mageiras293 28 Οκτωβρίου 2012 #1 Share 28 Οκτωβρίου 2012 Γεια σας παιδιά έχω ένα ενυδρειο juwel 350 λίτρα .το είχα και δούλευε κανονικά αλλά εδώ και 2 χρόνια είναι άδειο από ψάρια και νερό.αν το βάλω τώρα υπάρχει κίνδυνος να ανοίξει ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 28 Οκτωβρίου 2012 #2 Share 28 Οκτωβρίου 2012 η σιλικονη σε τι κατασταση ειναι? εχει "ξεραθει"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mageiras293 28 Οκτωβρίου 2012 Author #3 Share 28 Οκτωβρίου 2012 Δεν ξέρω τώρα γιατί το έχω στο χωριό αλλά αν έχει ξεραθει τι γίνεται ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 28 Οκτωβρίου 2012 #4 Share 28 Οκτωβρίου 2012 αν οντως εχει ξεραθει,ειναι επικινδυνο να ανοιξει. αν πιστευεις πως δεν εχει ξεραθει,αστο μερικες μερες σε εξωτερικο χωρο-μπαλκονι γεματο και βλεπεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mageiras293 28 Οκτωβρίου 2012 Author #5 Share 28 Οκτωβρίου 2012 Κι αν ξεράθηκε παει το ενυδρειο; Πέταμα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 28 Οκτωβρίου 2012 #6 Share 28 Οκτωβρίου 2012 (edited) Δεν νομιζω να εχεις προβλημα.Αν οπως σου ειπαν παραπανω το γεμισεις και το αφησεις για κανα δυο μερες εξω στο μπαλκονι θα δεις αν υπαρχει προβλημα.Αν οντως εχει προβλημα μπορεις να αλλαξεις τις σιλικονες ανοιγοντας τες με μια πετονια,θελει ομως υπομονη και επιμονη στο καθαρισμα της Έγινε επεξεργασία 28 Οκτωβρίου 2012 - clooyn Link to comment Share on other sites More sharing options...
mageiras293 28 Οκτωβρίου 2012 Author #7 Share 28 Οκτωβρίου 2012 ευχαριστω πολυ ρε παιδια...αλλα δεν εχω σκοπο να το βαλω σε λειτουργια ακομη (σε 6 μηνες λεω)αν εχει παθει την ζημια θα την εχει παθει ,,,ετσι??δεν πειραζει ο χρονος που καθεται αδειο??δηλαδη τι 2 χρονια τι 3 χρονια.επισης εισαι σιγουρος οτι αν σε 2 μερες (εγω θα το αφησω και 10 μερες )δεν ανοιξει δεν θα εχω ποτε προβλημα???ευχαριστω και παλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος