leosamaras 24 Νοεμβρίου 2012 Author #51 Share 24 Νοεμβρίου 2012 Και όμως γίνετε... Τα μετράς και με στικ και με υγρά και οι μετρήσεις μου ειναι αυτές που κοινοποίησα με τη διάφορα λόγο της αλλαγής νερού ήταν το ph 7,4 και σήμερα 7,2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 24 Νοεμβρίου 2012 #52 Share 24 Νοεμβρίου 2012 Εχεις co2??(εκει κρυβετε η απαντησει του ph)λοιπον Λεο το θεμα σου με τα νιτρικα εχει παρατραβηξει :-Ρ....το οτι σου δειχνουν 0 τα τεστ δεν νομιζω οτι ειναι απολυτα κακο,εφοσον και η αμμωνια και τα νιτροδη ειναι 0....ποσο βιολογικο υλικο εχεις και ποσα λιτρα/ωρα φιλτρο;;ποσο ταιζεις;;εχεις ενα ενυδρειο με αρκετα φυτα σε λιγα λιτρα,για αυτο ισως δεν μετρας πολλα νιτρικα,εαν αυξησεις λιγο το φαγητο με συνδηασμο τις πιο μεγαλες αλλαγες εκει θα γινει χαμος,επισης μπορει να ειναι και μικρη(η εστω κατω απ τα ορια σου) η υχθιοφωρτησει σου και για αυτο ολα λειτουργουν υπερπληρης,γιατι ολοι μας πιστευω οτι τα ζοριζουμε λιγο τα συστηματα μας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
leosamaras 24 Νοεμβρίου 2012 Author #53 Share 24 Νοεμβρίου 2012 Με 9 ζωτικά του 1,5 εκατοστου ειναι πολλά; Απο Φυτα να ειναι πολλά αλλά απο ιχθιοφορτηση ειναι αν δ ειναι λίγα ειναι ακριβός για τα λίτρα του ενυδρειου μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 24 Νοεμβρίου 2012 #54 Share 24 Νοεμβρίου 2012 Δεν νομιζω...εαν σε 60 λιτρα μπαινουν 2 χαρεμια,τοτε ανετα μπαινουν 4 στα 100,με καλη φιλτρανση φυσικα...δεν ξερω ρε μαν,λιγα τα ακουω για τοσα λιτρα....ποσο να φανε αυτα και τι να "βγαλουν" μετα...με τοσα φυτα,σε αυτα τα λιτρα και με ενα καλο φιλτρο,εγω θα εβαζα αλλο ενα χαρεμι....βασικα να πω εδω οτι εγω τουλαχιστον κανω οτι μου λεβε οι μετρησεις μου απο ενα σημειο και μετα...με καλο μεγαλο φιλτρο(συνφωνα με τα λιτρα σου) ανετα βαζεις λιιιγα ακομα...εδω ομως ερχαιτε ενα αλλο θεμα....γεννες....!τα μικρα την παλεψανε;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
leosamaras 24 Νοεμβρίου 2012 Author #55 Share 24 Νοεμβρίου 2012 Την παλεψανε... Η αλήθεια ειναι πως δεν τους δίνω κ πολυ σιμασια τα ταΐζω κ όλα καλα. Δεν δίνω λεφτά για ψάρια θα μου γεννήσουν αυτά που έχω κ ανάλογα θα κράτησω και τα υπόλοιπα θα τα χαρίσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 24 Νοεμβρίου 2012 #56 Share 24 Νοεμβρίου 2012 Και καλα θα κανεις,δεν χρειαζεται,απλα υπομονη και κανα τεστακι που κ που,και θα δεις νιτρηκα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
leosamaras 24 Νοεμβρίου 2012 Author #57 Share 24 Νοεμβρίου 2012 Υπομονή με αλλαγές κάθε 15 η χωρης; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 24 Νοεμβρίου 2012 #58 Share 24 Νοεμβρίου 2012 Ξεκινα απ τις 10 και αναλογα τις μετεησεις σου ανεβενε η κατεβενε στις μερες,αμα λιπαινεις δεν νομιζω να εχεις θεμα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος