klaz 29 Οκτωβρίου 2012 #1 Share 29 Οκτωβρίου 2012 (edited) ας φηφισουμε και ας το κουβεντιασουμε γιατι ειδικα φετος οι περισσοτεροι απο εμας θα βαδισουν σε νεα προιοιντα ισως και αναγκαστικα.. παρακαλω να αιτιολογησετε τις απαντησεις σας,μηπως και μεσω της κουβεντας βοηθησουμε ο ενας τον αλλον. ευχαριστω. Έγινε επεξεργασία 29 Οκτωβρίου 2012 - klaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 29 Οκτωβρίου 2012 #2 Share 29 Οκτωβρίου 2012 κλιματιστικο! και τα μυαλα στην ΔΕΗ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 29 Οκτωβρίου 2012 #3 Share 29 Οκτωβρίου 2012 http://www.telemarketing.gr/default.asp?pid=5&la=1&itm=8633&ct=331&ref=promo Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 29 Οκτωβρίου 2012 #4 Share 29 Οκτωβρίου 2012 τζακι . με 1,33 το πετρελαιο λιγο δυσκολο το βλεπω Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 29 Οκτωβρίου 2012 Author #5 Share 29 Οκτωβρίου 2012 αχ λυκουργο,λυκουργο.....και εγω ορος τα εκει μαλλον θα κινηθω αν και ψηφισα το οτι ακομη δεν ξερω... αυτο που ακουστηκε με μεγαλη αυξηση στο ρευμα,με εβαλε σε μεγαλες σκεψεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 29 Οκτωβρίου 2012 #6 Share 29 Οκτωβρίου 2012 και μένα αλλα αποφάσισαν να μην βάλουν ρεύμα στην πολυκατοικία έχω κλιματιστικά σε κάθε δωμάτιο άρα δεν έχω άλλη λύση και δεν θέλω να μπω στην διαδικασία κάποιας σούπας που θελει και μπουριά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 29 Οκτωβρίου 2012 #7 Share 29 Οκτωβρίου 2012 μαλλον με λιγο αιρκοντισιον, λιγο τζακι και μια μπλουζιτσα παραπανω γιατι φετος πετρελαιο απλα δεν,,.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 29 Οκτωβρίου 2012 #8 Share 29 Οκτωβρίου 2012 εγω σκεφτομουν αυτα τα υπερυθρα πανελ αλλα δεν ξερω κανεναν που να τα εχει χρησιμοποιησει να μας πει τι γινεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgemarousi 29 Οκτωβρίου 2012 #9 Share 29 Οκτωβρίου 2012 (καλό θα ήταν να έχουμε πολλαπλές επιλογές στη δημοσκόπηση) Με σύνεση φ. αέριο (πολ/κία με αυτόνομη θέρμανση), με ενίσχυση από ενεργειακό τζάκι με ξύλα τουλάχιστον για τις πιό κρύες μέρες, και ολίγον από AC. Έχω παρατηρήσει ότι συνδυάζοντας διαφορετικούς τρόπους θέρμανσης ταυτόχρονα υπάρχει γενικότερη οικονομία Αυτά μέχρι να μας φορολογήσουν και τον αέρα που αναπνέουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 29 Οκτωβρίου 2012 Author #10 Share 29 Οκτωβρίου 2012 τα υπερυθρα απο οσο εχω ψαξει,ειναι σαν υποβοηθηση.δεν νομιζω πως μπορεις να στηριχτεις επανω τους σαν βασικη θερμανση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 29 Οκτωβρίου 2012 Author #11 Share 29 Οκτωβρίου 2012 (edited) (καλό θα ήταν να έχουμε πολλαπλές επιλογές στη δημοσκόπηση) Με σύνεση φ. αέριο (πολ/κία με αυτόνομη θέρμανση), με ενίσχυση από ενεργειακό τζάκι με ξύλα τουλάχιστον για τις πιό κρύες μέρες, και ολίγον από AC. Έχω παρατηρήσει ότι συνδυάζοντας διαφορετικούς τρόπους θέρμανσης ταυτόχρονα υπάρχει γενικότερη οικονομία Αυτά μέχρι να μας φορολογήσουν και τον αέρα που αναπνέουμε αστα να πανε....θα το προσθεσω στην ψηφοφορια,αν μπορεσω.... Έγινε επεξεργασία 29 Οκτωβρίου 2012 - klaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 30 Οκτωβρίου 2012 #12 Share 30 Οκτωβρίου 2012 Αν και ψηφισα φυσικο αεριο.... Η λυση ειναι μια!!! ΧΕΙΜΕΡΙΑ ΝΑΡΚΗ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas82 30 Οκτωβρίου 2012 #13 Share 30 Οκτωβρίου 2012 Αν και ψηφισα φυσικο αεριο.... Η λυση ειναι μια!!! ΧΕΙΜΕΡΙΑ ΝΑΡΚΗ!! :hysterical: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 30 Οκτωβρίου 2012 #14 Share 30 Οκτωβρίου 2012 Εμείς στην πολυκατοικία αποφασίσαμε να δείξουμε λίγο μεγαλύτερη προσοχή στην χρήση της κεντρικής θέρμανσης, ιδιαίτερα μιας και όσοι έχουν τζάκι έχουν γεμίσει με κούτσουρα αποθήκες, μπαλκόνια κλπ και φάγανε Π@π@ρ@ όταν συνειδητοποίησαν ότι θα πληρώσουν έτσι και αλλιώς το πάγιο της θέρμανσης. Βλέπεις όταν πρόπερσι τον Απρίλιο τους πρότεινα να βάλουμε αέριο στον καυστήρα, μου είπαν πως δεν είναι καλή ιδέα μιας ...και το πετρέλαιο θα φτήνεινε. :bigemo_harabe_net-111: Κ Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 30 Οκτωβρίου 2012 Author #15 Share 30 Οκτωβρίου 2012 ενω το αεριο..τσαμπα ειναι...εχεις μηπως δει τιμολογιο αεριου στη νοτια ελλαδα σε συγκριση με θεσσαλονικη?πανακριβο ειναι καιτο αεριο για εμας εδω πανω.οχι βεβαια ακομη οπως το πετρελαιο αλλα ακριβο. για πελλετ,για αντλιες θερμανσης,δεν εχω δει καποιον που να εχει βαλει....να μας πει εντυπωσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 30 Οκτωβρίου 2012 #16 Share 30 Οκτωβρίου 2012 Εγω εβαλα περσι τον απριλιο 1000 λιτρα για να τα εχω τωρα.Ευτυχως εμεις εχουμε 2,5 μηνες χειμωνα,οποτε με αλλα 500 λιτρα,πιστευω να την βγαλω ζεστη φετος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Road Tail 30 Οκτωβρίου 2012 #17 Share 30 Οκτωβρίου 2012 - Αναβάθμιση του τζακιού με ενεργειακή κασέτα έτσι ώστε να φυσάει ..... στην κυριολεξία και να διοχετεύει με ζεστό αέρα το σπίτι. - Κλιματιστικό ινβέρτερ που χρησιμοποιήθηκε και πέρσυ ως σχετικά οικονομικό μέσο θέρμανσης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 30 Οκτωβρίου 2012 #18 Share 30 Οκτωβρίου 2012 Εγώ θα θερμανθώ φέτος όπως και πέρσι με την μέθοδο του αχταρμά -Στα λίγα κρύα χοντρά ρούχα. -Στα κρύα χοντρά ρούχα 1 κλιματιστικό -Στα μεγάλα κρύα χοντρά ρούχα 1 κλιματιστικό, 2 θερμοπομπούς. -Στα πολύ μεγάλα κρύα χοντρά ρούχα 1 κλιματιστικό 2 θερμοπομπούς, και όσο γίνετε λιγότερο πετρέλαιο (το πολύ 2 ώρες την ημέρα). -Στα πάρα πολύ μεγάλα κρύα τα σβήνουμε όλα και πέφτουμε σε χειμέρια νάρκη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 30 Οκτωβρίου 2012 #19 Share 30 Οκτωβρίου 2012 Εγω βλεπω να βουταω στο ενυδρειο η να καθομαι απο πανω με ανοιχτο καπακι να με περνει η εξατμησει....αντε και κανα αεροθερμο στα τρελα κεφια!!!Δεν θελω να χαλασω το ποστ αλλα λογο νιοτης θα το κανω...το υπερβολικο σεξ δεν πιανετε;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 30 Οκτωβρίου 2012 #20 Share 30 Οκτωβρίου 2012 Εγω εβαλα περσι τον απριλιο 1000 λιτρα για να τα εχω τωρα.Ευτυχως εμεις εχουμε 2,5 μηνες χειμωνα,οποτε με αλλα 500 λιτρα,πιστευω να την βγαλω ζεστη φετος. Βρήκα που θα πάω στα πολλά κρύα Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 30 Οκτωβρίου 2012 Author #21 Share 30 Οκτωβρίου 2012 εγω παιδια ειχα τρομερο προβλημα λογω παλαιοτητος σπιτιου.απιστευτη υγρασια,σπιτι του 70,αμονωτο και εδω πανω αγριο κρυο.εχω δει παρα πολλες φορες και -11. ετσι,και επιτελους προχωρησα το καλοκαιρι σε θερμομονωση του σπιτιου με εξιλασμενη 7 εκατοστων down,περιμετρικα και σκεπη εκτος μονο απο την προσωψη που ειναι ανατολικη και εχει πολυ λιγη επιφανεια τοιχου.(2 μπαλκονοπορτες και εξωπορτα). ηδη καταλαβαινω τη διαφορα αισθητα. απο θερμανση,δυστυχως δεν ειχα ουτε λιγα χρηματα την ανοιξη να βαλω λιγο πετρελαιο,εχω ενα παλιο (οχι ινβερτερ) αιρκοντισιον,και τιποτε αλλο. επομενη μου κινηση ειναι να σφραγισω την προσωψη με ζελατινα για εξτρα εξοικονομηση ενεργειας,και να βαλω και ενα ηλιακο. απο θερμανση θα προσπαθησω να την περασω τουλαχιστον μεχρι φεβρουαριο οπως μπορω,να μην βιαστω δλαδη γιατι,καθως οι εξελιξεις ειναι ραγδαιες και θα περιμενω να δω και την εκθεση τον φεβρουαριο.... δεν εχω χρηματα για αντλιες θερμανσης που ειναι παρακαλδι της γεωθερμιας και κατα τη γνωμη μου ειναι και το καλυτερο αυτη τη στιγμη,αλλα πανακριβο στην αγορα του.η επομενη ειναι να την ψαξω αλλα πολυ καλα για πελλετ.εδω δεν εχω ακομη επιλογη αεριου,για ξυλα δεν εχω ουτε τον χωρο και ειμαι και κατα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 30 Οκτωβρίου 2012 #22 Share 30 Οκτωβρίου 2012 Εγω βλεπω να βουταω στο ενυδρειο η να καθομαι απο πανω με ανοιχτο καπακι να με περνει η εξατμησει....αντε και κανα αεροθερμο στα τρελα κεφια!!!Δεν θελω να χαλασω το ποστ αλλα λογο νιοτης θα το κανω...το υπερβολικο σεξ δεν πιανετε;;; Βασική προϋπόθεση να μην σου έχει παγώσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
irinichan 30 Οκτωβρίου 2012 #23 Share 30 Οκτωβρίου 2012 Κεντρική θέρμανση (δυστυχώς!!) με φυσικό αέριο. Επειδή όμως φεύγω αξημέρωτα και γυρίζω βράδυ ποτέ δεν είναι ζεστό το σπίτι. Εναλλακτικές: κλιματιστικό τις κρύες νύχτες του χειμώνα πουλόβερ, φόρμες, ζεστά ρούχα τυλιχτή κουβέρτη τύπου Τουταγχαμών μαγιώ και μάσκα μέσα στο ενυδρείο των 25 oC αγκαλιά με το γείτονα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 30 Οκτωβρίου 2012 #24 Share 30 Οκτωβρίου 2012 Βασική προϋπόθεση να μην σου έχει παγώσει :hysterical: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 30 Οκτωβρίου 2012 #25 Share 30 Οκτωβρίου 2012 Χρηστο σωστο σε βρησκω...πφφ βλεπω να βεζω βαρελι σπιτι με ξυλα και να το παιζει αστεγος χιπις στο σπιτι μου με μια κιθαρα και κουβερτες αγκαλια με την δικια μου να τραγουδαμε "ειχαμε Steve Jobs, ειχαμε Johhny Cash, ειχαμε Steve Hope και τωρα μηναμε χωρις jobs χωρις cash και χωρις hope".... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος