Jump to content

Άρρωστησε Ο Ατακτούλης

Recommended Posts

Μια έτσι μία αλλιώς. Εκεί που είναι ζωηρός αράζει στην επιφάνεια με το σώμα του σχεδόν κάθετα, ας πούμε σε 60 μοίρες κλήση μέσα στο νερό. Τρώει με πολύ όρεξη πάντως και μετά το τάισμα για κανένα 2ωρο είναι γεμάτος ενέργεια! Τι άλλο να κάνω για να τον βοηθήσω;

Όταν επιστρέψεις πιθανόν να κάνουμε έναν κύκλο του φαρμάκου ακόμα η κάποια πιο στοχευμενη αποπαρασιτωση αλλά πρώτα θα βάλεις μερικές καινούργιες φωτογραφίες να δούμε πως πάει. Μπορεί να μην χρειαστούν να πάει καλύτερα!

Μάλλον περιμένει να επιστρέψω για να μας αφήσει.. Σήμερα δεν έφαγε καθόλου ενώ η τροφή έπεσε δίπλα του και γέρνει στο πλάι, στην επιφάνεια.. Ελπίζω ως το βράδυ που θα φτάσω στο σπίτι να είναι εκεί και να με περιμένει.. :( :( :(

Λείπεις από το σπίτι και δεν μπορούμε να έχουμε σαφή εικόνα. Όταν επιστρέψεις κάνε μια αλλαγή νερού 50% και ενημέρωσε μας για την κατάσταση του! Αν δεις ότι δεν πάει καλά επανέλαβε έναν κύκλο του φαρμάκου.

Τελικά δεν τον πρόλαβα.. :-( Περίμενε, περίμενε και 20 λεπτά πριν πάω σπίτι απεβίωσε. :-(

Ήταν πολύ αδύνατος και άχρωμος, λες και ξέβαψε ο καημένος. Μέχρι χθες κολυμπούσε, ξεκουραζόταν και πάλι το ίδιο μετά.. Σήμερα ήταν όλη μέρα ήσυχος, δεν έφαγε, άραζε στην αγαπημένη του γωνιά δίπλα στον θερμοστάτη και μετά έμεινε για λίγο στο βυθό όπου και σταμάτησε να αναπνέει..

Καλό ταξίδι Ατακτούλη μου...

Θα συνεχίσω να φροντίζω ψαράκια (αλλάζω λίγο setup), ωστόσο κανένα ψαράκι δε θα τον αντικαταστήσει για'μένα...

Τελικά δεν τον πρόλαβα.. :-( Περίμενε, περίμενε και 20 λεπτά πριν πάω σπίτι απεβίωσε. :-(

Ήταν πολύ αδύνατος και άχρωμος, λες και ξέβαψε ο καημένος. Μέχρι χθες κολυμπούσε, ξεκουραζόταν και πάλι το ίδιο μετά.. Σήμερα ήταν όλη μέρα ήσυχος, δεν έφαγε, άραζε στην αγαπημένη του γωνιά δίπλα στον θερμοστάτη και μετά έμεινε για λίγο στο βυθό όπου και σταμάτησε να αναπνέει..

Καλό ταξίδι Ατακτούλη μου...

Θα συνεχίσω να φροντίζω ψαράκια (αλλάζω λίγο setup), ωστόσο κανένα ψαράκι δε θα τον αντικαταστήσει για'μένα...

παει και ο bob μου αυτοκτονησε σημερα :( !!!

Τι εννοείς αυτοκτόνησε;

Πάντως δεν ξέρω αν κάνω λάθος, ούτε η μικρή εμπειρία μου μου επιτρέπει να μιλήσω με σιγουριά, αλλά από όσα διαβάζω και από ό,τι μου έτυχε προσωπικά δεν πιστεύω πως τα φάρμακα είναι ικανά να γιατρέψουν άρρωστα ψαράκια με μεγάλη επιτυχία. Μάλλον παρατείνουν (ελάχιστα) την ταλαιπωρία τους στις περισσότερες περιπτώσεις.

Τι εννοείς αυτοκτόνησε;

Πάντως δεν ξέρω αν κάνω λάθος, ούτε η μικρή εμπειρία μου μου επιτρέπει να μιλήσω με σιγουριά, αλλά από όσα διαβάζω και από ό,τι μου έτυχε προσωπικά δεν πιστεύω πως τα φάρμακα είναι ικανά να γιατρέψουν άρρωστα ψαράκια με μεγάλη επιτυχία. Μάλλον παρατείνουν (ελάχιστα) την ταλαιπωρία τους στις περισσότερες περιπτώσεις.

πηδηξε εξω απο την λεκανη που τα ειχα ενω καθαριζα το ενυδρειο μεγα λαθος !!!

Τα φάρμακα Κωνσταντίνε είναι πολύ αποτελεσματικά και έχουν βοηθήσει πολύ κόσμο. Φυσικά είναι δύσκολο να απαντήσουμε με σιγουριά τι προκάλεσε τον θάνατο του ψαριού και μάλιστα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Μπορεί να έφταιξαν πολλά όπως εσωτερικά παράσιτα που πιθανόν να κουβαλούσε από πριν το πάρεις αλλά μετά και από το θάνατο του οραντα είμαι σε μεγάλο ποσοστό σίγουρος πως ευθύνεται το ότι σκάλιζες συνεχώς τον βυθό σου με τα φυτεματα και τα ψάρια σου δηλητηριάστηκαν από το υδρόθειο.

Δεν μπορώ να δώσω άλλη πιθανή εξήγηση για τόσο γρήγορη εξέλιξη που υπήρξε. Αυτό το σενάριο μου το επαληθεύουν πλέον και οι αυξήσεις των νιτρωδών κάθε φορά που σκάλιζες τον βυθό.

Όπως και να έχει έκανες ότι μπορούσες για να το σώσεις γιαυτο μην απογοητεύεσαι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...