Jump to content

Προτάσεις Για Υλικό Ανακλαστήρα;

x-nos

Recommended Posts

Σιγουρα τα ανεμιστηρακια θα βοηθανε, αλλα επειδη εχουμε και αρκετη εξατμηση πιστευω πως θα σου μουσκευουν οπως και να εχει........

Ακομα και τα εργοστασιακα ενυδρεια αν παρατηρησεις το μπαλαστ συνηθως τα εχουν σε καποιο απομωνομενο χωρο απο την επιφανεια του νερου.

Ενα ακομα σχολιο φιλικα παντα ειναι πως οι πλαινες η λαμπες λογο του οτι ειναι χωμενες μεσα στο κουτι θα χανουν σε πλαινη διαχυση λογω των τυχωματων του κουτιου και ο φωτισμος θα επικεντρωνεται μονο κατω απο το κουτι και αναλογα εαν το εχεις τοποθετησει προς το μπροστινο τμημα του ενυδρειου ή το πισω εκει θα εχεις φωτισμο και πισω ή μπροστα θα μειωνεται παρα πολυ.

Μην με βριζεις απλα επειδη βλεπω οτι το κουτι ειναι Dyi σκεφτομε μηπως και μπορεις να το βελτιωσεις για το καλο των φυτων σου.... :bigemo_harabe_net-82:

Το γνωρίζω αλλά δεν υπάρχει χώρος στεγανός μέσα στο καπάκι οπότε για λόγους σύνδεσης μπήκαν δίπλα στις λάμπες. Αυτό για τις λάμπες έχεις πολύ δίκιο και δεν ήταν έτσι κάποτε καθώς όταν το είχα φτιάξει το καπάκι στην αρχή έπιανε όλο το ενυδρείο.. μετά όμως το έκανα σαν "κρεμαστό" για να μπορώ να βάζω ανά πάσα στιγμή χέρι μέσα στο ενυδρείο και ο χώρος περιορίστηκε. Το ενυδρείο τώρα στήνεται για να φιλοξενήσει Κιχλίδες οπότε δεν θα έχω πρόβλημα (πιστεύω) για τα φυτά καθώς θα είναι πολύ λίγα και εύκολα.

Γιατί να σε βρίσω; Εγώ σε ευχαριστώ που ασχολείσαι! Γι αυτό δεν είμαστε εδώ άλλωστε; Για να γινόμαστε καλύτεροι αλλιώς αν τα ξέραμε όλα ή τα κάναμε όλα σωστά τότε τι δουλειά έχουμε στο φόρουμ; :)

Απλα το λεω χαριτολογωντας γιατι πολλες φορες ο γραπτος ο λογως μπορει ευκολα να παρεξηγηθει....... ^_^

Ναι από μερικούς που παρεξηγούντε εύκολα.... δυστυχώς

αφου προοριζεται για κιχλιδες δεν υπαρχει θεμα για το προστατευτικο plexi! μονο αντι για plexi καλυτερα θα ηταν να βαλεις τζαμι ή πολυκαρβουνικο αφου το Plexi σκεβρώνει με την θερμοκρασια! ειμαι παθών και ξερω... :D

(για ποσα λιτρα μιλαμε? κιχλιδες αφρικης ή αμερικης? σορρυ που ξεφευγω λιγο απο το θεμα αλλα ειπες κιχλιδες οποτε πως να κρατηθώ? :D )

Τόσο καιρό πάντως που λειτουργούσε πιο παλιά το ενυδρείο δεν είχε θέμα το plexiglass πιστεύω για τον λόγο ότι δεν φτάνει η θερμοκρασία μέχρι εκει.

Τα λίτρα είναι 160 λίτρα καθαρά και θα φιλοξενήσω 9 ψαράκια pseudotropheus saulosi

Μια χαρα, πανεμορφα ψαρακια και θα εχεις και διχρωμία χωρις να μπλεξεις διαφορα ειδη...... :bigemo_harabe_net-64:

Οποτε ο φωτισμος θα ειναι και υπεραρκετος για ευκολα φυτα........ :)

Μια χαρα, πανεμορφα ψαρακια και θα εχεις και διχρωμία χωρις να μπλεξεις διαφορα ειδη...... :bigemo_harabe_net-64:

Οποτε ο φωτισμος θα ειναι και υπεραρκετος για ευκολα φυτα........ :)

Αυτό ακριβώς είχα στο μυαλό μου! ;)

Τόσο καιρό πάντως που λειτουργούσε πιο παλιά το ενυδρείο δεν είχε θέμα το plexiglass πιστεύω για τον λόγο ότι δεν φτάνει η θερμοκρασία μέχρι εκει.

Τα λίτρα είναι 160 λίτρα καθαρά και θα φιλοξενήσω 9 ψαράκια pseudotropheus saulosi

ωραιος!!!! :D

χαιρομαι που οι αφρικανοι πληθαίνουν!

ομορφα ψαρακια, τα οποια αν και σχετικα μικροσωμα ειναι αρκετα επιθετικα!

ας μην χαλαω ομως αλλο το θεμα!

Το ενυδρείο δεν είναι ακριβώς δικό μου.. ήταν δικό μου και το αγόρασε ένας φίλος ο οποίος δεν έχει ιδέα από ενυδρεία και το στήνω εγώ από την αρχή οπότε αφρικάνο δεν με λες! χααχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...