τολισ 21 Νοεμβρίου 2012 #26 Share 21 Νοεμβρίου 2012 Παρα πολυ σωστα ολα αυτα αν και με αγχωσες στην αρχη.... Εδιωξες τους δισκους επειδη δεν σου ταιριαζαν(οχι γιατι ηταν προβληματικοι,γιατι στην αρχη αυτο καταλαβα) Το ιδιο επαθα εγω με τη θαλασσα.Εστησα ενα nano reef και δεν το αντεξα ουτε 5 μηνες....Προτιμουσα 10 ενυδρεια δισκους παρα εκεινο..... Το κυριοτερο ειναι αυτο που ειπες οτι οποιος θελει να βαλει δισκους ναι μαζι του να βαλει αρκει να τους γουσταρει πολυ....Και εμεις εδω ειμαστε να βοηθησουμε οπου και οσο μπορουμε στην αρχη αλλα και στην συνεχεια της καθε προσπαθειας...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 22 Νοεμβρίου 2012 Author #27 Share 22 Νοεμβρίου 2012 Ετσι ειναι Χρηστο...και εγω ξεκινησα με εναβ μονομαχο..αλλα μετα απο διαβασμα και φυσικα το κολλημα αποκτησα τα πολυποθητα σκαλαρακια μου,δεν με νοιαζουν τοσο τα αλλα τετρα που εχω οσο με μοιαζουν αυτα τα 2 μουτρακια που οταν μπαινω στο σαλονι ακολουθουν την καθε μμ κινηση οπως και ο μονομαχος που αναθεμα τι ειχε τρεβηξει αυτο...για αυτο ξεκινησα τ να ψαχνω μεγαλουτσικα ψαρακια για τα λιτρα μμ,με την προηποθεσει οτι θα μηνουν τα σκαλαρια,κανω και μια μικρη προσπαθεια στο θαλασσινο,μαζευω σιγα σιγα τον εξοπλισμο για το μεγαλο ενυδρειο μμ..αλλα δεν θα κανω τπτ αμα δεν φυγουν μονα τους τα αγγελοψαρα μμ...και αμα παθουν τπτ θα το παλαιψω οσο μπορω να γινουν μεγαλα...και ας φτιαξω "θαλασσα" σε 10 χρονια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος