τολισ 29 Οκτωβρίου 2012 #26 Share 29 Οκτωβρίου 2012 Μπραβο σου πολλυ ωραια να τα χαιρεσαι!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giwrgos5 29 Οκτωβρίου 2012 Author #27 Share 29 Οκτωβρίου 2012 καλη εβδομαδα σε ολους. σας ευχαριστω πολυ ολους. πιστευω πως αν αγαπας κατι οτιδηποτε και αν ειναι αυτο το προσεχεις και το φροντιζεις. τα ψαρκια ειναι οκ pantrif; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pantrif 29 Οκτωβρίου 2012 #28 Share 29 Οκτωβρίου 2012 Ολα καλά.Ειμαστε σε στάδιο προσαρμογής ακόμα . Δίνω καρδιά αλλα δεν βλέπω κ πολύ ενθουσιασμό Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamb-angelo 29 Οκτωβρίου 2012 #29 Share 29 Οκτωβρίου 2012 Περιεργο που δεν σου ενθουσιαζονται για καρδια....εχω παρει μωρα δισκακια 2 φορες απο τον rebelo και οχι μονο τρωνε τα ΠΑΝΤΑ αλλα απο την δευτερη μερα τρωγανε κ απ το χερι μου...σιδερα τρωνε τα πιτσιρικια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giwrgos5 29 Οκτωβρίου 2012 Author #30 Share 29 Οκτωβρίου 2012 μην ανησυχεις χρηστο αλλαξανε περιβαλλον για πρωτη φορα. θα φανε. δωστους καθαρο νερακι και ολα θα πανε καλα. μην ξεχναμε οτι προκειτε για ζωντανους οργανισμους και δεν μπορουν να μας κανουν και ολα τα χατηρια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bicolorn 29 Οκτωβρίου 2012 #31 Share 29 Οκτωβρίου 2012 Ολα καλά.Ειμαστε σε στάδιο προσαρμογής ακόμα . Δίνω καρδιά αλλα δεν βλέπω κ πολύ ενθουσιασμό Pantrif υπομονή και θα φάνε και μόλις ξεκινήσουν θα λές καλύτερα ήταν που δεν έτρωγαν χαχαχαχαχα............. Επιδή πήρα και εγώ ψάρια από το Γιώργο κάποια έφαγαν από την πρώτη μέρα , κάποια άλλα ήταν ποιο (φοβισμένα) και έκαναν μία βδομάδα να φάνε. Τελικά αυτά που άργησαν να φάνε τώρα δε τα προλαβαίνω........ Δοκίμασε να τους δώσεις και λίγη κατεψυγμένη αρτέμια, κάνουν σαν τρελλά.....!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pantrif 29 Οκτωβρίου 2012 #32 Share 29 Οκτωβρίου 2012 Ναι μωρά θα προσαρμοστούν που θα παει στο χέρι τους ειναι ... Σιγά σιγά ,αλλαγές νερού και καλό φαΐ. Τους πήρα και ποικιλία να έχουν tropical d-50 plus tropical d-allio plus tropical discus gran tropical Spirulina SuperForte tropical d-vital ocean nutrition discus pellets Tropical AstaColour Tetra Colour bits Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS 29 Οκτωβρίου 2012 #33 Share 29 Οκτωβρίου 2012 Spirulina και D-alio με μετρο και οχι σε καθημερινη βαση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS 29 Οκτωβρίου 2012 #34 Share 29 Οκτωβρίου 2012 (edited) Προσοχη επισης, σε μη μαθημενα ψαρια στο φουλ ταισμα, γιατι το πολυ ταισμα σε τετοιες περιπτωσεις μπορει να εχει συνεπειες που δεν τις θελετε. Έγινε επεξεργασία 29 Οκτωβρίου 2012 - ReBeLoS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giwrgos5 30 Οκτωβρίου 2012 Author #35 Share 30 Οκτωβρίου 2012 μηπως ξερει καποιος τι ψαρακια θα βγουν απο αυτο το ζευγαρι;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamb-angelo 30 Οκτωβρίου 2012 #36 Share 30 Οκτωβρίου 2012 μηπως ξερει καποιος τι ψαρακια θα βγουν απο αυτο το ζευγαρι;;; Δεν νομιζω να βγει κατι συγκεκριμενο.... Το θυληκο τι ειδος ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giwrgos5 30 Οκτωβρίου 2012 Author #37 Share 30 Οκτωβρίου 2012 snow white Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS 30 Οκτωβρίου 2012 #38 Share 30 Οκτωβρίου 2012 για να μπορεσουμε να προσεγγισουμε στο περιπου τι μωρα θα βγουν πρεπει να ξερουμε τι ηταν οι γονεις του ζευγαριου που εχεις και ακομα πιο πισω ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giwrgos5 30 Οκτωβρίου 2012 Author #39 Share 30 Οκτωβρίου 2012 σωστα τα λες φιλε μου αλλα ποιος μπορει να ξερει. οτι και να βγουν παντως καλα θα ειναι για μενα. και οι εκτροφεις αυτο δεν κανουν; βαζουν δυο ψαρακια και οτι βγει το παρουσιαζουν σαν καινουργιο ειδος. αν θυμασαι πριν χρονια ο δισκος που ειχε pepering παρουσιαστηκε σαν μια νεα διασταυρωση!!! μετα αποκαλυφτηκε οτι ειναι μουφα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS 30 Οκτωβρίου 2012 #40 Share 30 Οκτωβρίου 2012 κανεις μεγαλο λαθος επετρεψε μου να σου πω. Οι εκτροφεις δεν βαζουν οτι ναναι για να βγαλουν νεο ειδος. Υπαρχουν και οι γεννετιστες που βοηθουν σε αυτο τους μεγαλους εκτροφεις που ειναι ικανοι να βγαλουν νεο ειδος. Για να βγαλεις νεο ειδος και να σταθεροποιησεις την γραμμη πρεπει να κανεις απειρα πραγματα και φυσικα τιποτα απο αυτα δεν γινεται στην τυχη. Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα. Μην τα μπερδευεις με μια γεννα χομπυστα. Δεν εχει καμια σχεση το ενα με το αλλο. Οσο για τον παλιο δισκο που λες μαλον αναφερεσε στους Golden Dragon που ποτε δεν ανακαλυφθηκε οτι το ειδος αυτο ηταν "μουφα". Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS 30 Οκτωβρίου 2012 #41 Share 30 Οκτωβρίου 2012 Επισης για μενα προσωπικα το peppering δεν θεωρειται δυσμορφια, ασχημια η οτι αλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giwrgos5 30 Οκτωβρίου 2012 Author #42 Share 30 Οκτωβρίου 2012 μαλλον δεν το εθεσα σωστα. πειραματιζονται νομιζω ειναι καλητερη εκδοχη. εχω δει σε εκτροφειο του ισραηλ να εχουν ζευγαρι blue snakeskin και pigeon blood που θα ξερεις οτι θα βγει ενα ψαρι γεματο pepering. οσο για το pepering μου το ειχε πει ατομο σοβαρο που ειχε καταστημα και δεν νομιζω να ειχε λογο να με κοροιδεψει. τι αρωστεια αυτοι οι δισκοι!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS 30 Οκτωβρίου 2012 #43 Share 30 Οκτωβρίου 2012 μαλλον δεν το εθεσα σωστα. πειραματιζονται νομιζω ειναι καλητερη εκδοχη. εχω δει σε εκτροφειο του ισραηλ να εχουν ζευγαρι blue snakeskin και pigeon blood που θα ξερεις οτι θα βγει ενα ψαρι γεματο pepering. οσο για το pepering μου το ειχε πει ατομο σοβαρο που ειχε καταστημα και δεν νομιζω να ειχε λογο να με κοροιδεψει. τι αρωστεια αυτοι οι δισκοι!!!!!! Το τι σου εχει πει καποιος δεν σημαινει οτι στο ειπε για να σε κοροιδεψει ουτε εξεταζουμε αν ειναι καποιος σοβαρος η οχι. Δεν σημαινει ομως οτι ειναι και παγκοσμιως αποδεκτο αυτο που εμαθες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giwrgos5 30 Οκτωβρίου 2012 Author #44 Share 30 Οκτωβρίου 2012 δεν ειπα κατι τετοιο. προσωπικα ουτε εμενα με ενοχλει. ευχαριστω για την συζητηση καλο βραδυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS 30 Οκτωβρίου 2012 #45 Share 30 Οκτωβρίου 2012 Καλο σου βραδυ και σε σενα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος