bicolorn 3 Νοεμβρίου 2012 #1 Share 3 Νοεμβρίου 2012 Καλημέρα σε όλους!!!!! Από χτές το βράδυ είμαι και εγώ ένας από τους τυχερους ιδιωκτήτες των Δίσκων του ReBeLoS!!!!!!!!!! Τα ψαράκια είναι απλά φοβερά ...........! Εκτός από το απίστευτο χρώμα που έχουν για την ηλικία τους, δε χρειάστηκαν περισσότερο από 10 λεπτά για να προσαρμοστουν με το περιβάλλον. Μέσα σε 10 λεπτά άρχισαν να βόσκουν από την άμμο και να τρώνε ότι πέφτει, τους ξεκίνησα με astacoloR! Σήμερα δεν αφήνουν να πέσει τίποτα κάτω. Πέφτουν κατευθείαν με τα μουτρα στο φαί!!!! Είναι κουκλιά !!!!!!!!!! Ένα μεγάλο μπράβο στον ReBeLoS από μένα και εύχομαι να βγάζει πάντα τέτοια ψάρια!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 3 Νοεμβρίου 2012 #2 Share 3 Νοεμβρίου 2012 Φωτορεπορταζ θα δουμε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bicolorn 3 Νοεμβρίου 2012 Author #3 Share 3 Νοεμβρίου 2012 Φωτό δεν έχω τη δυνατότητα να βάλω αυτή τη στιγμή γιατί έχω πρόβλημα με το laptop Link to comment Share on other sites More sharing options...
bicolorn 3 Νοεμβρίου 2012 Author #4 Share 3 Νοεμβρίου 2012 Φωτό δεν έχω τη δυνατότητα να βάλω αυτή τη στιγμή γιατί έχω πρόβλημα με το laptop Τώει κολλήματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 3 Νοεμβρίου 2012 #5 Share 3 Νοεμβρίου 2012 Άλλο ένα μέλος ενός prive club. K Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 3 Νοεμβρίου 2012 #6 Share 3 Νοεμβρίου 2012 Παρακαλώ να διορθωθεί το πρόβλημα για να κολλήσουν τα μάτια μας στις φωτογραφίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bicolorn 3 Νοεμβρίου 2012 Author #7 Share 3 Νοεμβρίου 2012 Κατάφερα να βάλω κάποιες εικόνες...... Μελλοντικά θα μπεί και βιντεάκι, να τουμπανιάσον λίγο. Τα ψάρια που βλέπετε δεν έχουν κλείσει ακόμη 24 ώρες στο ενυδρείο μέσα........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bicolorn 3 Νοεμβρίου 2012 Author #8 Share 3 Νοεμβρίου 2012 Τελικά δεν ανοίγουν οι φωτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
bicolorn 3 Νοεμβρίου 2012 Author #9 Share 3 Νοεμβρίου 2012 242.jpg 241.jpg 243.jpg 244.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
bicolorn 3 Νοεμβρίου 2012 Author #10 Share 3 Νοεμβρίου 2012 246.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
bicolorn 3 Νοεμβρίου 2012 Author #11 Share 3 Νοεμβρίου 2012 δεν μπορω να τις ανεβάσω με άλλο τόπο, μόνο μια μια 243.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
bicolorn 3 Νοεμβρίου 2012 Author #12 Share 3 Νοεμβρίου 2012 242.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
bicolorn 3 Νοεμβρίου 2012 Author #13 Share 3 Νοεμβρίου 2012 245.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 3 Νοεμβρίου 2012 #14 Share 3 Νοεμβρίου 2012 Χαχα μια μια ε ; Δεν πειράζει , κουκλάκια είναι τα άτιμα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bicolorn 3 Νοεμβρίου 2012 Author #15 Share 3 Νοεμβρίου 2012 Χαχα μια μια ε ; Δεν πειράζει , κουκλάκια είναι τα άτιμα ! Δε μπορούσα να κάνω κάτι καλύτερο . Και θέμα χωρίς εικόνα δεν αξίζει.............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giwrgos5 3 Νοεμβρίου 2012 #16 Share 3 Νοεμβρίου 2012 νικολα πολυ ωραια τα ψαρακια πραγματι! να τα χαιρεσε. μπrαβο και στον rebello. σε μια φωτο βλεπω το μπουλντογκ και κοιταζει καλα καλα ενα μικρο. λες να το βλεπει για μεζε;;;;;;;; μπραβο νικολα και πολυ ωραιο ενυδρειο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 3 Νοεμβρίου 2012 #17 Share 3 Νοεμβρίου 2012 πολυ ομορφα μικρα οντως! μια γενικη δεν ανεβασες ομως!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bicolorn 3 Νοεμβρίου 2012 Author #18 Share 3 Νοεμβρίου 2012 νικολα πολυ ωραια τα ψαρακια πραγματι! να τα χαιρεσε. μπrαβο και στον rebello. σε μια φωτο βλεπω το μπουλντογκ και κοιταζει καλα καλα ενα μικρο. λες να το βλεπει για μεζε;;;;;;;; μπραβο νικολα και πολυ ωραιο ενυδρειο!!! Σ'ευχαριστώ Γιώργο !!!!!!!Αντιθέτος , το μπολντόγκ τα προσέχει κιόλας....!!! Και όπως βλέπεις τα ψαράκια σου είναι όλα καλά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bicolorn 3 Νοεμβρίου 2012 Author #19 Share 3 Νοεμβρίου 2012 ορίστε και η γενική 264.JP 263.JPG Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS 3 Νοεμβρίου 2012 #20 Share 3 Νοεμβρίου 2012 (edited) Νικολα τα ψαρακια αδικουνται στις φωτος που εβγαλες πιστευω... Το ενυδρειο σου για τωρα ειναι μια χαρα. Μην το πολυσκαλιζεις. Ταιζε εσυ οπως ειπαμε και σε 1 εβδομαδα το μπουλτογκ θα στο βγαλουν βολτα με λουρακι... Δεν θα σε παιδεψουν καθολου μην τα φοβασαι. Χαρηκα που γνωριστηκαμε συνονοματε !!! Έγινε επεξεργασία 3 Νοεμβρίου 2012 - ReBeLoS Link to comment Share on other sites More sharing options...
bicolorn 3 Νοεμβρίου 2012 Author #21 Share 3 Νοεμβρίου 2012 Νικολα τα ψαρακια αδικουνται στις φωτος που εβγαλες πιστευω... Το ενυδρειο σου για τωρα ειναι μια χαρα. Μην το πολυσκαλιζεις. Ταιζε εσυ οπως ειπαμε και σε 1 εβδομαδα το μπουλτογκ θα στο βγαλουν βολτα με λουρακι... Δεν θα σε παιδεψουν καθολου μην τα φοβασαι. Χαρηκα που γνωριστηκαμε συνονοματε !!! Και εγώ χάρηκα Νίκο για την γνωριμία και σε ευχαριστώ για τις συμβουλές!!!!!!! Τα ψάρια τρώνε συνέχεια χωρίς σταματημό....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bicolorn 3 Νοεμβρίου 2012 Author #22 Share 3 Νοεμβρίου 2012 Νικολα τα ψαρακια αδικουνται στις φωτος που εβγαλες πιστευω... Οι φωτό είναι από κινητό Νίκο γι'αυτό και δεν είναι καλές. Όντως αδικούνται γιατί από κοντά είναι ακόμη πιο κουκλιά!!!!!!!! Δυστυχώς δεν διαθέτουμε τεχνολογία και πολλές γνώσεις πάνω σε αυτή..... .. Κάνο με όμως προσπάθεια ε? Το ενυδρειο σου για τωρα ειναι μια χαρα. Μην το πολυσκαλιζεις. Ταιζε εσυ οπως ειπαμε και σε 1 εβδομαδα το μπουλτογκ θα στο βγαλουν βολτα με λουρακι... Δεν θα σε παιδεψουν καθολου μην τα φοβασαι. Χαρηκα που γνωριστηκαμε συνονοματε !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamb-angelo 5 Νοεμβρίου 2012 #23 Share 5 Νοεμβρίου 2012 Καλως ηρθες στο club των rebeloμωρων.....Δεν χρειαζεται να σχολιασω κατι γιατι τα ψαρακια μιας και τα ξερω απο πρωτο χερι και τα βλεπω κυριολεκτικα απο τη μερα που γεννηθηκαν μεχρι που πηρα εγω τα πρωτα.... Κανε οτι σου ειπε ο Νικος και σε 1 μηνα δεν θα τα γνωριζεις....Τα ψαρακια ειναι μαθημενα να τρωνε τα παντα και σου κανει τη ζωη πολυ ευκολη αυτο.... Ασε που θα ερχονται και θα τρωνε απ το χερι σου(αν δεν το κανουν ηδη). Οπως εχω πει και του Νικου,ετσι οπως μεγαλωνει τα μωρα του δεν εχεις ψαρια αλλα κατοικιδια οπως ο σκυλος.... Ταιζε τα ασταματητα,δινε τους και καθαρο νερο και θα σου γινουν τουμπανακια.... Να τα χαιρεσαι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dali 5 Νοεμβρίου 2012 #24 Share 5 Νοεμβρίου 2012 Πάρα πολύ ωριαίο και το ενυδρείο σου και τα ψαράκια σου …..να τα χαίρεσαι ….. Να μας ενημερώνεις τακτικά !! Καλή συνέχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bicolorn 5 Νοεμβρίου 2012 Author #25 Share 5 Νοεμβρίου 2012 Καλως ηρθες στο club των rebeloμωρων.....Δεν χρειαζεται να σχολιασω κατι γιατι τα ψαρακια μιας και τα ξερω απο πρωτο χερι και τα βλεπω κυριολεκτικα απο τη μερα που γεννηθηκαν μεχρι που πηρα εγω τα πρωτα.... Κανε οτι σου ειπε ο Νικος και σε 1 μηνα δεν θα τα γνωριζεις....Τα ψαρακια ειναι μαθημενα να τρωνε τα παντα και σου κανει τη ζωη πολυ ευκολη αυτο.... Ασε που θα ερχονται και θα τρωνε απ το χερι σου(αν δεν το κανουν ηδη). Οπως εχω πει και του Νικου,ετσι οπως μεγαλωνει τα μωρα του δεν εχεις ψαρια αλλα κατοικιδια οπως ο σκυλος.... Ταιζε τα ασταματητα,δινε τους και καθαρο νερο και θα σου γινουν τουμπανακια.... Να τα χαιρεσαι.... Σε ευχαριστώ Κίμωνα για το Καλως ηρθες στο club των rebeloμωρων. Όντως τα ψαράκια δε χρειάζονται κάποιο σχόλιο. Είναι απλά πολυ ωραία!!!!!!!!!!! Ταίζονται συνεχώς και κάθε βδομάδα αλλαγές νερού. Πιστευω πως θα τουμπανιάσουν πιο γρήγορα από τα δικά σου,χαχαχαχαχα ............ 160_F_28084010_bGRJetPfBwNcO3YuRC2C3Pz7qASocWQ4.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος