Jump to content

100 Λιτρα Amazon!

Recommended Posts

Ευχομαι αυτη η κριση να ειναι η τελευταια!

Και εγω το ιδιο!

Σημερα παλι με την αποχη στο χερι!

Δεν πιανετε με τιποτα η αλλη θυλικα!

Μπερδευει η αποχη στα ξυλα!

Δεν θελω να στρεσαρω την μανα και τον πατερα!

Πρεπει να σε βοηθησει καποιος. Ενας απ την μια να το κατευθυνει κι ο αλλος να το πιασει. Δυσκολο το ξερω. Δοκιμασε και την ωρα του ταισματος.

Τα καταφερα την εβγαλα!!Προσαρμογη 3 ωρες και μεσα στο ενυδρειο!

Πτεριγια πισω χαλια και αρκετο στρες!

Σκευτομαι καλες τροφες!!κατεψυγμενες , σκορδοζουμο κ αεραντλια δλδ να μην βαλω καποιο φαρμακο!

θερμοκρασια 26!! Τη λετε καλητερα τσι η λετε ναπαω για κανα φαρμακακο?

μπορείς και να μην βάλεις κάτι.....άμα το αφήσεις να ηρεμήσει και με πλούσια και καλή τροφή θα είναι μια χαρά......με το melafix θα δεις πιο γρήγορα θετικά αποτελέσματα αλλά κοστίζει κιόλας

Έγινε επεξεργασία - karrot

Σε τετοιες περιπτωσεις απο την στιγμη που θελεις να εχεις υγειες ψαρια δν υπολογιζεις τοσο τα λεφτα που θελει ενα melafix απλα λεω να μην το φορτωσω με φαρμακα απο την στιγμη που ζωριε αυτο θαμπορουσα να κανω δουλεια!!

Το melafix ειναι πολυ ηπιο φαρμακο Γιαννη και θα την βοηθησει αρκετα.

Πρωτη μερα στο μικρο η θυλικια!

Τα πραγματα πολυ καλα!

Αναπνεει κανονικα και οχι γριγορα εφαγε με πολυ ορεξι (πρεπει να ειχε μεγαλη πεινα)!

Σε λιγο θα φαει αρτεμια!

Αεραντλια δεν εχω συνδεσει ακομα και το σκευτομαι αν θα βαλω!

Πολυ πιθανον να βαλω οταν ριξω melafix!

Καλή ανάρωση λοιπόν...

Ευχαριστω πολυ!

το Melafix είναι πολύ ήπιο φάρμακο και από φυσικά υλικά και μπορείς αν το βάλεις και προληπτικά σύμφωνα με τις οδηγίες και δρα και κατά του στρες γι'αυτο σου λέω ότι άμα του εξασφαλίσεις ηρεμία και καλή τροφή μπορείς να το αποφύγεις.Βοηθάει για ανοιχτές πληγές,κατεστραμμένα πτερύγια,fin rot,Pop Eye και για μύκητες(αν και σε αυτή την περίπτωση πιο αποτελεσματικό είναι το pamafix) ....έχεις δίκιο όταν λες ότι μπροστά στην υγεία του ψαριού σου δεν λογαριάσεις το ποσό για το Μelafix..... αλλά προσωπικά θεωρώ πιο σημαντικό να του εξασφαλίσεις καλή τροφή και ηρεμία και μετά όλα τα άλλα για την περίπτωση σου.

Έγινε επεξεργασία - karrot

το Melafix είναι πολύ ήπιο φάρμακο και από φυσικά υλικά και μπορείς αν το βάλεις και προληπτικά σύμφωνα με τις οδηγίες και δρα και κατά του στρες γι'αυτο σου λέω ότι άμα του εξασφαλίσεις ηρεμία και καλή τροφή μπορείς να το αποφύγεις.Βοηθάει για ανοιχτές πληγές,κατεστραμμένα πτερύγια,fin rot,Pop Eye και για μύκητες(αν και σε αυτή την περίπτωση πιο αποτελεσματικό είναι το pamafix) ....έχεις δίκιο όταν λες ότι μπροστά στην υγεία του ψαριού σου δεν λογαριάσεις το ποσό για το Μelafix..... αλλά προσωπικά θεωρώ πιο σημαντικό να του εξασφαλίσεις καλή τροφή και ηρεμία και μετά όλα τα άλλα για την περίπτωση σου.

Αυτο εννοειτε!

Προς ολα τα ψαρια οχι μονο προς τα αρρωστα!

Kαι τι θα την κανεις τωρα αυτην;

Kαι τι θα την κανεις τωρα αυτην;

Θα την δωσω για να μινει μεσα στο ενυδρειο μονο το ζευγαρι!

Μιας και ειπαμε για το ψαρακι εχω καινουργια νεα!

Κοιταζοντας το ψαρι μεσα στο μικρο το ενυδρειο τωρα που εχει χαλαρωσει ειδα τα χρωματα του αλλα και τα πτερυγια και κατι μου κανει πως τελικα δεν ειναι θυλικα αλλα αρσενικος γι΄αυτο και ο αρσενικος του ενυδρειου οπου το συναντουσε μεσα στο ενυδρειο τον βαραγε!

Σας βαζω ενα βιντεο να μου πειτε την γνωμη σας!

th_M2U00047_zps1e11c20f.jpg

Δεν βλεπω καποιον χρωματισμο στην ουρα αλλα βλεπω πως εχει ψιλομακρια πτερυγια.

Παιδια κανεις αλλος για το γενος??

Και εμένα μου φαίνεται πολύ μυτερό το ραχιαίο πτερύγιο, φίλε Savou.

Σας αρσενικο δλδ ε?

Τι ηλικίας είναι περίπου; Μήπως είναι ακόμα μικρό;

Ξαναβλέπω το video και βλέπω τώρα πως το εδρικό πτερύγιο δεν είναι καθόλου μυτερό πράγμα που παραπέμπει έιτε σε θηλυκό είτε σε ανήλικο αρσενικό ... Τι να πω, έχω μπερδευτεί και δεν έχω και πείρα στα απίστο.... Νομίζω πάντως πως για πιο ασφαλή γνώμη, αν δεν μπορεί να απαντήσει κάποιος με ιδιαίτερη πείρα στα συγκεκριμένα ψάρια, καλό είναι να περιμένουμε να αναρώσει πλήρως το ψαράκι και φυσικά να του έχει φύγει το στρες.

Ρε παιδια θα τρελαθω!

2 βδομαδεσ κοντα εχω χασει και τον αρσενικο (ειχε χαθει ηδη μια θυλικα η οποια δεν βρεθηκε ποτε) εχω ψαξει ολο το ενυδρειο μετρησεις μια χαρα τα μωρα μια χαρα!

Δεν μπορω να καταλαβω τ συμβαινει!

Λοιπον ας τα παρουμε απο την αρχη τα πραγματα!

Ας δουμε τα καλα πρωτα!

Κοντα στα 5 μωρα μεγαλωνουν σταθερα με μπολικα παιχνιδια μεσα στο ενυδρειο και πλεον τρωνε κανονικα ξηρα τροφη!

IMG_2280_zps54425683.jpg

IMG_2281_zps99ddf910.jpg

IMG_2283_zpsa55322ae.jpg

Αυτα ομως ειναι τα μονα θετικα καθως περα απο αυτο εχουν αρχισει περιεργα πραγματα με τα αλλα apisto!

Αφου λοιπον μετα την γεννα εχασα την μια θυλικα και δεν την βρηκα ποτε μεσα στο ενυδρειο ηταν το ζευγος και αλλο ενα apisto το οποιο και το εβαλα σε καραντινα γιατι ειχε χτυπηθει!

Οποτε μεσα στο ενυδρειο απο apisto ηταν μονο το ζευγος και τα μωρα!

Μια μερα λοιπον εψαχνα τον αρσενικο και πουθενα ο αρσενικος!

Λεω ε ενταξει σε κανα ξυλο θα ειναι και δεν τον βλεπω ενω η θυλικια εκοβε βολτες κανονικα μαζι με τα μωρα τις!

Μετα απο 2 βδομαδες ομως πουθενα ο αρσενικος! Μεσα σε αυτο το διαστημα (κοντα στην μια βδομαδα )λεω για κανε μετρησεις να δεις!

Οι μετρησεις που πηρα ηταν:

No3: 5

Nh4: 0

No2: 0

Ph: 6,8

Gh:5

Kh:5,5

Po4:2

Ολα τα τεστ τις Api εκτος απο το Po4!

Έγινε επεξεργασία - Savou

Εχθες εκανα αλλαγη στο ενυδρειο και βλεπω την θυλικια (μπορει να ηταν και ιδεα μου, αλλα οχι και τοσο καλα)!

Το μονο που ειδα και λεω οτι μπορει και να μην ηταν καλα ηταν λιγο πιο βαρια αναπνοη!

Αναταραξη στην επιφανεια αρκετη!

Αλλα και εκτος απο αυτα εχουν εξαφανιστει 2 μεγαλητερα ψαρια σε ηλικια και τα μωρα μια χαρα!

Το λεω αυτο γιατι αν κατι πηγε στραβα το πρωτα ψαρια που θα την ''ακουγαν'' ειναι τα μωρα!

Παιρνω μετρησεις μια απο τα ιδια!

Αυτα για το κυριος ενυδρειο!

Παμε τωρα στην καραντινα!

Το ψαρακι εχει επανελθει στα φυσιολογικα του και μου θυμιζει αρσενικο!

Εβγαλα διαφορες φωτο για να δειτε και τα πτεριγια του αλλα και τα χρωματα του!

IMG_2306_zps059c633d.jpg

IMG_2305_zpsf720c79f.jpg

IMG_2304_zps710ff54e.jpg

IMG_2302_zps1b380609.jpg

IMG_2298_zpsa308c66f.jpg

Προς απαντηση για τον theodor72 τα ψαρια τα εχω κοντα στους 3-4 μηνες εγω στα χερια μου και τα πηρα απο μαγαζι και οχι απο αλλων χομπιστα!

Οποτε υπολογισε πανω κατω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...