Mr_Zoo 17 Νοεμβρίου 2012 #26 Share 17 Νοεμβρίου 2012 (edited) Αύριο Κυριακή 18-11-12 και ώρα 17:00 θα συναντηθούμε όσοι είναι να βοηθήσουμε στην παρουσίαση στο Palmie Bistro στην Πλ. Βικτωρίας (Απέναντι από τον Γερμανό) H πρόσβαση στο σημείο είναι πολύ εύκολη είτε με τον ΗΣΑΠ, είτε με τα ΜΜΜ από την Λ. Πατησίων (στάση ΟΤΕ) Έγινε επεξεργασία 17 Νοεμβρίου 2012 - Mr_Zoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 17 Νοεμβρίου 2012 Author #27 Share 17 Νοεμβρίου 2012 Γενικά τα παιδιά αποστηθίζουν καλύτερα οτιδήποτε συνδέεται με ένα παιχνιδί...το να δημιουρήγσεις ας πούμε ένα παιχνίδι μνήμης με τα απαραίτητα για τα ψάρια συστατικά και αφού τα παιδιά τα ακούσουν να πρέπει να τα θυμηθούν για νασχηματιστεί ας πούμε ένα ψάρι στην εικόνα θα τα βοηθήσει ..αυτό είναι κάτι απλό αύριο θα κάνω αναλυτική παρουσίαση Φως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 17 Νοεμβρίου 2012 #28 Share 17 Νοεμβρίου 2012 δυστηχως δεν θα μπορω να έρθω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 17 Νοεμβρίου 2012 Author #29 Share 17 Νοεμβρίου 2012 Αύριο ή την Τετάρτη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 17 Νοεμβρίου 2012 #30 Share 17 Νοεμβρίου 2012 αύριο! Τετάρτη είμαι μεσα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 18 Νοεμβρίου 2012 #31 Share 18 Νοεμβρίου 2012 Καλημερα! Σημερα ουτε και εγω μπορω να ερθω,για την Τεταρτη ειμαι μεσα παντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 18 Νοεμβρίου 2012 Author #32 Share 18 Νοεμβρίου 2012 Η σημερινή συνάντηση μεταφέρεται για αύριο Δευτέρα στις 18:00.Όσοι μπορείτε να είστε παρόντες στείλτε μου ΠΜ να κανονίσουμε σημείο συνάντησης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αντώνιος 18 Νοεμβρίου 2012 #33 Share 18 Νοεμβρίου 2012 Κατά τις εννιά θα έχω έτοιμη και την παρουσίασή μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 20 Νοεμβρίου 2012 #34 Share 20 Νοεμβρίου 2012 Μια τελευταία ενημέρωση-υπενθύμιση για όσους θέλουν έστω και την τελευταία στιγμή να μετέχουν και να βοηθήσουν στην αυριανή παρουσίαση. Θα πρέπει οι εθελοντές να βρίσκονται στο χώρο του σχολείου στις 8:00πμ, για να μπορέσουμε να κάνουμε τα στησίματα, με μπλουζάκια του AquaZone (όσοι έχουν). Να θυμήσω ότι το σχολείο είναι το 39ο (Τσούντα & Αχαρνών, κάτω Πατήσια) Πληροφορίες για την τοποθεσία του σχολείου θα βρείτε εδώ. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris76 20 Νοεμβρίου 2012 #35 Share 20 Νοεμβρίου 2012 Συγχαρητηρια και καλη επιτυχια παιδια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 21 Νοεμβρίου 2012 #36 Share 21 Νοεμβρίου 2012 Τι έγινε; Πως πήγε το εγχείρημα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 21 Νοεμβρίου 2012 Author #37 Share 21 Νοεμβρίου 2012 Η παρουσίαση ολοκληρώθηκε με επιτυχία!Βασικά έγιναν 2 παρουσιάσεις αφού το αμφιθέατρο δεν ήταν δυνατόν να χωρέσει τόσα παιδιά. Δε χρειάζεται καν να περιγράψουμε τη χαρά των παιδιών.Οι δάσκαλοι και ο διευθυντής έμειναν κατευχαριστημένοι, τα ενυδρεία αν και στήθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά, ήταν πολύ όμορφα και απλά,όπως ακριβώς θα μπορούσε να τα στήσει οποιοσδήποτε χωρίς εμπειρία. Για κάτι που γίνεται πρώτη φορά στην Ελλάδα πιστεύω οτι τα πήγαμε αρκετά καλά και πάντα υπάρχουν περιθώρια για διορθώσεις. Πολλά μπράβο στους: Ilouvatar, lykourgos, Mermaid, Mr_zoo, και rastafarian που ήταν παρόντες σήμερα στην παρουσίαση, καθώς και στον Landscape που βοήθησε χθες στο κουβάλημα. Εύχομαι να μπορέσουμε να το επαναλάβουμε και σε άλλα σχολεία αν και αν κρίνω από τη συμμετοχή των μελών θα είναι πολύ δύσκολο,καθώς 5-6 άτομα, εκ των οποίων οι 4 συντονιστές, δε μπορούν να στηρίξουν έναν τέτοιο θεσμό.Η ελπίδα βέβαια δε χάνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 21 Νοεμβρίου 2012 #38 Share 21 Νοεμβρίου 2012 :bigemo_harabe_net-122: :bigemo_harabe_net-122: :bigemo_harabe_net-122: σε ολους σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 21 Νοεμβρίου 2012 #39 Share 21 Νοεμβρίου 2012 Και μην ξεχνάμε να πούμε και ένα μεγάλο μπράβο και στον FotisGt που ήταν ο βασικός για την οργάνωση μας και που ήταν και ο βασικός μας ομιλητής . Ακολουθεί ένα πρόχειρο ρεπορτάζ, μέχρι να έρθει το επίσημο από τον αρμόδιο. Το team λίγο πριν την πρώτη παρουσίαση Χελωνοενυδρείο Αριστερά καραβίδα δεξιά βατραχάκια Κοινωνικό ενυδρείο Ναnο reef ο guest star της παρουσίασης και κατά την διάρκεια του σεμιναρίου Μακάρι να υπάρξουν κι άλλοι να συμμετέχουν, όπως είπε και ο Φώτης, για να μπορέσει να συνεχιστεί αυτή η κίνηση...!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 21 Νοεμβρίου 2012 #40 Share 21 Νοεμβρίου 2012 Συγχαρητήρια παιδιά! Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες κινήσεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 21 Νοεμβρίου 2012 #41 Share 21 Νοεμβρίου 2012 Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια και την πολύ όμορφη πρωτοβουλία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 21 Νοεμβρίου 2012 #42 Share 21 Νοεμβρίου 2012 Πολλά μπράβο παιδιά! Ελπίζω να ξανά γίνει κάτι τέτοιο και να μπορέσω να έρθω και εγώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 21 Νοεμβρίου 2012 #43 Share 21 Νοεμβρίου 2012 Πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά που υποστήριξαν αυτή την προσπάθεια! Πολλά μπράβο στον Φώτη που οραματίστηκε, οργάνωσε και υλοποίησε με επιτυχία κάτι τόσο πρωτοποριακό γεμίζοντας χαρά και πληροφόρηση αυτούς τους μικρούς μαθητές αποτραβώντας τους έτσι από την τηλεόραση και το playstasion ! Ας μην ξεχνάμε πως στην εποχή του facebook και του twitter μέσα από τέτοιες πρωτοβουλίες τα παιδιά διαπιστώνουν πως η συμβίωση με τα ζώα μπορεί να τους προσφέρει ανεπανάληπτες στιγμές κάνοντας τα δραστήρια και ενεργητικά . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αντώνιος 22 Νοεμβρίου 2012 #44 Share 22 Νοεμβρίου 2012 Συγχαρητήρια παιδιά δεν μπόρεσα να βοηθήσω λόγω δουλειάς.... Παρολαυτα την παρουσιαση θα την ετοιμ;σω κ εύχομαι να ειμαι κ γω την επόμενη φορά...κ πάλι μπράβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
GKAZI 22 Νοεμβρίου 2012 #45 Share 22 Νοεμβρίου 2012 Συγχαρητήρια για την πρώτη προσπάθεια με την ελπίδα να συνεχισθεί. Δυστυχώς αν και ήθελα να συμμετέχω η δουλειά με μπλόκαρε. Ελπίζω την επόμενη φορά να βοηθήσω κι εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 22 Νοεμβρίου 2012 #46 Share 22 Νοεμβρίου 2012 Συγχαρητήρια παιδιά.. Πάντα τέτοια και ακόμη περισσότερα και για το μέλλον πιο οργανωμένα απ όλα τα μέλη, ώστε να έχουν τον χρόνο να προγραμματίσουν τη συμμετοχή τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 22 Νοεμβρίου 2012 #47 Share 22 Νοεμβρίου 2012 (edited) ΜΠΡΑΒΟ!!! πιστεύω πως βλέποντας την δουλειά που κάνατε την επόμενη φορά θα είναι περισσότεροι, τόσες χιλιάδες άτομα έχει το φόρουμ και δεν θα βρεθούν 10 άτομα; Εγώ είμαι αισιόδοξος ότι θα βρεθούν. Έγινε επεξεργασία 22 Νοεμβρίου 2012 - Χρήστος Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 22 Νοεμβρίου 2012 #48 Share 22 Νοεμβρίου 2012 Περασαμε πολυ ομορφα στο σχολειο και μονο το χαμογελο και η χαρα των παιδιων που ηταν ζωγραφισμενη στα προσωοα τους τα ελεγαν ολα! Την παρασταση εκλεψαν το θαλασσινο ενυδρειο με τα κλοουν και ο χαμελεοντας!Οι ερωτησεις τους ηταν κατεγηστικες! Ενα μεγαλο μπραβο στον Φωτη που ειχε την ιδεα και ετρξε παρα πολυ για να πραγματοποιηθει ολο αυτο αλλα και σε ολα τα παιδια που ηταν εκει. Ελπιζω την επομενη φορα να ειμαστε περισσοτεροι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VRILO 22 Νοεμβρίου 2012 #49 Share 22 Νοεμβρίου 2012 1 μεγαλο μπραβο σε ολη την ομαδα που ασχοληθηκε ..... παμε για τα επομενα ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 22 Νοεμβρίου 2012 #50 Share 22 Νοεμβρίου 2012 Τα συγχαρητηρια μου σε ολη την ομαδα,που αφιερωσε κοπο και χρονο ωστε να πραγματοποιηθει αυτη η σπουδαια κινηση.Τα παιδια αξιζουν πολλα,κι η χαρα που τους δωσατε ειναι πιστευω μεγαλη. Παντα τετοια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος