Jump to content

Προβλημα Με Φιλτρο Jbl Cp-120

dmsake

Recommended Posts

Καλησπέρα σας,

τη τελευταία εβδομάδα αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το εξωτερικό φίλτρο του ενυδρείο μου το οποίο μετά από έναν καθαρισμό που του έκανα πλημμυρίζει από τις χειρολαβές του και από μια βαλβίδα στο πάνω μέρος του καλύμματος Το έχω ανοίξει πολλές φορές γιατί νόμιζα πως δεν έχουν τοποθετηθεί σωστά τα κουβαδακια αλλά το αποτέλεσμα το ίδιο Έχετε ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει; Σας εχω επισυναψει τις φωτογραφιες του φιλτρου μου με κοκκινα βελακια στα σημεια που υπαρχει διαρροη. Ευχαριστώ εκ των προτερων

post-51364-0-66801800-1351869684_thumb.jpg

post-51364-0-29054400-1351869743_thumb.jpg

Το πηγα τη Παρασκευη στο καταστημα που εισαγει την JBL και ο πωλητης εβγαλε τη τσιμουχα απο το καπακι την καθαρισε και τωρα το φιλτρο λειτουργει κανονικα χωρις να χανει νερα. Φυσικα δεν παρελειψε να μου πει πως το φιλτρο ειναι παναρχαιο και να παρω ενα καινουριο μονο με 110 ευρω η να παραγγειλω καινουριες τσιμουχες με 30 ευρω που θα κανουν 1 μηνα να ερθουν απο τη Γερμανια!!Η αισχροκερδια στο μεγαλειο της! :bigemo_harabe_net-88:

το τι λεει ο καθε μαγαζατορας ειναι δικο του θεμα

τωρα οσο και παλιο να ειναι ενα φιλτρο δεν παιζει ρολο αρκει να δουλευει

για τις φλαντζες μπορεις να παραγγειλεις απο το internet και να ερθουν πολυ πιο γρηγορα

εγω τουλαχιστον κανω παραγγελιες απο ιντερνετικο μαγαζι στην ελλαδα με καλες τιμες και τα πραγματα μου ερχονται σπιτι σε λιγοτερο απο βδομαδα

Τελικα δε προλαβα να πω καλο και σημερα ειδα παλι νερα απο τη μια χειρολαβη..μαλλον φταιει το λαστιχο που μονωνει το καπακι και δεν εχω ιδεα που θα βρω τετοιο πραγμα..Πρεπει να ξεκινησω να σκεφτομαι για καινουριο φιλτρο. Καμια ιδεα για ενα αξιπιστο φιλτρο για ενυδρειο 150λτ και οχι να κοστιζει μια περιουσια;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...