lamb-angelo 22 Νοεμβρίου 2012 #51 Share 22 Νοεμβρίου 2012 Μπραβο σε ολους σας....Μακαρι να μπορουσα να βοηθησω και εγω αλλα δυστυχως τις σχολικες ωρες εγω δουλευω(οπως και οι περισσοτεροι πιστευω)οποτε μου ειναι αδυνατο..... Συνεχιστε την καλη δουλεια... Τουλαχιστον εκει στα μικρα παιδια πιστευω οτι ολο αυτο πιανει τοπο....Αυτα σιγουρα το εκτιμουν....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
irinichan 22 Νοεμβρίου 2012 #52 Share 22 Νοεμβρίου 2012 Μπράβο παιδιά! Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία σας! Δυστυχώς δε μπόρεσα να είμαι εκεί, ελπίζω την επόμενη φορά να μπορέσω να βοηθήσω εμπράκτως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mermaid 22 Νοεμβρίου 2012 #53 Share 22 Νοεμβρίου 2012 Ζήσαμε μια πολύ όμορφη εμπειρία με ανταμοιβή το χαμόγελο και τις εύστοχες ερωτήσεις των παιδιών που παρακολουθούσαν με αμέριστη προσοχή.Επίσης είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε και τα παιδιά του διπλανού νηπίου, που παρόλο που ήταν τα πιο μικρά συμμετείχαν ενεργά στην παρουσίαση.Είμαι πολύ χαρούμενη που μέσα από αυτή την παρουσίαση τα παιδιά πήραν τη σωστή πληροφόρηση για τη συντήρηση ενός ενυδρείου και πολλά εξέφρασαν την επιθυμία να αποκτήσουν ένα. Για κάποια παιδιά ήταν η πρώτη τους επαφή με ψάρια,χελώνες και χαμαιλέωντα και είμαι πολύ ενθουσιασμένη που συμμετείχα σε μία τόσο αξιόλογη προσπάθεια. Καλό θα ήταν να υπήρχε περισσότερη συμμετοχή και να είχα τη χαρά να συνεργαστώ με περισσότερα μέλη ,καθώς τα λόγια φτωχαίνουν μπροστά στην αγάπη και στην ικανοποίηση που εισέπραξα από τα μάτια τόσων παιδιών!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 25 Νοεμβρίου 2012 #54 Share 25 Νοεμβρίου 2012 Παιδεια καλη συνεχεια στο εργο σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 27 Νοεμβρίου 2012 #55 Share 27 Νοεμβρίου 2012 Πολύ ωραία...μπράβο παιδιά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 28 Νοεμβρίου 2012 #56 Share 28 Νοεμβρίου 2012 Μπραβο παιδια! Ελπιζω το επομενο να ειναι πιο κοντα και να μπορεσω να βοηθησω και εγω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 28 Νοεμβρίου 2012 #57 Share 28 Νοεμβρίου 2012 Και πάλι μπράβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 28 Νοεμβρίου 2012 #58 Share 28 Νοεμβρίου 2012 Αν κάνουμε κάτι παρόμοιο στην Θεσσαλονίκη προσφέρομαι για να βοηθήσω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 28 Νοεμβρίου 2012 #59 Share 28 Νοεμβρίου 2012 ετοιμάζεται στη Θεσσαλονίκη κάτι άλλο !!! υπομονή μερικές μέρες και θα χρειαστούμε την βοήθεια μελών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alatismenos 28 Νοεμβρίου 2012 #60 Share 28 Νοεμβρίου 2012 Πολλα μπραβο και απο μενα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 28 Νοεμβρίου 2012 #61 Share 28 Νοεμβρίου 2012 πολλα μπραβο και απο εμενα σε ολα τα παιδια και ειδικα στον φωτη,,,,,,την επομενη φορα μακαρι να μπορεσω να σας βοηθησω,,,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEX 24 Φεβρουαρίου 2015 #62 Share 24 Φεβρουαρίου 2015 (edited) Παιδιά τι θα λέγατε να φτιαχτεί ένα υλικό με κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο, στην ουσία ένα υλικό για σεμινάριο σε σχολεία; Εγώ είμαι δάσκαλος και θα μου άρεσε να κάνω στο σχολείο μου ένα δίωρο ενημέρωσης. Σίγουρα υπάρχουν εδώ μέσα κι άλλοι δάσκαλοι ή καθηγητές. Απλά εγώ δεν έχω την εμπειρία να φτιάξω ένα σωστό υλικό! Να σας πω ότι περίπου οι μισοί μαθητές μου έχουν δυστυχώς ή ευτυχώς γυάλα με χρυσόψαρο ή μονομάχο ενώ μόλις ένας έχει στο σπίτι του ενυδρείο και από ό,τι έχω καταλάβει δεν γίνεται καθόλου σωστή συντήρηση. ΥΓ. Λίγο παλιό το θέμα αλλά τώρα το είδα! Έγινε επεξεργασία 24 Φεβρουαρίου 2015 - DEX 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDP 24 Φεβρουαρίου 2015 #63 Share 24 Φεβρουαρίου 2015 Πολύ καλή ιδεά. Και ίσως θα ήταν καλί να ετοιμαστούν 2-3 κείμενα ανάλογα με τις ηλικίες που θα απευθυνόμαστε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEX 24 Φεβρουαρίου 2015 #64 Share 24 Φεβρουαρίου 2015 Πολύ καλή ιδεά. Και ίσως θα ήταν καλί να ετοιμαστούν 2-3 κείμενα ανάλογα με τις ηλικίες που θα απευθυνόμαστε. Θα έλεγα ότι πολύ δημοφιλές θα ήταν ένα κείμενο που θα απευθυνόταν σε ηλικίες από τετάρτη δημοτικού εώς τρίτη γυμνασίου δηλ περίπου 9-10 ετών μέχρι 15. Αυτές οι ηλικίες θα ψάρωναν περισσότερο. Για λύκειο θα ανέβαινε λίγο το επίπεδο. Πάντως και στο δημοτικό θα γίνονταν αντιληπτά αρκετά πράγματα ακόμα και για τη βιολογία του νερού και τον κύκλο του αζώτου κτλ. Στόχος θα μπορούσε να ήταν λιγότερες γυάλες και περισσότερα και σωστότερα ενυδρεία. Θα έδινε και μια ώθηση στην περιβαλλοντική εκπαίδευση η οποία έχει γίνει λίγο σούπα... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 24 Φεβρουαρίου 2015 #65 Share 24 Φεβρουαρίου 2015 Τέλεια ιδέα! Θα μπορούσα να βοηθήσω στη δημιουργία παρουσιασης, βιντεο, slides, etc Στάλθηκε από το G320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 24 Φεβρουαρίου 2015 Author #66 Share 24 Φεβρουαρίου 2015 Θα έλεγα ότι πολύ δημοφιλές θα ήταν ένα κείμενο που θα απευθυνόταν σε ηλικίες από τετάρτη δημοτικού εώς τρίτη γυμνασίου δηλ περίπου 9-10 ετών μέχρι 15. Αυτές οι ηλικίες θα ψάρωναν περισσότερο. Για λύκειο θα ανέβαινε λίγο το επίπεδο. Πάντως και στο δημοτικό θα γίνονταν αντιληπτά αρκετά πράγματα ακόμα και για τη βιολογία του νερού και τον κύκλο του αζώτου κτλ. Στόχος θα μπορούσε να ήταν λιγότερες γυάλες και περισσότερα και σωστότερα ενυδρεία. Θα έδινε και μια ώθηση στην περιβαλλοντική εκπαίδευση η οποία έχει γίνει λίγο σούπα... To σεμινάριο που είχαμε κάνει έγινε εις διπλούν. Μια παρουσίαση για τις τάξεις 1η , 2α , 3η και νηπιαγωγίο και η δεύτερη για τις 4η, 5η και 6η. Μεγαλύτερη συμμετοχή , περισσότερες ερωτήσεις και γενικά μεγαλύτερο ενδιαφέρον έδειξαν οι μικρότερες τάξεις ! Οι μεγαλύτεροι ναι μεν κατέθεσαν δικές τους εμπειρίες από γυάλες, ασθένειες , απώλειες κλπ , αλλά δεν είχαν την ίδια δίψα και ψάρωμα όπως λες φίλε DEX . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEX 25 Φεβρουαρίου 2015 #67 Share 25 Φεβρουαρίου 2015 To σεμινάριο που είχαμε κάνει έγινε εις διπλούν. Μια παρουσίαση για τις τάξεις 1η , 2α , 3η και νηπιαγωγίο και η δεύτερη για τις 4η, 5η και 6η. Μεγαλύτερη συμμετοχή , περισσότερες ερωτήσεις και γενικά μεγαλύτερο ενδιαφέρον έδειξαν οι μικρότερες τάξεις ! Οι μεγαλύτεροι ναι μεν κατέθεσαν δικές τους εμπειρίες από γυάλες, ασθένειες , απώλειες κλπ , αλλά δεν είχαν την ίδια δίψα και ψάρωμα όπως λες φίλε DEX . Σε σύγκριση με το Λύκειο λέω! Επίσης μιλάω για κάτι πιο απλό από αυτό που κάνατε, χωρίς στήσιμο ενυδρείων. Δηλαδή κάτι θεωρητικό με εικόνες και βίντεο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fwtini 25 Φεβρουαρίου 2015 #68 Share 25 Φεβρουαρίου 2015 μια από τις ιδέες που βρήκα στο youtube.. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 25 Φεβρουαρίου 2015 #69 Share 25 Φεβρουαρίου 2015 με χαρα να βοηθήσω όπου μπορώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 25 Φεβρουαρίου 2015 #70 Share 25 Φεβρουαρίου 2015 Και εγω μεσα να βοηθησω οπου μπορω!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
enydreiofilos 27 Φεβρουαρίου 2015 #71 Share 27 Φεβρουαρίου 2015 (edited) υπαρχει περιπτοση να ερθετε στο 4ο νεας ιωνιας; ειναι πατριαρχου ιωακιμ https://plus.google.com/116274642230900404063/about?gl=gr&hl=el Έγινε επεξεργασία 27 Φεβρουαρίου 2015 - Mr_Zoo ενωση τριων συνεχωμενων ποστ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 27 Φεβρουαρίου 2015 #72 Share 27 Φεβρουαρίου 2015 υπαρχει περιπτοση να ερθετε στο 4ο νεας ιωνιας; ειναι πατριαρχου ιωακιμ https://plus.google.com/116274642230900404063/about?gl=gr&hl=el Εμεις να ρθουμε, αλλα οι πορτες θα ανοιξουν ή θα μας φερουν την αστυνομια; Πετραν πρεπει να μιλησεις πρωτα με τον διευθυντη σου. Δεν μπορεις να το κανονισεις μονος σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
enydreiofilos 28 Φεβρουαρίου 2015 #73 Share 28 Φεβρουαρίου 2015 δεν ξερω η διευθυντρια ειναι πολυ επιθετικη.στειλτε μαιλ καλητερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
enydreiofilos 28 Φεβρουαρίου 2015 #74 Share 28 Φεβρουαρίου 2015 επειδη δεν το ξερω το μαιλ το τηλερφωνο ειναι 2102798361 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 28 Φεβρουαρίου 2015 #75 Share 28 Φεβρουαρίου 2015 δεν ξερω η διευθυντρια ειναι πολυ επιθετικη.στειλτε μαιλ καλητεραΤα παιδιά του ΑΖ δε κωλώνουν σε κάτι τέτοια. Εγω λέω να πάτε χωρίς ενημέρωση για να ειναι έκπληξη.....απλα αν γίνεται να ειναι κάποιος να τραβάει βίντεο για να δούμε κι εμείς μετα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος