Jump to content

Καλτσα Υλικων Η Κατι Αλλο?

alatismenos

Recommended Posts

Γεια χαρα.

Θα ηθελα να ρωτησω. Αντιφοσφωρο και ανθρακα μονο σε καλτσα υλικων μπαινουν, η υπαρχει και καποιο αλλο υλικο που μπορουν να μπουν μεσα? Εχω ακουσει για γυναικειο καλσον.(μην με κοροιδεψετε).

Ακουω τις γνωμες σας.

Έγινε επεξεργασία - alatismenos

Γεια χαρα.

Θα ηθελα να ρωτησω. Αντιφοσφωρο και ανθρακα μονο σε καλτσα υλικων μπαινουν, η υπαρχει και καποιο αλλο υλικο που μπορουν να μπουν μεσα? Εχω ακουσει για γυναικειο καλσον.(μην με κοροιδεψετε).

Ακουω τις γνωμες σας.

Ναι και εκει μπαινουν.

Μπορείς άνετα να τα βάλεις σε καλτσον άμα δεν έχεις ενυδρειακη καλτσα.

Βέβαια μπορούν να μπουν και σε ριακτορα αυτο θα ήταν το ιδανικό αλλα χρειάζεσαι σαμπ για καλύτερη χρήση του ριακτορα.

Παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Μιας και κανει, να ρωτησω και κατι αλλο. Τι καλσον κανει? Εννοω με τι τρυπες τις πιο ψιλες, μετριες φαρδιες(μην με κοροιδέψετε. :P )? Βεβαια θα μου πειτε αναλογα την κοκομετρια του υλικου, αλλα ρωταω, γιατι πχ σε ψιλο καλσον να μπουκωσει καποια στιγμη και να μην αποδιδει και το υλικο και το φιλτρο.

Τι λετε?

Παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Μιας και κανει, να ρωτησω και κατι αλλο. Τι καλσον κανει? Εννοω με τι τρυπες τις πιο ψιλες, μετριες φαρδιες(μην με κοροιδέψετε. :P )? Βεβαια θα μου πειτε αναλογα την κοκομετρια του υλικου, αλλα ρωταω, γιατι πχ σε ψιλο καλσον να μπουκωσει καποια στιγμη και να μην αποδιδει και το υλικο και το φιλτρο.

Τι λετε?

Ν5 σε λιγκρα.Απαλο και δεν φερνει και φαγουρα :hysterical: :hysterical: :hysterical: Με απλα λογια παρε ενα καλσον... :bigemo_harabe_net-134:

• 3 weeks later...

Ν5 σε λιγκρα.Απαλο και δεν φερνει και φαγουρα :hysterical: :hysterical: :hysterical: Με απλα λογια παρε ενα καλσον... :bigemo_harabe_net-134:

Ωραιος!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...