Jump to content

My Discus World......

lamb-angelo

Recommended Posts

• Απαντήσεις 52
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Να τα χαίρεσαι να γίνουν πιατέλες, και να μεγαλώσουν και τα δικά μας έτσι......

Κωνσταντινε γιατι τα δικα σου στο πηγαδι κατουρησαν ???? :D

εννοειτε πως θα τον ξεπερασεις τον μικρο Κιμωνα.... :thumbup:

Εφοσον ειναι αδερφια μην φοβασαι τιποτα....ο ReBeLoS βγαζει αστερια.....ταιζε τα με τις χουφτες μεχρι να σκασουν...... :bigemo_harabe_net-64:

Κοκκινος εσενα πως πανε???τρωνε τα θηρια??

Έγινε επεξεργασία - lamb-angelo

μπραβο κιμωνα πολυ ωραια τα ψαρακια και προσεγμενα!!!! τα μικρα ολα τα λεφτα!!!!

Ωραια πραγματα!!!

Ρε θηριο, θηριακια τα εκανες.....

Αντε και συντομα σε κανονικους δισκους παλικαρι μου!!!!

Εφοσον ειναι αδερφια μην φοβασαι τιποτα....ο ReBeLoS βγαζει αστερια.....ταιζε τα με τις χουφτες μεχρι να σκασουν...... :bigemo_harabe_net-64:

Κοκκινος εσενα πως πανε???τρωνε τα θηρια??

Φίλε έχω βάλει 2 ταϊστρες να ταίζουν όλη μέρα, αλλά έχω αγανακτήσει. Δεν πάει άλλο. Bits, flakes, βιταμίνες, σκόρδα, σπιρουλίνες κλπ κλπ κλπ

Τρώνε πιο καλά και απο μένα

Απο αύριο θα τους αφήνω απο € 10,- στον καθένα πριν πάω στο γραφείο και ας κάνουν ότι θέλουν.....

Άμα πιά

Κ

μπραβο κιμωνα πολυ ωραια τα ψαρακια και προσεγμενα!!!! τα μικρα ολα τα λεφτα!!!!

ευχαριστω πολυ....κανω οτι μπορω για να τους δινω αυτο που τους αξιζει.......

Ωραια πραγματα!!!

Ρε θηριο, θηριακια τα εκανες.....

Αντε και συντομα σε κανονικους δισκους παλικαρι μου!!!!

Να σαι καλα ρε φιλε αλλα με προσβαλεις.....αυτοι ειναι οι κανονικοι δισκοι και οχι οι δικοι σου οι καφετοι.....ουστ απο εδω περα..... :hysterical:

Φίλε έχω βάλει 2 ταϊστρες να ταίζουν όλη μέρα, αλλά έχω αγανακτήσει. Δεν πάει άλλο. Bits, flakes, βιταμίνες, σκόρδα, σπιρουλίνες κλπ κλπ κλπ

Τρώνε πιο καλά και απο μένα

Απο αύριο θα τους αφήνω απο € 10,- στον καθένα πριν πάω στο γραφείο και ας κάνουν ότι θέλουν.....

Άμα πιά

Κ

Αυτα ειναι.....κατσε να δεις αναπτυξη και θα παθεις σοκ......Ευτυχως που ο rebelos ειναι αδερφος και μας προσεχει και εχουμε πολυ καλα ψαρακια και φθηνα......(τον διαφημιζω μπας και τον ψησω να κανει και αλλη γεννα γιατι εχει ενα ζευγαρι και περιμενει,αστερατο και αυτο)τωρα θα με βριζει παλι που τα λεω.... :bigemo_harabe_net-74:

Να χαιρεσαι το στολιδι που εχεις κανει στο σαλονι σου Κιμωνα και μονο οτι μικρα δισκακια συμβιωνουν και οχι απλα συμβιωνουν οπως βλεπουμε στα βιντεο και εχουν τετοια συμπεριφορα με ενηλικα ψαρια λεει πολλα για τον διακοσμο που εχεις φτιαξει και την φροντιδα που τους παρεχεις.Δεν ειναι ευκολο ενχειρημα.

Συνεχισε ετσι και συγχαρητηρια και στον φιλο Rebelo για τα ποιοτικα ψαρια που βγαζει παντα

ευχαριστω πολυ....κανω οτι μπορω για να τους δινω αυτο που τους αξιζει.......

Να σαι καλα ρε φιλε αλλα με προσβαλεις.....αυτοι ειναι οι κανονικοι δισκοι και οχι οι δικοι σου οι καφετοι.....ουστ απο εδω περα..... :hysterical:

Αυτα ειναι.....κατσε να δεις αναπτυξη και θα παθεις σοκ......Ευτυχως που ο rebelos ειναι αδερφος και μας προσεχει και εχουμε πολυ καλα ψαρακια και φθηνα......(τον διαφημιζω μπας και τον ψησω να κανει και αλλη γεννα γιατι εχει ενα ζευγαρι και περιμενει,αστερατο και αυτο)τωρα θα με βριζει παλι που τα λεω.... :bigemo_harabe_net-74:

Κανόνισε, και μην ξεχνάς και μας στον Βορρά. Βάλε τον στην μπρίζα να δούμε και άλλα μωρά.

Να χαιρεσαι το στολιδι που εχεις κανει στο σαλονι σου Κιμωνα και μονο οτι μικρα δισκακια συμβιωνουν και οχι απλα συμβιωνουν οπως βλεπουμε στα βιντεο και εχουν τετοια συμπεριφορα με ενηλικα ψαρια λεει πολλα για τον διακοσμο που εχεις φτιαξει και την φροντιδα που τους παρεχεις.Δεν ειναι ευκολο ενχειρημα.

Συνεχισε ετσι και συγχαρητηρια και στον φιλο Rebelo για τα ποιοτικα ψαρια που βγαζει παντα

Να σαι καλα Χρησταρα....πρεπει να γινει παλι meeting να τα δειτε και απο κοντα ολοι οι γνωστοι αγνωστοι.......

Κανόνισε, και μην ξεχνάς και μας στον Βορρά. Βάλε τον στην μπρίζα να δούμε και άλλα μωρά.

Κανε χωρο στο ενυδρειο σου.....δεν μπορω να αποκαλυψω περισσοτερα..... :rasp:

Κανε χωρο στο ενυδρειο σου.....δεν μπορω να αποκαλυψω περισσοτερα..... :rasp:

ειναι νωρις ακομα... Εχουμε καιρο μπροστα μας....

Κίμωνα, respect ρε φίλε!

Τουμπανο είναι οι δίσκοι σου παλικαρε!

Να τους χαίρεσαι!

Κίμωνα, respect ρε φίλε!

Τουμπανο είναι οι δίσκοι σου παλικαρε!

Να τους χαίρεσαι!

συγχαρητηρια κ απο μενα φιλε μου!!να σου ζησουν!!!

Να ειστε καλα παιδες....Σας ευχαριστω πολυ......

ειναι νωρις ακομα... Εχουμε καιρο μπροστα μας....

Νωρίς ξε-νωρίς δεν ξέρω.

Εγώ έκανα ήδη χώρο στο ενυδρείο και περιμένω... :bigemo_harabe_net-64:

Κ

Νωρίς ξε-νωρίς δεν ξέρω.

Εγώ έκανα ήδη χώρο στο ενυδρείο και περιμένω... :bigemo_harabe_net-64:

Κ

Καλα εκανες....Αστον να λεει τον rebelo.......

κιμωνα πανεμορφα τα ψαρια σου,,,,τουμπανα,,,,αλλαγες και φαι φουλ!!!τα παμε και στην συναντηση,,,,,

κιμωνα πανεμορφα τα ψαρια σου,,,,τουμπανα,,,,αλλαγες και φαι φουλ!!!τα παμε και στην συναντηση,,,,,

Εννοειται αυτο....Ευτυχως που απο την αρχη που ασχοληθηκα με τους δισκους μου κολλησε ο rebelos το μικροβιο με τα ταισματα στο φουλ....

Φαντασου οτι οταν πηρα το ενυδρειο,πριν καν βαλω ψαρια,με εβαλε και αγορασα ολη τη σειρα της tropical..

Και απο τοτε αλυπιτο ταισμα...Αυτα που σου ελεγα και στη συναντηση..... :thumbup:

Εννοειται αυτο....Ευτυχως που απο την αρχη που ασχοληθηκα με τους δισκους μου κολλησε ο rebelos το μικροβιο με τα ταισματα στο φουλ....

Φαντασου οτι οταν πηρα το ενυδρειο,πριν καν βαλω ψαρια,με εβαλε και αγορασα ολη τη σειρα της tropical..

Και απο τοτε αλυπιτο ταισμα...Αυτα που σου ελεγα και στη συναντηση..... :thumbup:

Δεν ειναι μικροβιο Κιμων τα ταισματα στο φουλ.

Απλα επειδη οι πρωτοι σου κατοικοι ηταν γνωστοι μου, μου ειχαν πει να σε ενημερωσω τι θελουνε για να περνανε καλα .... :thumbup:

Δεν ειναι μικροβιο Κιμων τα ταισματα στο φουλ.

Απλα επειδη οι πρωτοι σου κατοικοι ηταν γνωστοι μου, μου ειχαν πει να σε ενημερωσω τι θελουνε για να περνανε καλα .... :thumbup:

Ευτυχως κανανε καλο ποδαρικο τα παιδια και εκπαιδευσαν και τους υπολοιπους......

Ευτυχως κανανε καλο ποδαρικο τα παιδια και εκπαιδευσαν και τους υπολοιπους......

Μαλον εσενα εκπαιδευσαν πρωτο...

Μετα το Μαρακι και μετα τον Angelo....

Ολοι σουζα μπροστα τους :bigemo_harabe_net-74:

Έγινε επεξεργασία - ReBeLoS

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...