Τοληs 3 Νοεμβρίου 2012 #1 Share 3 Νοεμβρίου 2012 Καλησπερα σε ολουs.Αγορασα προσφατα ενα ενυδρειο 180 λιτρων (δεν ειναι καποιαs μαρκαs) το οποιο ειχε στο καπακι του μια Τ5 λευκη.Αφου το πηρα σπιτι ειδα οτι η λαμπα του δεν εχει ballast.Επειδη δεν εχω ιδεα,θα εχω καποιο προβλημα με αυτο το θεμα η' οχι??Η λαμπα ειναι με διακοπτακι και αναβει κανονικα.Ρωταω γιατι του ειπα να μου ετοιμασει αλλεs δυο λαμπεs για το καπακι μια κοκκινη και μια λευκη ακομη και μαλλον θα τιs κανει με τον ιδιο τροπο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ελιοτ 3 Νοεμβρίου 2012 #2 Share 3 Νοεμβρίου 2012 τ5 χωρις ballast απλα δεν αναβει. αν αναβει καπου που δεν το βρηκες εχει ballast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τοληs 3 Νοεμβρίου 2012 Author #3 Share 3 Νοεμβρίου 2012 (edited) Η λαμπα ειναι σιγουρα Τ5,το γραφει πανω.Μα που μπορει να ειναι??Η κατασκευη ειναι πολυ απλη!!Υπαρχει περιπτωση να ειναι το μπαλαστ στενο οσο περιπου ειναι η λαμπα?? Έγινε επεξεργασία 3 Νοεμβρίου 2012 - Τοληs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 4 Νοεμβρίου 2012 #4 Share 4 Νοεμβρίου 2012 μια φωτογραφια απο το καπακι θα βοηθουσε .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 4 Νοεμβρίου 2012 #5 Share 4 Νοεμβρίου 2012 Στανταρ θα εχει μπαλαστ σε μορφη ηλεκτρονικου κυκλωματος που βασίζονται σε πηνία, αντιστάσεις και πυκνωτές και ειναι πολυ ποιο μικρο σε ογκο απο ενα κανονιο μπαλαστ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 4 Νοεμβρίου 2012 #6 Share 4 Νοεμβρίου 2012 Πχ, πλακετακι απο λαμπα οικονομιας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τοληs 4 Νοεμβρίου 2012 Author #7 Share 4 Νοεμβρίου 2012 Καλημερα σαs.Βαζω μερικεs φοτο απο το καπακι και την λαμπα> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 4 Νοεμβρίου 2012 #8 Share 4 Νοεμβρίου 2012 (edited) Καλημερα σαs.Βαζω μερικεs φοτο απο το καπακι και την λαμπα Το κυκλωματακι πρεπει να βρίσκεται μεσα στο αριστερο ακρωφυσιο, οπως βλεπουμε την φωτο ή αλλιως εξωτερικα σαν μικρο τροφοδοτικο. Έγινε επεξεργασία 4 Νοεμβρίου 2012 - Rik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τοληs 4 Νοεμβρίου 2012 Author #9 Share 4 Νοεμβρίου 2012 Δηλαδη δεν υπαρχει κατι περιεργο στην ολη υποθεση,αδικα ανησυχησα!!Ευχαριστω πολυ παιδια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 4 Νοεμβρίου 2012 #10 Share 4 Νοεμβρίου 2012 Οχι φιλε μου, ειναι μια πολυ καλη λυση, ρωτα τον φιλο σου που σου την περασε για περισσοτερες πληροφοριες............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τοληs 4 Νοεμβρίου 2012 Author #11 Share 4 Νοεμβρίου 2012 Ευχαριστω Rik!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 4 Νοεμβρίου 2012 #12 Share 4 Νοεμβρίου 2012 Παρακαλω, εχω και εγω μια αναλογη λαμπα, απλα τωρα δεν ειμαι στο γραφειο για να βγαλω φωτο να σου δειξω το κυκλωματακι που ειναι πολυ μικρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος