alatismenos 3 Νοεμβρίου 2012 #1 Share 3 Νοεμβρίου 2012 (edited) Γεια χαρα. Θα ηθελα να ρωτησω. Αντιφοσφωρο και ανθρακα μονο σε καλτσα υλικων μπαινουν, η υπαρχει και καποιο αλλο υλικο που μπορουν να μπουν μεσα? Εχω ακουσει για γυναικειο καλσον.(μην με κοροιδεψετε). Ακουω τις γνωμες σας. Έγινε επεξεργασία 3 Νοεμβρίου 2012 - alatismenos Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 3 Νοεμβρίου 2012 #2 Share 3 Νοεμβρίου 2012 Γεια χαρα. Θα ηθελα να ρωτησω. Αντιφοσφωρο και ανθρακα μονο σε καλτσα υλικων μπαινουν, η υπαρχει και καποιο αλλο υλικο που μπορουν να μπουν μεσα? Εχω ακουσει για γυναικειο καλσον.(μην με κοροιδεψετε). Ακουω τις γνωμες σας. Ναι και εκει μπαινουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lorentzos 3 Νοεμβρίου 2012 #3 Share 3 Νοεμβρίου 2012 Μπορείς άνετα να τα βάλεις σε καλτσον άμα δεν έχεις ενυδρειακη καλτσα. Βέβαια μπορούν να μπουν και σε ριακτορα αυτο θα ήταν το ιδανικό αλλα χρειάζεσαι σαμπ για καλύτερη χρήση του ριακτορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alatismenos 3 Νοεμβρίου 2012 Author #4 Share 3 Νοεμβρίου 2012 Παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Μιας και κανει, να ρωτησω και κατι αλλο. Τι καλσον κανει? Εννοω με τι τρυπες τις πιο ψιλες, μετριες φαρδιες(μην με κοροιδέψετε. )? Βεβαια θα μου πειτε αναλογα την κοκομετρια του υλικου, αλλα ρωταω, γιατι πχ σε ψιλο καλσον να μπουκωσει καποια στιγμη και να μην αποδιδει και το υλικο και το φιλτρο. Τι λετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 3 Νοεμβρίου 2012 #5 Share 3 Νοεμβρίου 2012 Παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Μιας και κανει, να ρωτησω και κατι αλλο. Τι καλσον κανει? Εννοω με τι τρυπες τις πιο ψιλες, μετριες φαρδιες(μην με κοροιδέψετε. )? Βεβαια θα μου πειτε αναλογα την κοκομετρια του υλικου, αλλα ρωταω, γιατι πχ σε ψιλο καλσον να μπουκωσει καποια στιγμη και να μην αποδιδει και το υλικο και το φιλτρο. Τι λετε? Ν5 σε λιγκρα.Απαλο και δεν φερνει και φαγουρα :hysterical: Με απλα λογια παρε ενα καλσον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
τολισ 24 Νοεμβρίου 2012 #6 Share 24 Νοεμβρίου 2012 Ν5 σε λιγκρα.Απαλο και δεν φερνει και φαγουρα :hysterical: Με απλα λογια παρε ενα καλσον... Ωραιος!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος