Δίας 3 Νοεμβρίου 2012 #51 Share 3 Νοεμβρίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 4 Νοεμβρίου 2012 Author #52 Share 4 Νοεμβρίου 2012 χαιρομαι που δεν ειμαι ο μονος που "το νοιωθει"!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 4 Νοεμβρίου 2012 Author #53 Share 4 Νοεμβρίου 2012 footwork level: GOD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Νοεμβρίου 2012 #54 Share 4 Νοεμβρίου 2012 Σταθη με το συγκεκριμενο ειδος μουσικης,ασχολουμαι πολλα χρονια.Ειχα κι εχω καπου ακομα,κασετες με κομματια και συγκροτηματα που ουτε κι εγω θυμαμαι πια,που ουτε καν εχουν ακουστει στην ελλαδα,κι αυτο λογω του οτι ειχα καποιους φιλους στην αμερικη,που μερικοι χορευαν σε κλαμπακια η στο δρομο.Ειμαι της σχολης NWA κλπ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 4 Νοεμβρίου 2012 Author #55 Share 4 Νοεμβρίου 2012 Σταθη με το συγκεκριμενο ειδος μουσικης,ασχολουμαι πολλα χρονια.Ειχα κι εχω καπου ακομα,κασετες με κομματια και συγκροτηματα που ουτε κι εγω θυμαμαι πια,που ουτε καν εχουν ακουστει στην ελλαδα,κι αυτο λογω του οτι ειχα καποιους φιλους στην αμερικη,που μερικοι χορευαν σε κλαμπακια η στο δρομο.Ειμαι της σχολης NWA κλπ....... και εγω γουσταρω oldschoolια τερμα και πραγματικα ειναι πολυ ευχάριστο να γνωριζω και αλλους ανθρωπους που με "νιωθουν" Στρατο! τη μουσικη αυτη την εχω συνδέσει με την αδερφη μου η οποια παντρεύτηκε ελληνοαμερικανο πιλοτο και ζουσε για πολλα χρονια εξωτερικο(γερμανια, αμερικη, χαβαι και σε πολλα αλλα μερη)! οι κασετες που μου εστελνε ηταν κατι "δικο μας" και χάριν αυτων γνωρισα και αγάπησα ολη αυτη την κουλτουρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Νοεμβρίου 2012 #56 Share 4 Νοεμβρίου 2012 Παρε κι ενα παλιο Σταθη Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIMHS 4 Νοεμβρίου 2012 #57 Share 4 Νοεμβρίου 2012 καλα ολα αυτα τα hip-hop breakdance και τα αλλα αλλα μπροστα στο ζειμπεκικο δεν πιανουν μια, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Νοεμβρίου 2012 #58 Share 4 Νοεμβρίου 2012 Εγω προσωπικα ακουω τα παντα. Εχω σηκωσει αλλωστε εδω βιντεακια απο διαφορα ειδη μουσικης Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 4 Νοεμβρίου 2012 Author #59 Share 4 Νοεμβρίου 2012 που ησουν κρυμμενος τοσο καιρο ρε Στρατο? :hysterical: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIMHS 4 Νοεμβρίου 2012 #60 Share 4 Νοεμβρίου 2012 παρτε και αλλο ενα κλασικο αθανατο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 4 Νοεμβρίου 2012 Author #61 Share 4 Νοεμβρίου 2012 και εγω επισης! τι ζεμπεκιες, τι απταλικα ανεβηκαν! οτι θες JIMHS!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Νοεμβρίου 2012 #62 Share 4 Νοεμβρίου 2012 (edited) που ησουν κρυμμενος τοσο καιρο ρε Στρατο? :hysterical: Κρυμμενος;Για δες εδω τι εχω ανεβασει κατα καιρους Έγινε επεξεργασία 4 Νοεμβρίου 2012 - Δίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIMHS 4 Νοεμβρίου 2012 #63 Share 4 Νοεμβρίου 2012 παρτε και ενα παλιο αλλα κορυφαιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 4 Νοεμβρίου 2012 #64 Share 4 Νοεμβρίου 2012 αλλο ενα της εποχης μου http://www.youtube.com/watch?v=KoaeYlQ4iug Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 4 Νοεμβρίου 2012 Author #65 Share 4 Νοεμβρίου 2012 πολυ γουσταρω!!! παμε τωρα σε χορευτικες old schoolιες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 4 Νοεμβρίου 2012 #66 Share 4 Νοεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=E5gNYVia2rg&feature=related Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 4 Νοεμβρίου 2012 Author #67 Share 4 Νοεμβρίου 2012 εεεεεεεεεεεεεε.......ας πουμε οτι μας ενδιαφερει ο χορός..... αυτος ειναι ο ΜΟΝΟΣ λογος που βλεπουμε αυτο το βιντεο.... :bigemo_harabe_net-123: :bigemo_harabe_net-138: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIMHS 5 Νοεμβρίου 2012 #68 Share 5 Νοεμβρίου 2012 Adlib πως και έτσι δεν ανέβασες κάτι από το Red Bull BC One Τέλος πάντων εγώ θα σας δήξω κάτι το ποιο παραδοσιακό. την τεταρτη που θα ψηφιστουν τα νεα μετρα και μετα ολοι οι ελληνες ετσι θα χοροπηδαμε στους δρομους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 5 Νοεμβρίου 2012 Author #69 Share 5 Νοεμβρίου 2012 :hysterical: :hysterical: Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 6 Νοεμβρίου 2012 Author #70 Share 6 Νοεμβρίου 2012 slow motion!!!!!!!! :jawdrop: :jawdrop: Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 13 Νοεμβρίου 2012 Author #71 Share 13 Νοεμβρίου 2012 Μιλώντας για ταλεντο.. και ενα εκπληκτικο βιντεο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 14 Νοεμβρίου 2012 #72 Share 14 Νοεμβρίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 14 Νοεμβρίου 2012 #73 Share 14 Νοεμβρίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 14 Νοεμβρίου 2012 #74 Share 14 Νοεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=9YDmYMDEAPY&feature=related Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 14 Νοεμβρίου 2012 #75 Share 14 Νοεμβρίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος