Jump to content

Πάμε Για Μεγάλη Ταγκανίκα

Snakehead

Recommended Posts

Ναι αλλα άμα διαβάσεις ποιο πάνω Γιώργο υπάρχει θέμα στο οικονομικό κομμάτι και τα δύο φίλτρα μαζί θα του βγουν ποιο ακριβά!

2 μεταχειρισμενα 2217 μας κανουν λιγοτερο απο ενα καινουργιο fx5 .

μιας και ειναι και οικονομικο το θεμα ,, κοιταχτε λιγο την καταναλωση που εχει το fx5 σε σχεση με 2 χ 2217 :)

• Απαντήσεις 62
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μα εγώ έγραψα αν δεις ποιο πάνω να βάλει μία αγγελία και να ζήτηση ένα fx5 για να του λέω να βάλει αγγελία καινούργιο του λέω να πάρει? Ναι έχει κατανάλωση περίπου 55 με 60 watt αν θυμάμαι γιατί το είχα το συγκεκριμένο φίλτρο αλλα είναι σκυλί είναι πολύ δυνατό με 3000λτ την ώρα φίλτρανση!

Μα εγώ έγραψα αν δεις ποιο πάνω να βάλει μία αγγελία και να ζήτηση ένα fx5 για να του λέω να βάλει αγγελία καινούργιο του λέω να πάρει? Ναι έχει κατανάλωση περίπου 55 με 60 watt αν θυμάμαι γιατί το είχα το συγκεκριμένο φίλτρο αλλα είναι σκυλί είναι πολύ δυνατό με 3000λτ την ώρα φίλτρανση!

3500 :P

O λογος που προτεινω δυο φιλτρα ειναι για ασφαλεια .... ( δεν χρειαζεται να αναφερω παραδειγματα )

την προταση μου την εριξα , ας κανει ο φιλος οτι θεωρει ποιο σωστο :bigemo_harabe_net-64:

καλη συνεχεια .

Η καλη φιλτρανση ειναι το Α και το Ω.Και για την επαρκεια αλλα και για την ποιοτητα λοιπον της φιλτρανσης,πιστευω κι εγω πως ειναι απαραιτητα τα δυο φιλτρα.

Ο φιλος μας μπορει να το σκεφτει λοιπον,και να πραξει αυτο που ειναι το συμφερον του

:)

απ οτι κουβεντιασα με τον χρηστο ,μαλλον θα παμε σε εσωτεριο σαμπ ...το βαζουμε πισω αριστερα ή πισω δεξια.. απο θεμα ασφαλειας βαζουμε το πολυ πολυ 2 μικροτερες αντλιες στο τελος και εχουμε το κεφαλι μας ησυχο. απλα και το σαμπ ειναι μια πολυ καλη και αυκολη λυση.δεν θα κοληθει με το ενυδρειο..οποτε θελει και μπορει να βαλει φιλτρα το βγαζει και βαζει φιλτρα αν και δεν νομιζω να παει σε αυτην την λυση. το σαμπ λογικα θα εχει 20 πλατος

Παιδία μαλλον δε μ αφήνει η γκαντεμιά μου να κάνω τίποτα

έσκασε σήμερα η εφορία 2.500 ευρω απο κάτι παλιές εκρεμότητες . οπότε δε πρόκειτε να γίνει τωρα άμεσα τίποτα .

θα μείνω με το 100λιτρο να δω τι θα το κάνω.

συγνωμη για την αναστατωση . αν θέλετε διαγραψτε και το θέμα .

ευχαριστώ

και πάλι συγνώμη :bigemo_harabe_net-111:

Διαβάζω το θέμα από την αρχή. Υγεία να υπάρχει και όλα γίνονται. Κουράγιο με τα οικονομικά και πάλι με το καλό να επιστρέψεις στην υλοποίηση. :)

θα μας τα παρει ολα αυτην η εφορια.... μην ξενερωνεις ... καποια λυση θα βρουμε σιγα σιγα...

υπομονή φίλος!!!

οσο για το θεμα, εγινε μια πολυ ωραια κουβεντα και δεν νομιζω χρειαζεται να διαγραφει! :bigemo_harabe_net-64:

Όλα καλά φίλε μου σε περιμένουμε να επανέλθεις στο θέμα!

Koίτα γκαντεμιά,πάνω που βγήκε αγγελία για fluval fx5 στα 110 €

Περιμένουμε την συνέχεια φίλος...άτιμη εφορία...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...