vasilis4x4 1 Νοεμβρίου 2012 #1 Share 1 Νοεμβρίου 2012 13 σελιδες 2008-2012 http://www.nano-reef.../t159719-0.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 1 Νοεμβρίου 2012 #2 Share 1 Νοεμβρίου 2012 Ξύνεις πληγές,στο λέω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 1 Νοεμβρίου 2012 #3 Share 1 Νοεμβρίου 2012 Αυτό στην 13 σελίδα κάτι μου θυμίζει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 1 Νοεμβρίου 2012 #4 Share 1 Νοεμβρίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 1 Νοεμβρίου 2012 #5 Share 1 Νοεμβρίου 2012 πολλά λεντ ρε παιδι μου στης τελευταίες σελιδες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 1 Νοεμβρίου 2012 #6 Share 1 Νοεμβρίου 2012 Ωραίο πράγμα τα LED και τα τελευταία χρόνια κερδίζουν συνεχώς έδαφος καθώς έγιναν και πολύ προσιτά. Τα πάντα στον χρωματισμό του ενυδρείου είναι ο φωτισμός,οι συνθήκες νερού και η επιλογή κοραλλιών. Πάντως αυτό το νάνο είναι πολύ μπροστά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Νοεμβρίου 2012 #7 Share 1 Νοεμβρίου 2012 Ναιιιι.....ο αραγωνιτης εχει στρωθει με φορμα για πιλαφι Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 2 Νοεμβρίου 2012 #8 Share 2 Νοεμβρίου 2012 Ναιιιι.....ο αραγωνιτης εχει στρωθει με φορμα για πιλαφι Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 2 Νοεμβρίου 2012 #9 Share 2 Νοεμβρίου 2012 Ωραίο πράγμα τα LED και τα τελευταία χρόνια κερδίζουν συνεχώς έδαφος καθώς έγιναν και πολύ προσιτά. Τα πάντα στον χρωματισμό του ενυδρείου είναι ο φωτισμός,οι συνθήκες νερού και η επιλογή κοραλλιών. Πάντως αυτό το νάνο είναι πολύ μπροστά.... Χαχαχαχα.Εμενα σαν βιτρινα με οπτικα μου κανει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 2 Νοεμβρίου 2012 #10 Share 2 Νοεμβρίου 2012 Ιδιαίτερο ενυδρείο..σίγουρα διαφορετικό. και η φραγκιέρα του... είπαμε αυτό το χόμπι δεν έχει όρια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 2 Νοεμβρίου 2012 Author #11 Share 2 Νοεμβρίου 2012 Αυτό στην 13 σελίδα κάτι μου θυμίζει.... Ωραιος, δεν το ειχα προσεξει Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-nos 5 Νοεμβρίου 2012 #12 Share 5 Νοεμβρίου 2012 Ωραίο πράγμα τα LED και τα τελευταία χρόνια κερδίζουν συνεχώς έδαφος καθώς έγιναν και πολύ προσιτά. Τα πάντα στον χρωματισμό του ενυδρείου είναι ο φωτισμός,οι συνθήκες νερού και η επιλογή κοραλλιών. Πάντως αυτό το νάνο είναι πολύ μπροστά.... Αυτός ρε Αλέξη πως το κρατάει τόσο κρύσταλλο χωρίς άλγες κτλ; Μήπως είναι λίγο μούφα όλα αυτά που κυκλοφορούν; Πρόσεξες όμως σκιμεράκι με αεραντλία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 6 Νοεμβρίου 2012 #13 Share 6 Νοεμβρίου 2012 Αυτός ρε Αλέξη πως το κρατάει τόσο κρύσταλλο χωρίς άλγες κτλ; Μήπως είναι λίγο μούφα όλα αυτά που κυκλοφορούν; Πρόσεξες όμως σκιμεράκι με αεραντλία; Δεν έχει φόρτωση το ενυδρείο και είναι παρουσίαση...Τι θέλεις να πεις Χρήστο δηλαδή δεν έχεις δει άλλο ενυδρείο χωρίς άλγες και με νερό κρύσταλλο?Τα τούβλα που έχει στην άμμο είναι βράχος DIY. Το σκιμεράκι είναι DIY στο στυλ του Mame. Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-nos 7 Νοεμβρίου 2012 #14 Share 7 Νοεμβρίου 2012 Για να πω την αλήθεια όχι δεν έχω δει και μιλάω γενικά για άλγες... αυτός δεν έχει ουτε καν κοραλλίνη. Το είδα ότι είναι DIY απλά μου έκανε εντύπωση που επέλεξε να βάλει skimmer με αεραντλία και όχι με κυκλοφορητή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 14 Νοεμβρίου 2012 #15 Share 14 Νοεμβρίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 14 Νοεμβρίου 2012 #16 Share 14 Νοεμβρίου 2012 Μαγικο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 14 Νοεμβρίου 2012 #17 Share 14 Νοεμβρίου 2012 Ωραίο στήσιμο δεν έχω κάνει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος