Jump to content

Τα Γκαπυ Με Τι Ψαρια Ταιριαζουν?

AngelinaA

Recommended Posts

εχω 3 γκαπι σε ενα 30λ τι αλλα ειδη μπορω να βαλω?

αν ειναι μονο αρσενικα.αστα καλα ειναι.γενικως ζωοτοκα μπαινουν,αλλα οχι σε τοσα λιγα λιτρα.

Έγινε επεξεργασία - klaz

αν ειναι μονο αρσενικα.αστα καλα ειναι.γενικως ζωοτοκα μπαινουν,αλλα οχι σε τοσα λιγα λιτρα.

το ενα ειναι θυλικο και τα αλλα 2 ειναι μικρα γεννητουρια που δεν ξερω το φυλο τους !

Μονο αρσενικα γκαπυ οπως ειπε ο klaz.Αν ειχες μεγαλυτερο ενυδρειο θα μπορουσες κι ενα δευτερο ειδος.

Μονο αρσενικα γκαπυ οπως ειπε ο klaz.Αν ειχες μεγαλυτερο ενυδρειο θα μπορουσες κι ενα δευτερο ειδος.

ευχαριστω αλλα δεν ξερω το φυλο τον 2 μικρων αμα ζευγαρωσουν τα μικρα τι θα τα κανω?

Θα τα δωσεις-πουλησεις-χαρισεις.

Θα τα δωσεις-πουλησεις-χαρισεις.

υπαρχει περιπτωση να φαγωθουν απο τα αλλα γκαπυ?

πολυ μικρη εως ανυπαρκτη.

ωραια !!

ευχαριστω αλλα δεν ξερω το φυλο τον 2 μικρων αμα ζευγαρωσουν τα μικρα τι θα τα κανω?

Ο διαχωρισμός είναι αρκετά εύκολος , πόσο μικρά είναι τα μικρά ; Μπορείς να μας βάλεις μια φωτογραφία ;

Μπορείς να βάλεις κάλλιστα μαζί τους ένα red belly η oscar alpino.

:D :D :D

Αυτα δεν θελουν την ποιοτητα νερου που θελουν τα γκαπυ ;)

Τα εχεις δει πως παραφιλανε κατω απο τη γεννηστρα οταν εχεις μεσα τη θυληκια και γενναει;:D

Παρακαλώ πολύ τέτοιου είδους απαντήσεις να λείπουν μιας που δεν βοηθούν καθόλου την φίλη μας με τις απορίες της.

Παρακαλώ πολύ τέτοιου είδους απαντήσεις να λείπουν μιας που δεν βοηθούν καθόλου την φίλη μας με τις απορίες της.

τα οσκαρ δεν ειναι τεραστια? με δουλευετε?

Ο διαχωρισμός είναι αρκετά εύκολος , πόσο μικρά είναι τα μικρά ; Μπορείς να μας βάλεις μια φωτογραφία ;

θα σας βαλω συντομα επισης καταλαθος η μια ουρα του μικρου ειχε φαγωθει απο ενα αγγελοψαρο που ειχε αυτος που μου τα εδωσε ! δεν τα εχω αγορασει!

τα νεον τετρα πανε με τα γκαπυ ? δεν μιλαω για το 30λ αλλα για ενα νεο 70λ ενυδρειο που εχει η φιλη μου ! ? Έγινε επεξεργασία - AngelinaA

τα νεον τετρα πανε με τα γκαπυ ? δεν μιλαω για το 30λ αλλα για ενα νεο 70λ ενυδρειο που εχει η φιλη μου ! ?

Δυστυχώς όχι.

Δυστυχώς όχι.

οκ θα λυπηθει γιατι τις αρεσαν !

Καλύτερα να βάλει ζωντανά και να τους προσφέρει τις συνθήκες που χρειάζονται, έτσι θα τα χαρεί περισσότερο.

Καλύτερα να βάλει ζωντανά και να τους προσφέρει τις συνθήκες που χρειάζονται, έτσι θα τα χαρεί περισσότερο.

ναι τις αρεσουν τα χρυσοψαρα και τα ζοωτοκα αλλα ακομα δεν αποφασε τι θα βαλει !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...