x-nos 13 Δεκεμβρίου 2012 Author #26 Share 13 Δεκεμβρίου 2012 pepermint που βρικες? Ξερεις αν εχει αλλες?Ψαχνω Παράγγειλα να μου φέρει. Θα σου στείλω pm να σου πω από που. Geosid ευχαριστώ φίλε θα το έχω υπόψιν μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 13 Δεκεμβρίου 2012 #27 Share 13 Δεκεμβρίου 2012 Μπράβο χρήστο! Ωραίο το σκιμεράκι! Αλλά, γιατί δεν έψαξες σε κάτι κρεμαστό εξωτερικό για να γλιτώσεις χώρο στο ενυδρείο καθώς 50 λίτρα δεν είναι να τα ξοδεύεις... Ωραίο έγινε πάντως μέχρις στιγμής! Σίγουρα με ένα φωτιστικό θα δείξει ακόμα πιο πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 13 Δεκεμβρίου 2012 #28 Share 13 Δεκεμβρίου 2012 Η μια peppermint ισως δεν σου κανει δουλεια. Εχω διαβασει οτι θελει 2-3 ωστε σαν "κοπαδακι" την πεφτουν στις aptaisies Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-nos 13 Δεκεμβρίου 2012 Author #29 Share 13 Δεκεμβρίου 2012 Η μια peppermint ισως δεν σου κανει δουλεια. Εχω διαβασει οτι θελει 2-3 ωστε σαν "κοπαδακι" την πεφτουν στις aptaisies Ας μπει πρώτα η μία και αν είναι όντως έτσι θα πάρω και άλλες... είναι και ακριβές πανάθεμα τες. Παναγιώτη το μόνο κρεμαστό αξιόλογο ήταν το Deltec mce-300 αλλά δεν μπορώ να δώσω τόσα λεφτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος