corsten 28 Οκτωβρίου 2012 #1 Share 28 Οκτωβρίου 2012 Στήνω το ενυδρείο μου από την αρχή (Juwel Trigon 190L) και θέλω να το κάνω φυτεμένο. Ψάχνοντας για substrate βρήκα το Akadama. Οι απορίες μου είναι α) μπορώ να το βάλω μόνο του; β) αν πρέπει να βάλω και άλλο υπόστρωμα πριν από αυτό ή και μετά από αυτό γ) αν υπάρχει περιορισμός στα ψάρια και στα φυτά που μπορώ να βάλω στο ενυδρείο μου δ) τι κοκομετρία πρέπει να έχει και αν υπάρχεια κάποια ποικιλία ποια να χρησιμοποιήσω και τέλος διάβασα ότι ρίχνει το ΚΗ.. σε τι επηρεάζει τα ψάρια και κατ επέκταση το ενυδρείο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
corsten 28 Οκτωβρίου 2012 Author #2 Share 28 Οκτωβρίου 2012 επίσης αν υπάρχει κάποιος οδηγός για να το στήσω σωστά Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 28 Οκτωβρίου 2012 #3 Share 28 Οκτωβρίου 2012 αυτός ειναι ενα χρήσιμος οδηγός νέου ενυδρειου! http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=1563 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 29 Οκτωβρίου 2012 #4 Share 29 Οκτωβρίου 2012 (edited) Το συγκεκριμενο υποστρωμα δεν το γνωριζω. Πρεπει ομως να σου πω για να μην μπερδευεσαι οτι υποστρωμα λεμε το λιπασμα που βαζουμε κατω απο το χαλικακι μας η μονο του (σε καποιες εταιριες) ενω το χαλικακι που βαζουμε απο πανω η η αμμος(μπαινει παντα σκετη) λεγονται βυθος. Οπωτε αλλο πραγμα το υποστρωμα (λιπασμα) αλλα πραγμα ο βυθος(χαλικακι,αμμος). Έγινε επεξεργασία 29 Οκτωβρίου 2012 - rastafarian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος