Jump to content

Παρτε Ματι Κ Ιδεες

vasilis4x4

Recommended Posts

Ωραίο πράγμα τα LED και τα τελευταία χρόνια κερδίζουν συνεχώς έδαφος καθώς έγιναν και πολύ προσιτά.

Τα πάντα στον χρωματισμό του ενυδρείου είναι ο φωτισμός,οι συνθήκες νερού και η επιλογή κοραλλιών.

Πάντως αυτό το νάνο είναι πολύ μπροστά....

post-819-0-98391200-1351808610_thumb.jpg

Ναιιιι.....ο αραγωνιτης εχει στρωθει με φορμα για πιλαφι

:D

Ωραίο πράγμα τα LED και τα τελευταία χρόνια κερδίζουν συνεχώς έδαφος καθώς έγιναν και πολύ προσιτά.

Τα πάντα στον χρωματισμό του ενυδρείου είναι ο φωτισμός,οι συνθήκες νερού και η επιλογή κοραλλιών.

Χαχαχαχα.Εμενα σαν βιτρινα με οπτικα μου κανει.

Ιδιαίτερο ενυδρείο..σίγουρα διαφορετικό.

και η φραγκιέρα του...

είπαμε αυτό το χόμπι δεν έχει όρια...

Αυτό στην 13 σελίδα κάτι μου θυμίζει....

Ωραιος, δεν το ειχα προσεξει :thumbup:

Αυτός ρε Αλέξη πως το κρατάει τόσο κρύσταλλο χωρίς άλγες κτλ; Μήπως είναι λίγο μούφα όλα αυτά που κυκλοφορούν; Πρόσεξες όμως σκιμεράκι με αεραντλία;

Αυτός ρε Αλέξη πως το κρατάει τόσο κρύσταλλο χωρίς άλγες κτλ; Μήπως είναι λίγο μούφα όλα αυτά που κυκλοφορούν; Πρόσεξες όμως σκιμεράκι με αεραντλία;

Δεν έχει φόρτωση το ενυδρείο και είναι παρουσίαση...Τι θέλεις να πεις Χρήστο δηλαδή δεν έχεις δει άλλο ενυδρείο χωρίς άλγες και με νερό κρύσταλλο?Τα τούβλα που έχει στην άμμο είναι βράχος DIY.

Το σκιμεράκι είναι DIY στο στυλ του Mame.

Για να πω την αλήθεια όχι δεν έχω δει και μιλάω γενικά για άλγες... αυτός δεν έχει ουτε καν κοραλλίνη. Το είδα ότι είναι DIY απλά μου έκανε εντύπωση που επέλεξε να βάλει skimmer με αεραντλία και όχι με κυκλοφορητή

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...