zaxoscorfu 27 Οκτωβρίου 2012 #1 Share 27 Οκτωβρίου 2012 Γεια σας. Εχω ενα ενυδρειο 120 λιτρων 1.00x30x40 με τρεις λαμπες Τ5 των 39w + το moon light και σκευτομαι να τις αντικαταστησω με μπαρες led απ το *γνωστο μαγαζι led. Hθελα λοιπον να ρωτησω με τι συνδιασμους χρωματων πρεπει να παιξω,ποσες μπαρες και γενικα τι με συμβουλευεται να κανω για να εχω ενα ωραιο και οικονομικο αποτελεσμα.. ευχαριστω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ataktoulis 27 Οκτωβρίου 2012 #2 Share 27 Οκτωβρίου 2012 Μπορώ να έχω σε πμ το όνομα από το γνωστό μαγαζί γιατί σκεφτόμουν κάτι αντίστοιχο αλλά δεν ξέρω το μαγαζί;;! Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxmike 27 Οκτωβρίου 2012 #3 Share 27 Οκτωβρίου 2012 χρειάζεσε σε χρώματα ψυχρό λευκό,θερμό λευκό,royal blue,και μια ρόζ.εγω στο 60αρι εχώ 3μ cool white,2m warm white,1m royale blue,1m rgb pink.αλλά εξαρτάτε τι θα βάλεις μέσα απο κορράλια.σε μέτρα θα σου πουν οι ποιο εμπείροι,ααα επίσης ολα μου είναι smd 5050 power led philips εκτός της rgb που είναι 5050 αλλα οχι φιλιπς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 27 Οκτωβρίου 2012 #4 Share 27 Οκτωβρίου 2012 Αν μιλας για το γνωστο καταστημα που εχει βημα στο φορουμ,εχει βιντεακια με την καθε αποχρωση ξεχωριστα.Απο εκει και περα ειναι λιγο και θεμα γουστου.Το λευκο και το royale blue το κρατας και απο εκει και περα το βλεπεις εσυ ποια εικονα θελειςνα βλεπεις στο ενυδρειο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaxoscorfu 27 Οκτωβρίου 2012 Author #5 Share 27 Οκτωβρίου 2012 το ενυδρειο μου ειναι 1 μετρο μηκος,αρα τισ 90cm χρειαστω οπως φανταζομαι..ποσες μπαρες θα χρειαστω? με αυτες τις δυο θα ειμαι καλυμενος την λευκη και την royale blue?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 27 Οκτωβρίου 2012 #6 Share 27 Οκτωβρίου 2012 το ενυδρειο μου ειναι 1 μετρο μηκος,αρα τισ 90cm χρειαστω οπως φανταζομαι..ποσες μπαρες θα χρειαστω? με αυτες τις δυο θα ειμαι καλυμενος την λευκη και την royale blue?? Πιστευω πως με 6 μπαρες εισαι αρχηγος.Ναι εισαι καλυμενος με αυτα τα δυο χρωματα.Αν θελεις ομως την γνωμη μου πανε σε DIY κατασκευη,που θα σου βγει και ποιο φτηνα αλλα θα εχεις και καλυτερο αποτελεσμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxmike 28 Οκτωβρίου 2012 #7 Share 28 Οκτωβρίου 2012 να ρωτήσω κάτι??μιλάς για μπάρα λεντ στην θέση τον τ5 με τα ίδια μπαλαστ ή να βάλεις λεντοταινια?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος