olumpiakos759 2 Νοεμβρίου 2012 #1 Share 2 Νοεμβρίου 2012 καλημερα ειχα στο ενυδρειο μου 80 λιτρα 1 altolambrologus compressiceps sumbu και εβαλα μεσα 6 μικρα μουλτι στην αρχη κοιλαγανε ολα ομορφα πολη κινηση στο ενυδρειο μετα απο μια βδομαδα εβλεπα τα μουλτι ολο κρυμενα ωσπου ξυπναω ενα πρωι και βλεπω το 1 στο στομα του sumbu τελοσπαντων το εβγαλα το πηγα σε ενα αλλο ενυδρειο μονο του τωρα απο τα 5 που εχω μεσα βλεπω μονο τα 2 να κανουνε βολτες και τα αλλα 3 ουτε καν που κσερω που ειναι γιατι γινεται αυτο φοβηθηκανε?θα ξαναεπανερθουν τα πραγματα οπως ητανε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Νοεμβρίου 2012 #2 Share 2 Νοεμβρίου 2012 Εχουν μεγαλη διαφορα μεγεθους; Link to comment Share on other sites More sharing options...
olumpiakos759 2 Νοεμβρίου 2012 Author #3 Share 2 Νοεμβρίου 2012 ναι το sumbu ειναι 5 εκατοστα κ τα μουλτι 1,5 με 2 το πολλυ αλλα το εβγαλα το sumbu και δεν μπορω να καταλαβω γιατι ακομα κρυβοντε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Νοεμβρίου 2012 #4 Share 2 Νοεμβρίου 2012 Κρυβονται πολυ απλα γιατι εχουν τρομοκρατηθει αν δεν τα εχει κολατσισει.Ποσες μερες κραταει αυτο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
olumpiakos759 2 Νοεμβρίου 2012 Author #5 Share 2 Νοεμβρίου 2012 το εχω βγαλει απο το ενυδρειο εδω και 4 μερες και πριν το βγαλω τα ειδα δεν τα εχει κολατσισει βγηκανε μια φορα ολα εφοσων το εβγαλα σαν να το ψαχνανε να δουνε που ειναι τα ειδα και μετα ειναι σινεχεια κρυμενα.πρεπει να κανω κατι να μην αναβω φωτα ας πουμε η κατι αλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Νοεμβρίου 2012 #6 Share 2 Νοεμβρίου 2012 υπομονη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος