george13 1 Νοεμβρίου 2012 #26 Share 1 Νοεμβρίου 2012 παιδιά όλα ακούγονται πολύ κάλα και φυσικά είμαι μέσα σε οτι αποφασίσει η πλειοψηφία ,απλά νομίζω οτι πιο εύκολο και προσιτό είναι να πάμε σε γλυκό νερό . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 1 Νοεμβρίου 2012 #27 Share 1 Νοεμβρίου 2012 Καλημερα βορεια Ελλαδα!!ρε παιδια ψυχραιμια οπως ειπε και ο Αιολος χαλλλαρα!εγω ξερω οτι πανγ ειστε ολοι συζητησιμοι ανθρωποι και με την κουβεντα θα την βρειτε την λυση...οποτε αφηστε στην ακρη εγωισμους και θα την βρειτε την λυση(οπως κανετε παντα)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 1 Νοεμβρίου 2012 #28 Share 1 Νοεμβρίου 2012 Καλημερα βορεια Ελλαδα!!ρε παιδια ψυχραιμια οπως ειπε και ο Αιολος χαλλλαρα!εγω ξερω οτι πανγ ειστε ολοι συζητησιμοι ανθρωποι και με την κουβεντα θα την βρειτε την λυση...οποτε αφηστε στην ακρη εγωισμους και θα την βρειτε την λυση(οπως κανετε παντα)... Τι λες ωρε...χαμος θα γινειιιιι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 1 Νοεμβρίου 2012 #29 Share 1 Νοεμβρίου 2012 ελπιζω με την καλη εννοια........ :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 1 Νοεμβρίου 2012 #30 Share 1 Νοεμβρίου 2012 ελπιζω με την καλη εννοια........ :ph34r: Τιιιιιιιιι? :ballistic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος