζει ομοιότητες με αυτήν των μονομάχων.Για περισσότερες πληροφορίες για την αναπαραγωγή τους διάβασε τα παρακάτω άρθρα http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=39008&st=0&p=348375entry348375http://www.seriouslyfish.com/species/trichopodus-leerii/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 4 Νοεμβρίου 2012 Author #3 Share 4 Νοεμβρίου 2012 Το εχω διαβασει το αρθρο αλλα ηθελα να παρω πληροφοριες απο καποιον που να εχει πετυχει αναπαραγωγη.Δεν ξερω τι να κανω.Να εβαζα τα αβγα σε ενυδρειο γενηστρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 5 Νοεμβρίου 2012 #4 Share 5 Νοεμβρίου 2012 Τα εχεις σε κοινωνικο ενυδρειο ή δικο τους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 5 Νοεμβρίου 2012 Author #5 Share 5 Νοεμβρίου 2012 Δεν το περιμενα και γεννησαν μεσα στο κοινωνικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Νοεμβρίου 2012 #6 Share 5 Νοεμβρίου 2012 Τι αλλα ψαρια εχεις στο ενυδρειο σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 5 Νοεμβρίου 2012 Author #7 Share 5 Νοεμβρίου 2012 corydoras,2 kribensis,3 ancistrus Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 5 Νοεμβρίου 2012 #8 Share 5 Νοεμβρίου 2012 Τα μικρά πρέπει να μετακινηθούν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Νοεμβρίου 2012 #9 Share 5 Νοεμβρίου 2012 Και εγω της ιδιας αποψης ειμαι,οτι πρεπει να μετακινηθουν τα μικρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 5 Νοεμβρίου 2012 Author #10 Share 5 Νοεμβρίου 2012 επρεπε μαλλον να φυγουν καθως δεν βλεπω κανενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Νοεμβρίου 2012 #11 Share 5 Νοεμβρίου 2012 Ισως τα εφαγαν τα υπολοιπα ψαρια του ενυδρειου σου αλλα ισως και οι γονεις τους. Μην απογοητευεσαι,μπορει να σου ξαναγεννησουν τωρα που εκαναν την αρχη.¨) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 5 Νοεμβρίου 2012 Author #12 Share 5 Νοεμβρίου 2012 Ισως τα εφαγαν τα υπολοιπα ψαρια του ενυδρειου σου αλλα ισως και οι γονεις τους. Μην απογοητευεσαι,μπορει να σου ξαναγεννησουν τωρα που εκαναν την αρχη.¨) Ναι ενταξει.Δεν απογοητευομαι.Ετσι εγινε και με τα γατοψαρα.Την πρωτη γεννα μου την εφαγαν,την δευτερη ειδα μωρακια που τωρα μεγαλωνουν στο ενυδρειο μου.Παντως για να ειμαι προετοιμασμενος για την επομενη φορα μπορω να παρω τα αυγα να τα βαλω σε ενυδρειο γενηστρα η υπαρχει προβλημα?Και ξερει κανεις που μπορω να βρω υγρη τροφη για τις πρωτες μερες να την εχω ευκαιρη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 8 Νοεμβρίου 2012 Author #13 Share 8 Νοεμβρίου 2012 Τελικα τα μωρα μου ζουν και βασιλευουν!!!!Παρατηρωντας λιγο καλυτερα ειδα οτι κινουνται αρκετα κοντα στα φυλλα των πιστια.Ελπιζω να καταφερω να μεγαλωσω μερικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 9 Νοεμβρίου 2012 #14 Share 9 Νοεμβρίου 2012 Μπραβο!Πόσων ημερών ειναι ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 9 Νοεμβρίου 2012 Author #15 Share 9 Νοεμβρίου 2012 5 ημερων σημερα και ειναι πααααρα πολλα!!!!ελπιζω να μεινουν μερικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 11 Νοεμβρίου 2012 Author #16 Share 11 Νοεμβρίου 2012 τα μωρακια μου μεγαλωνουν και οι γονεις εχουν παλι ορεξουλες.γκαπυ καταντησανε!!! http://sailor247.mediashare.com/index_launch.php?signin=true&windowwidth=1012&windowheight=706&os=win&osversion=nt&browser=firefox&browserversion=16&action=&WMPversion=none&QTPversion=0.0&FLPversion=8.0.0&referrer= Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 11 Νοεμβρίου 2012 #17 Share 11 Νοεμβρίου 2012 Δεν βάζεις και καμιά φωτογραφία για εμάς που δεν έχουμε Quicktime και δεν θέλουμε να βάλουμε ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 11 Νοεμβρίου 2012 Author #18 Share 11 Νοεμβρίου 2012 (edited) http://img19.imageshack.us/img19/4996/rd4zxjleaivscubspmvqud.mp4 τωρα πιστευω δεν χρειαζεται quicktime Έγινε επεξεργασία 11 Νοεμβρίου 2012 - sailor247 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 11 Νοεμβρίου 2012 #19 Share 11 Νοεμβρίου 2012 Αυτά είναι ! Καθόλου δεν ντρέπονται τα άτιμα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 11 Νοεμβρίου 2012 Author #20 Share 11 Νοεμβρίου 2012 Αυτά είναι ! Καθόλου δεν ντρέπονται τα άτιμα ; ελα ντε!!!!τα βλεπει και το παιδακι μου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 3 Δεκεμβρίου 2012 Author #21 Share 3 Δεκεμβρίου 2012 Επανερχομαι στο θεμα μιας και εχω συνεχεις αναπαραγωγες απο τις αναβαντιδες μου αλλα δεν εχω καταφερει να μεγαλωσω κανενα μωρο.Πως μπορω να ταισω τα μωρα αφου οπως βλεπω μεχρι και την πιο ψιλη τροφη του εμποριου δεν την τρωνε?Ξερετε καποιο μαγαζι να πουλαει υγρη τροφη η infusoria η κατι αντιστοιχο?Περιμενοντας την κρεμαστη γενηστρα μηπως και σωσω καποια ψαχνω να βρω μηπως φταιει και η διατροφη.Καμια ιδεα κανενας??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος