ilias78 27 Οκτωβρίου 2012 #1 Share 27 Οκτωβρίου 2012 εχω ενα rio 125 το οποιο εχει εσωτερικο φιλτρο. σκεφτομαι να το αφαιρεσω και να το αντικαταστησω με καποιο εξωτερικο για να εχω περισσοτερο χωρο. το εχει κανει κανεις? ειναι ευκολο να βγει? παρατηρισα οτι ειναι κολλημενο με μαυρη κολλα και οχι με σιλικονη. λετε να τραυματισω το τζαμι με την ξυστρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 27 Οκτωβρίου 2012 #2 Share 27 Οκτωβρίου 2012 το εχω κανει εγω απο ενα rio 180.Σαν σιλικονη μαυρη ειναι.Θελει σιγα σιγα να το αφαιρεσεις απο τις ακρες με προσοχη και μετα να καθαρισεις τα υπολειματα που μενουν στο τζαμι.Εγω το εκανα με μια ξυστρα απο αυτες που ειναι για τα τζαμια με προσοχη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αντώνιος 27 Οκτωβρίου 2012 #3 Share 27 Οκτωβρίου 2012 Ο καλύτερος τρόπος για να φεύγει η σιλικόνη είναι ελαιόλαδο και μετά με ξυράφι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 28 Οκτωβρίου 2012 #4 Share 28 Οκτωβρίου 2012 ελαιολαδο μεσα στο ενυδρειο?και μετα πως φευγει η λαδιλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 28 Οκτωβρίου 2012 #5 Share 28 Οκτωβρίου 2012 μαλλον ο φιλος εννοει σε αδειο ενυδρειο! αν το ενυδρειο ειναι γεματο παντως ξεκολλας το φιλτρο με μια φαλτσετα(βολευει επειδη η λεπίδα ειναι πολυ λεπτη) και μετα παιρνεις οτι σιλικονη εχει μεινει με μια ξυστρα προσεκτικα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ελιοτ 28 Οκτωβρίου 2012 #6 Share 28 Οκτωβρίου 2012 κρατα το εσωτερικο ειναι πολυ καλο, και βαλε και ενα πιο μικρο εξωτερικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 28 Οκτωβρίου 2012 #7 Share 28 Οκτωβρίου 2012 Συμβουλή μου μην το κάνεις κοίτα εδώ γιατί http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=77325&view=findpost&p=686231 ,συμφωνώ με τον ελιοτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 28 Οκτωβρίου 2012 #8 Share 28 Οκτωβρίου 2012 δεν διαφωνώ οτι ειναι πολυ καλο κ.Σωκρατη απλα η διαφορα με το rio 400 ειναι ο χωρος. φανταζομαι οτι αυτος ειναι ο λογος που ο φιλος θελει να το αφαιρεσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αντώνιος 28 Οκτωβρίου 2012 #9 Share 28 Οκτωβρίου 2012 Εννοείται μιλούσα για άδειο... Κ η αποκοληση σε άδειο ενυδρείο πρέπει να γινει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias78 28 Οκτωβρίου 2012 Author #10 Share 28 Οκτωβρίου 2012 (edited) βασικα ο λογος που σκεφτομαι να το κανω ειναι καθαρα για θεμα χωρου. να κερδισω 6 λιτρα επιπλεον που πιανει το φιλτρο. αλλα μαλλον τελικα θα το κρατησω. ευχαριστω Έγινε επεξεργασία 28 Οκτωβρίου 2012 - ilias78 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ελιοτ 28 Οκτωβρίου 2012 #11 Share 28 Οκτωβρίου 2012 βασικα ο λογος που σκεφτομαι να το κανω ειναι καθαρα για θεμα χωρου. να κερδισω 6 λιτρα επιπλεον που πιανει το φιλτρο. αλλα μαλλον τελικα θα το κρατησω. ευχαριστω δεν πιανει 6 λιτρα γιατι ειναι γεματο με νερο και βιολογικο ή αλλο υλικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος