lamb-angelo 29 Οκτωβρίου 2012 #1 Share 29 Οκτωβρίου 2012 Θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας 2 βιντεο απο το ενυδρειο μου την ωρα που ταιζω τα "γομαρια" αλλα και τα "μωρα" μου..... Ελπιζω να τα απολαυσεται οσο και εγω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 29 Οκτωβρίου 2012 #2 Share 29 Οκτωβρίου 2012 Ωραιες στιγμες Κιμωνα !!! Να σου ζησουν τα μικρα !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 29 Οκτωβρίου 2012 #3 Share 29 Οκτωβρίου 2012 Αχ!! αυτά είναι , μπράβο Κίμωνα , τώρα όμως μας άνοιξες την όρεξη θέλουμε κι΄άλλοοοο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS 29 Οκτωβρίου 2012 #4 Share 29 Οκτωβρίου 2012 Μπραβο ρε Κιμωνα. Ωραια τα ψαρια σου !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS 29 Οκτωβρίου 2012 #5 Share 29 Οκτωβρίου 2012 Οι πιτσιρικαδες πρωτοι στον τσαμπουκα για μασα ε ? χαχαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamb-angelo 29 Οκτωβρίου 2012 Author #6 Share 29 Οκτωβρίου 2012 (edited) Σας ευχαριστω παιδες....να στε καλα και εννοειται πως θα ερθουν κι αλλα..... Νικολα τα παιδια τρωνε σιδερα....και απο χρωματακι οπως ειδες εχουν ξεκινησει και φουντωνουν απο μερα σε μερα..... Να πω ακομα οτι τα κοκκινα μωρα ειναι απο γεννα του rebelou οπως επισης και τα 2 μεγαλα snakeskin που φαινονται στα βιντεο τα οποια τα εχω 2 χρονια τωρα και τα ειχα παρει απο μωρα και αυτα και ειναι αδερφια του ψαριου που πηρε την δευτερη θεση στην κατηγορια Open στο διαγωνισμο πριν 1 μηνα.. Έγινε επεξεργασία 29 Οκτωβρίου 2012 - lamb-angelo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ελιοτ 29 Οκτωβρίου 2012 #7 Share 29 Οκτωβρίου 2012 κιμωνα, ανορεκτικα τα βλεπω ε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 29 Οκτωβρίου 2012 #8 Share 29 Οκτωβρίου 2012 Ευγε νεε μου. Ωραια ψαρια και ωραιο ενυδρεο. Με τι καμερα τραβηξες τα βιντεο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamb-angelo 29 Οκτωβρίου 2012 Author #9 Share 29 Οκτωβρίου 2012 Ευγε νεε μου. Ωραια ψαρια και ωραιο ενυδρεο. Με τι καμερα τραβηξες τα βιντεο; Ευχαριστω Στρατο...Με την canon D1100 κιμωνα, ανορεκτικα τα βλεπω ε ? βαλε μας να δουμε και τα δικα σου ντε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS 29 Οκτωβρίου 2012 #10 Share 29 Οκτωβρίου 2012 επισης παρατηρω και στα 2 βιντεο οτι φοβασαι πιο πολυ εσυ και τιναζεσαι παρα τα ψαρια σου !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ελιοτ 29 Οκτωβρίου 2012 #11 Share 29 Οκτωβρίου 2012 βρε κιμωνα η δικια μου καμερα δουλευει με καρβουνο, πως θα τα βιντεοσκοπησω χωρις σωστο εξοπλισμο μερικων χιλιαδων euro? ασε που δεν ξερω να ανεβαζω φωτο ή βιντεο, σκραπας με τον Η/Υ ειμαι. παντως να χαιρεσαι τις ψαρουκλες σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 29 Οκτωβρίου 2012 #12 Share 29 Οκτωβρίου 2012 Canon και ξερο ψωμι.........αχ....ενα φακο θελωωωωω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 29 Οκτωβρίου 2012 #13 Share 29 Οκτωβρίου 2012 (edited) βρε κιμωνα Η δικια μου καμερα δουλευει με καρβουνο, πως θα τα βιντεοσκοπΗσω χωρις σωστο εξοπλισμο μερικων χιλιαδων euro? ασε που δεν ξερω να ανεβαζω φωτο ή βιντεο, σκραπας με τον Η/υ ειμαι. παντως να χαιρεσαι τις ψαρουκλες σου. Θα μαθεις σιγα σιγα Εδω μαθανε ενας σωρος κοσμος εσυ δε θα μαθεις; Έγινε επεξεργασία 29 Οκτωβρίου 2012 - Δίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamb-angelo 29 Οκτωβρίου 2012 Author #14 Share 29 Οκτωβρίου 2012 βρε κιμωνα η δικια μου καμερα δουλευει με καρβουνο, πως θα τα βιντεοσκοπησω χωρις σωστο εξοπλισμο μερικων χιλιαδων euro? ασε που δεν ξερω να ανεβαζω φωτο ή βιντεο, σκραπας με τον Η/Υ ειμαι. παντως να χαιρεσαι τις ψαρουκλες σου. Ευχαριστω Λιακο....πιες χιλιαδες ευρο? 400 ευρο αλλα κανεις και δουλεια με καμια δανικη....αντε βαλτε ολοι μπροστα Απλα τα ψαρια ειναι μοντελα....οχι καλη η καμερα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ελιοτ 29 Οκτωβρίου 2012 #15 Share 29 Οκτωβρίου 2012 Canon και ξερο ψωμι.........αχ....ενα φακο θελωωωωω ρεμαλι δεν μου κανεις καποιο ιδιαιτερο για να μαθω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 29 Οκτωβρίου 2012 #16 Share 29 Οκτωβρίου 2012 Canon και ξερο ψωμι.........αχ....ενα φακο θελωωωωω παρτον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 29 Οκτωβρίου 2012 #17 Share 29 Οκτωβρίου 2012 Οποτε θες και οτι θες.Φιλαρακια ειμαστε. Οτι μου εδειξαν να στα δειξω ευχαριστως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 29 Οκτωβρίου 2012 #18 Share 29 Οκτωβρίου 2012 Οχι τετοιον ρε ρεμαλι χαχαχαααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaszoidos 29 Οκτωβρίου 2012 #19 Share 29 Οκτωβρίου 2012 Ωραιος...μπραβο!!! Μια μικρη παρατηρηση μονον και αν κανω λαθος...διορθωσε με και συγχωρα με ...συγχρονως. Ο albino(δισκος) που εχεις μεσα, μηπως κατι παιζει με τα ματια του;;; σαν πολυ προς τα εξω τα ειδα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ελιοτ 29 Οκτωβρίου 2012 #20 Share 29 Οκτωβρίου 2012 ευχαριστω πολυ γιωργο Link to comment Share on other sites More sharing options...
bicolorn 29 Οκτωβρίου 2012 #21 Share 29 Οκτωβρίου 2012 Πολύ ωραία βιντεάκια αλλά και τα ψάρια όλα τα λεφτά!!!!!!!!!!! Να σου ζήσουν Κίμωνα!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamb-angelo 29 Οκτωβρίου 2012 Author #22 Share 29 Οκτωβρίου 2012 Ωραιος...μπραβο!!! Μια μικρη παρατηρηση μονον και αν κανω λαθος...διορθωσε με και συγχωρα με ...συγχρονως. Ο albino(δισκος) που εχεις μεσα, μηπως κατι παιζει με τα ματια του;;; σαν πολυ προς τα εξω τα ειδα... Ευχαριστω πολυ.....μπα οχι μια χαρα ειναι...ισως φαινετα ετσι επειδη ειναι και τα ματια λευκα....το μονο του "ελατωμα" ειναι οτι μεγαλωνει σχετικα πιο αργα απο τους αλλους αλλα εμαθα οτι αυτο συμβαινει σε ολα τα albino.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamb-angelo 29 Οκτωβρίου 2012 Author #23 Share 29 Οκτωβρίου 2012 Σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια.....Να ειστε καλα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaszoidos 29 Οκτωβρίου 2012 #24 Share 29 Οκτωβρίου 2012 Ευχαριστω πολυ.....μπα οχι μια χαρα ειναι...ισως φαινετα ετσι επειδη ειναι και τα ματια λευκα....το μονο του "ελατωμα" ειναι οτι μεγαλωνει σχετικα πιο αργα απο τους αλλους αλλα εμαθα οτι αυτο συμβαινει σε ολα τα albino.... οκ, να σαι καλα, και καλη συνεχεια ευχομαι να τα χαιρεσαι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 29 Οκτωβρίου 2012 #25 Share 29 Οκτωβρίου 2012 Σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια.....Να ειστε καλα..... Eγω θελω μετρητα ετσι;Οχι τσεκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος