thanashs 4 Νοεμβρίου 2012 #1 Share 4 Νοεμβρίου 2012 παιδια καλησπερα..... σε ενα ενθδρειο 120 λιτεων εχω 3 multies + 4 julidochromis που περιμενω να ξεχωρισω ζευγαρι στα τζουλις.....απλα δεν κινουνται σχεσον καθολου...τα μθλτις πανω απο τα κοχυλια και τα τζουλι μεσα στις πετρες....μπορω να βαλλω κατι αλλο να μην φενεται τοσο αδειο το ενυδρειο???? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 4 Νοεμβρίου 2012 #2 Share 4 Νοεμβρίου 2012 Πόσα λίτρα είναι το ενυδρείο σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_vergopoulos 4 Νοεμβρίου 2012 #3 Share 4 Νοεμβρίου 2012 Πόσα λίτρα είναι το ενυδρείο σου? 120 γράφει Μάνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 4 Νοεμβρίου 2012 #4 Share 4 Νοεμβρίου 2012 Αυτό είναι οι μεν στα κογχύλια οι δε στις πέτρες θέλει υπομονή οι κινήσεις θα έλθουν σιγά - σιγά Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 4 Νοεμβρίου 2012 #5 Share 4 Νοεμβρίου 2012 Συμφωνώ κι εγώ με τον κύριο Σωκράτη. Όσο θα περνάει ο καιρός και θα αρχίσουν και τις γέννες, οπότε θα έχεις και περισσότερα ψάρια στον ενυδρείο σου, θα δεις και περισσότερη κίνηση. Υπομονή θέλει. Σε ότι αφορά την προσθήκη κι άλλου είδους, σε αυτά τα λίτρα, δεν θα το πρότεινα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 5 Νοεμβρίου 2012 Author #6 Share 5 Νοεμβρίου 2012 ειναι 2 μηνες ετσι και δεν εχουν κανει ουτε προσπα9ειες για ζευγαρωμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_vergopoulos 5 Νοεμβρίου 2012 #7 Share 5 Νοεμβρίου 2012 αν περιμένεις μέσα σε 2 μήνες ζευγάρωμα, μάλλον χρειάζεσαι άλλα ψάρια !!!!!!! εγώ τα τροφεους τα έχω κάνα χρόνο και πάλι έχω δρόμο μπροστά μου μέχρι την ώρα του ζευγαρώματος !!!!!! κάνε υπομονή θανάση !!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 5 Νοεμβρίου 2012 Author #8 Share 5 Νοεμβρίου 2012 δεν εχω προβλημα να περιμενω.....απλα να τα βλεπω θελω και οχι να ειναι κρυμενα συνεχως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος