bababrilios 27 Οκτωβρίου 2012 #1 Share 27 Οκτωβρίου 2012 Σε μια γρηγορη αναζήτιση δεν βρήκα κάποιο θέμα για τα iPhone και έχω κάποιες ερωτήσεις για τους πιο ειδικούς. Υπάρχει κάποιο λινκ ή προχωράμε εδώ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 27 Οκτωβρίου 2012 #2 Share 27 Οκτωβρίου 2012 προχωρα στο παρασυνθημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 27 Οκτωβρίου 2012 Author #3 Share 27 Οκτωβρίου 2012 προχωρα στο παρασυνθημα Μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 27 Οκτωβρίου 2012 #4 Share 27 Οκτωβρίου 2012 Μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό ; εμενα για καποιο λογο δεν μου το κανει παντα !!! Δεν ξερω τι μπορει να φταιει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 27 Οκτωβρίου 2012 #5 Share 27 Οκτωβρίου 2012 Δεν είναι μόνο πρόβλημα του iPhone, αλλά και των Android. Καλό είναι μέχρι να εντοπιστεί το πρόβλημα (και να λυθεί), να αποφεύγονται οι παραθέσεις από κινητά και tablet Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 27 Οκτωβρίου 2012 #6 Share 27 Οκτωβρίου 2012 οντως ,το παλιοταπαλτακ βγαζει σε ολες τις πλατφορμες αυτες τις ασυναρτησιες....για τωρα η μοναδικη λυση ειναι αυτο που ειπε ο βαγγελης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 27 Οκτωβρίου 2012 #7 Share 27 Οκτωβρίου 2012 Αυτό συμβαίνει μόνο με τα TapaTalk... από τον browser του κινητού νομίζω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 27 Οκτωβρίου 2012 Author #8 Share 27 Οκτωβρίου 2012 Πρώτη φορά ανεβασω φωτό Τόσο καιρό ήξερα ότι δεν ανεβάζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 27 Οκτωβρίου 2012 Author #9 Share 27 Οκτωβρίου 2012 αυτό συμβαίνει μόνο με τα TapaTalk... από τον browser του κινητού νομίζω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Κι όμως υπάρχει. Με εκνεβρηζει αφάνταστα το ταπα τολκ Δεν έχω τις επιλογές που θέλω. Οταν ειμαι εκτός wifi μπαίνω με τον browser tis opera γιατί είναι ποιο ελαφρό και γρήγορο, αλλα γράφω το ποστ που θέλω και μετά δεν μου εμφανίζει κουμπί "απαντήσται στο θέμα " Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 27 Οκτωβρίου 2012 #10 Share 27 Οκτωβρίου 2012 βρε τοντορα,πως βγαζεις τοσο καλες φωτος με το αιφονι..??οτι και να κανω ρε φιλε ουτε για αστειο δεν μπορω εγω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 27 Οκτωβρίου 2012 #11 Share 27 Οκτωβρίου 2012 επειδη προσφατα πηρα Iphone και πριν ειχα Android και στα δυο ειτε εμπενα στο φορουμ με την πληρη εκδοση ειτε για κινητα παντα αυτα τα αλαμπουρνεζιλα μου εβγαζε στην "παρεθεση" οποτε πρεπει να ειναι καποιο Bug και στα δυο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxmike 27 Οκτωβρίου 2012 #12 Share 27 Οκτωβρίου 2012 υπάρχει και το forum runner αν και εγώ χρησιμοπιώ τον browser απο το ipad χωρίς πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimmal 30 Οκτωβρίου 2012 #13 Share 30 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα, Χρησιμοποιώ το tapatalk απο το iPad και σήμερα ξαφνικά με πετάει έξω και δεν μπορω να μπω. Μου γράφει ότι είναι λάθος ο κωδικός ή ότι ο διαχειριστής μου έχει διακόψει την σύνδεση μέσω tapatalk. Έχει και κάποιος άλλος αυτο το πρόβλημα; Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 30 Οκτωβρίου 2012 #14 Share 30 Οκτωβρίου 2012 Φίλε jimmal το taoatalk δουλεύει κανονικά.ΤΟ μήνυμα στο γράφο μέσο της εφαρμογής.Δοκιμασε να κανείς κάποια reboot την εφαρμογή σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 30 Οκτωβρίου 2012 #15 Share 30 Οκτωβρίου 2012 θαναση μαλλον πρεπει να αλλαξεις το αβαταρ σου....σημερα αγριευτηκα καπως ......χεχεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimmal 31 Οκτωβρίου 2012 #16 Share 31 Οκτωβρίου 2012 Φίλε jimmal το taoatalk δουλεύει κανονικά.ΤΟ μήνυμα στο γράφο μέσο της εφαρμογής.Δοκιμασε να κανείς κάποια reboot την εφαρμογή σου. Οκ το έσβησα και το πέρασα ξανά πέρασα και είναι εντάξει. Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 12 Δεκεμβρίου 2012 Author #17 Share 12 Δεκεμβρίου 2012 Hackerades βοήθεια Εχει φλασαρι το αϊφονι και μπαίνω στο φόρουμ μόνο με ταπατολκ, πάω τέρμα κάτω να αλλάξω σε desktop Version και το μόνο που δείχνει είναι "Ελληνικά " Δεν έχει καμία άλλη επιλογή. Πως στο καλό θα το γυρίσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch_kyriakos 12 Δεκεμβρίου 2012 #18 Share 12 Δεκεμβρίου 2012 (edited) Hackerades βοήθεια Εχει φλασαρι το αϊφονι και μπαίνω στο φόρουμ μόνο με ταπατολκ, πάω τέρμα κάτω να αλλάξω σε desktop Version και το μόνο που δείχνει είναι "Ελληνικά " Δεν έχει καμία άλλη επιλογή. Πως στο καλό θα το γυρίσω. Και εμένα μου το έκανε κάποια στιγμή. Κάνε 2πλο πάτημα στο home button, πάτα παρατεταμένα πάνω στο safari και κλείστο (πάτα το ''x'). Κλείσε - ξανανοιξε το iphone, άνοιξε νέα σελίδα, πληκτρολόγησε τη διεύθ. forum και δοκίμασε να ξαναμπείς. Έγινε επεξεργασία 12 Δεκεμβρίου 2012 - ch_kyriakos Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 12 Δεκεμβρίου 2012 #19 Share 12 Δεκεμβρίου 2012 Αντε ρε πετα την αι-πατατα Mobile klaz speaking... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 12 Δεκεμβρίου 2012 Author #20 Share 12 Δεκεμβρίου 2012 Restart και εγιανε. Ευχαριστώ. Ποια πατάτα ρε… ξέρεις πόσο πήγαν η πατάτες το κιλό; 739€ παρακαλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 12 Δεκεμβρίου 2012 #21 Share 12 Δεκεμβρίου 2012 Θα σου στειλω τη γρια αλεπου να σε μαλωσει με τα ακαταλαβιστικα του ταπαλτακ Mobile klaz speaking... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 12 Δεκεμβρίου 2012 #22 Share 12 Δεκεμβρίου 2012 Αντε ρε πετα την αι-πατατα Mobile klaz speaking... Σαν το iPotato δεν έχει.... iPhone bbetta speaking... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 12 Δεκεμβρίου 2012 #23 Share 12 Δεκεμβρίου 2012 Ουρτττττττ Mobile klaz speaking... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 12 Δεκεμβρίου 2012 #24 Share 12 Δεκεμβρίου 2012 Κομπλεξικα κινητα ρε γμτ.. Εγω παντος με android και tapatalk δεν ειχα ποτε προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 12 Δεκεμβρίου 2012 #25 Share 12 Δεκεμβρίου 2012 Οχι μονο κομπλεξικα.και δυσκοιλια επισης.και με το πισι και τη πιστωτικη παραμασχαλα..εχε χαρη την απιστευτη σε αποκριση οθονη αφης αλλιως... Mobile klaz speaking... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος