Bloster 26 Οκτωβρίου 2012 #1 Share 26 Οκτωβρίου 2012 Κάθε αρχή και δύσκολη που λένε… είπα να το επιχειρήσω και να κολλήσω το δικό μου sump 1,10 x 39 x 56 οι διαστάσεις του(240Λ μεικτά περίπου στα 200 καθαρά), με 8αρι τζάμι εκτός από το πάτωμα που έβαλα 10 Επιτέλους έχω πολύ χώρο για βράχο και chaeto!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 26 Οκτωβρίου 2012 #2 Share 26 Οκτωβρίου 2012 Το εφτασες το πεντακοσαρι με συνοπτικες διαδικασιες Πολυ καλο,μπραβο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloster 26 Οκτωβρίου 2012 Author #3 Share 26 Οκτωβρίου 2012 Πολύ μεγάλη υπόθεση τελικά αν έχει χώρο στο sump!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 26 Οκτωβρίου 2012 #4 Share 26 Οκτωβρίου 2012 πολύ καλή δουλειά μπράβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 26 Οκτωβρίου 2012 #5 Share 26 Οκτωβρίου 2012 αν και το "τιγκαρες" με σιλικονη στα χωρισματα, πολυ ομορφο και φαινεται λειτουργικο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxmike 26 Οκτωβρίου 2012 #6 Share 26 Οκτωβρίου 2012 (edited) εχω μια ερωτηση δεν θα σταθω στην σιλικονη που πρωτα θα πεσει το σπιτι και ισως σπασει το σαμπ :bigemo_harabe_net-74: αλλα γιατι εκανες τα χωρισματα ωσστε το νερο να εχει ροη μονο απο πανω και να περνει καθε διαμερισμα και οχι πανω κατω εναλαξ νομιζω οτι ειναι ποιο αποδοτικο ετσι.εχει διαβασει καπου οτι ειναι καλητερο ετσι και αν ναι γιατι?? Έγινε επεξεργασία 26 Οκτωβρίου 2012 - maxmike Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 26 Οκτωβρίου 2012 #7 Share 26 Οκτωβρίου 2012 καλογεμιστο πληροφοριες για το που βρηκες μαυρη σιλικονη ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloster 26 Οκτωβρίου 2012 Author #8 Share 26 Οκτωβρίου 2012 Βασικά το πέρασα 2 στρώματα σιλικόνης κα την άπλωσα για καλύτερα. είναι sump οπότε δεν με ένοιαζε η εμφάνιση . Σχέδια για sump υπάρχουν πολλά!! Αυτό το σχέδιο είχα και πριν και έχω δει ότι με βόλευε.. το έχουν και κάποιοι φίλοι οπότε έκανα το ίδιο σε πολύ μεγαλύτερο Στο πρώτο διαμέρισμα που πέφτει το νερό περνά από κάτω πρώτα και μετά ανεβαίνει πάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloster 26 Οκτωβρίου 2012 Author #9 Share 26 Οκτωβρίου 2012 καλογεμιστο πληροφοριες για το που βρηκες μαυρη σιλικονη ..... Από ενυδρειακο κατάστημα .. όποιος θέλει info pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 26 Οκτωβρίου 2012 #10 Share 26 Οκτωβρίου 2012 Από ενυδρειακο κατάστημα .. όποιος θέλει info pm εγω θα ηθελα πληροφοριες για την σιλικονη φιλε μου! να φανταστω στο 2ο διαμερισμα θα βαλεις το σκιμμερ και θελεις σταθερη σταθμη σε εκεινο το σημειο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloster 26 Οκτωβρίου 2012 Author #11 Share 26 Οκτωβρίου 2012 να φανταστω στο 2ο διαμερισμα θα βαλεις το σκιμμερ και θελεις σταθερη σταθμη σε εκεινο το σημειο? :bigemo_harabe_net-64: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος