AngelinaA 2 Νοεμβρίου 2012 #1 Share 2 Νοεμβρίου 2012 προχθες πηρα ενα black moor για το ενυδρειο μου και το fancy που εχω δεν σταματαει να το ενοχλη το κυνηγαει και τριβεται επανω του μαλωνουν η παιζουν πρεπει να τα χωρισω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 2 Νοεμβρίου 2012 #2 Share 2 Νοεμβρίου 2012 Κατα κανονα τα ψαρια,δεν ειναι καλοι οικοδεσποτες,οποτε το εκλαμβανουν σαν εισβολεα τον νεοεισερχομενο. Σε ποσα λιτρα τα εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 2 Νοεμβρίου 2012 Author #3 Share 2 Νοεμβρίου 2012 Κατα κανονα τα ψαρια,δεν ειναι καλοι οικοδεσποτες,οποτε το εκλαμβανουν σαν εισβολεα τον νεοεισερχομενο. Σε ποσα λιτρα τα εχεις? 70 ! τι πρεπει να κανω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 2 Νοεμβρίου 2012 #4 Share 2 Νοεμβρίου 2012 Δεν επρεπε να παρεις δευτερο.γιατι τα λιτρα σου ειναι λιγα,γιαυτα τα ψαρια σε τελικο μεγεθος.Τωρα κρατα τα ετσι και θα συνηθισουν την παρεα.Φροντισε να εχεις καλη φιλτρανση τωρα,γιατι τρωνε και λερωνουν πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 2 Νοεμβρίου 2012 Author #5 Share 2 Νοεμβρίου 2012 Δεν επρεπε να παρεις δευτερο.γιατι τα λιτρα σου ειναι λιγα,γιαυτα τα ψαρια σε τελικο μεγεθος.Τωρα κρατα τα ετσι και θα συνηθισουν την παρεα.Φροντισε να εχεις καλη φιλτρανση τωρα,γιατι τρωνε και λερωνουν πολυ θα μπουν σε λιμνη 2100λ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 2 Νοεμβρίου 2012 #6 Share 2 Νοεμβρίου 2012 Εμ δεν μας τα λες ολα τα ευχαριστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 2 Νοεμβρίου 2012 Author #7 Share 2 Νοεμβρίου 2012 Εμ δεν μας τα λες ολα τα ευχαριστα βασικα η λιμνη προοριζοταν για κοι αλλα μου ειπαν οτι μεγαλωνουν παρα πολυ οποτε θα μεινω με τα χρυσοψαρα ! ακομα δεν ειναι ετοιμη φυσικα η ιδεα μου ηρθε γιατι το χρυσοψαρο μου ειναι 12εκ ειναι κριμα να ειναι σε 70λ! κηπο εχω γιατι να μην κανω μια λιμνουλα ? ακομα δεν ειναι ετοιμη θελει σκαψιμο ειναι στο πρωτο σταδιο ! θα ανεβασω φωτο μολις ειναι ετοιμη !! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος