Savou 8 Ιανουαρίου 2013 Author #151 Share 8 Ιανουαρίου 2013 Λοιπον μια ανανεωση με καποιες αλλαγες στον εξοπλησμο του ενυδρειου! Αυριο μεθαυριο θα εχω στα χερια μου καινουργια τεστ api KH\GH, No2, No3. Επισης ενα φιλτρο Elite 75 για την προετοιμασια με τυρφη στο βαρελι! Τελος ενα ph μετρο PH 80 τις HM Digital! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 14 Ιανουαρίου 2013 #152 Share 14 Ιανουαρίου 2013 Εύγε,Εύγε για τον εξοπλισμό... Κανά νέο έχουμε;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 15 Ιανουαρίου 2013 Author #153 Share 15 Ιανουαρίου 2013 Εύγε,Εύγε για τον εξοπλισμό... Κανά νέο έχουμε;;; Κανω καποιες μικρες διορθωσουλες! Σημερα επειδη το φως με 2 18watt λαμπες ηταν αρκετα εντονος για ενυδρειο Νοτιου Αμερικης οποτε εβαλα καινουργια εγκατασταση μεσα στο φωτιστικο που εχω και κρατησαμε μονο την μια λαμπα! Προσπαθω τωρα να μαθω λιγο το ph-metre γιατι δεν το εχω και πολυ (δες εδω: http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=82127&hl= )! Κατα τα αλλα αυριο θα μπουνε τα πρωτα cardinal tetra! Σε λιγες μερες θα ακολουθησει φωτογραφικο υλικο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 16 Ιανουαρίου 2013 #154 Share 16 Ιανουαρίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 17 Ιανουαρίου 2013 Author #155 Share 17 Ιανουαρίου 2013 Εχθες μπηκαν τα πρωτα 2 cardinal(μονο 2 βρηκα)! Μεσα στην βδομαδα θα μπουνε κιαλλοα! Τα ψαρια εχθες ηταν κρυμμενα και δεν τα ειδα καθολου καθως δεν ανοιξα καθολου τα φωτα! Σημερα βγηκαν βολτα στο ενυδρειο και εφαγα λιγο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 17 Ιανουαρίου 2013 #156 Share 17 Ιανουαρίου 2013 Δώσε φώτο στο λαό!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 17 Ιανουαρίου 2013 Author #157 Share 17 Ιανουαρίου 2013 Δώσε φώτο στο λαό!!!! Φωρτιζει η φωτογραφικη! Αν οταν φωρτισει τα καταφερω θα δειτε και φωτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 17 Ιανουαρίου 2013 #158 Share 17 Ιανουαρίου 2013 Εχθες μπηκαν τα πρωτα 2 cardinal(μονο 2 βρηκα)! Μεσα στην βδομαδα θα μπουνε κιαλλοα! Τα ψαρια εχθες ηταν κρυμμενα και δεν τα ειδα καθολου καθως δεν ανοιξα καθολου τα φωτα! Σημερα βγηκαν βολτα στο ενυδρειο και εφαγα λιγο! Καλά δεν ντρέπεσαι ; Τι ψυχή έχουν τα cardinal ; Αντε με το καλό ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 17 Ιανουαρίου 2013 Author #159 Share 17 Ιανουαρίου 2013 Καλά δεν ντρέπεσαι ; Τι ψυχή έχουν τα cardinal ; Αντε με το καλό ! E ζηλεψα ! Χεχε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 17 Ιανουαρίου 2013 Author #160 Share 17 Ιανουαρίου 2013 (edited) Επειδη με τον φωτισμο του ενυδρειου μου και την φωτογραφικη που εχω με φωτογραφιες δεν γινετε δουλεια σας εχω βιντεακι! http://s489.beta.photobucket.com/user/Savou/media/M2U00040_zpsbb51cbb7.mp4.html Έγινε επεξεργασία 17 Ιανουαρίου 2013 - Savou Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 19 Ιανουαρίου 2013 #161 Share 19 Ιανουαρίου 2013 Ωραίος! Περιμένουμε εξελίξεις ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 19 Ιανουαρίου 2013 Author #162 Share 19 Ιανουαρίου 2013 Εβαλα σημερα αλλα 4 cardinal τα εχω βαλει απο τις5 περιπου! Τα ψαρια εχουν χασει το χρωμα τους τωρα που καταφερα να τα δω λιγο καθως τα φωτα ειναι κλειστα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 19 Ιανουαρίου 2013 #163 Share 19 Ιανουαρίου 2013 Θα πάρουν τα πάνω τους με καλή διατροφή και φροντίδα Γιάννη ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 19 Ιανουαρίου 2013 Author #164 Share 19 Ιανουαρίου 2013 Θα πάρουν τα πάνω τους με καλή διατροφή και φροντίδα Γιάννη ! Προς το παρων σημερα δεν ταιζω απο αυριο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 19 Ιανουαρίου 2013 Author #165 Share 19 Ιανουαρίου 2013 Μιας και το αναφεραμε! Απο τροφες εχουμε: JBL-Novo Betta(αν την τρωνε) Sera-Vipan Tropical- Supervit Granulat Acti-Vegetal Tropical-Vitality&Color Granulat Sera-Vipagran Tetra-Pro Tropical-Spirulina super Forte Tetra-Shrimp Mix(σαν ζελε ειναι) Tetra-TabiMin Shrimp Cuisine και τελος Συνταγη με αρακα,σπανακι,γαριδα,μπροκολο,σκορδο και παπρικα! Ολες αυτες για ολα τα ψαρια που θα μπουνε! Cardinal,Otociclus,Apisto! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 19 Ιανουαρίου 2013 Author #166 Share 19 Ιανουαρίου 2013 Προσθετω επισης Οτι σημερα μπηκε και δεθικε πανω στα ξυλα Hydrocotyle leucocephala! Θα ηθελα να μου πειτε αν το φυτα αυτο αντεχει δεμενω απλα σε ξυλο και οχι φυτεμενο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 19 Ιανουαρίου 2013 #167 Share 19 Ιανουαρίου 2013 Γιάννη στείλε λίγο την συνταγή που κάνεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 19 Ιανουαρίου 2013 Author #168 Share 19 Ιανουαρίου 2013 Γιάννη στείλε λίγο την συνταγή που κάνεις Την συνταγη μου την εχει δωσει φιλος! Υλικα: Σπανακι,Αρακας,Γαριδα(ξεφλουδισμενη),Μπροκολο,1 Σκελιδα Σκορδο,Παπρικα! Ζεματιζουμε το σπανακι,αρακα,γαριδα,μπροκολο. Το σπανακι για 30 δευτερολεπτα και ολα τα αλλα για 2 λεπτα. Μετα βαζουμε στο multy τα υλικα μαζι και μια σκελιδα σκορδο και λιγο παπρικα.Οταν τα υλικα γινουν πολτος τα βαζουμε σε σακουλακι τα παταμε και οταν γινουν πλακα τα βαζουμε στην καταψυξη.Οταν ο πολτος σταθεροποιηθει λιγο, κοβουμε μικρα κομματακια σαν ταμπλετες. Ταιζουμε 2 φορες την βδομαδα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αντώνιος 21 Ιανουαρίου 2013 #169 Share 21 Ιανουαρίου 2013 Καλή δουλειά....μπράβο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 22 Ιανουαρίου 2013 Author #170 Share 22 Ιανουαρίου 2013 Καλή δουλειά....μπράβο... Να ΄σαι καλα! Σε ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 22 Ιανουαρίου 2013 #171 Share 22 Ιανουαρίου 2013 Photo-update! Photo-update!! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 23 Ιανουαρίου 2013 Author #172 Share 23 Ιανουαρίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 23 Ιανουαρίου 2013 #173 Share 23 Ιανουαρίου 2013 Ωραίος είσαι! Καποια στιγμή που θα βρω χρόνο θα σου πω τα περί τροφών για τα Apistogramma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 23 Ιανουαρίου 2013 Author #174 Share 23 Ιανουαρίου 2013 Ωραίος είσαι! Καποια στιγμή που θα βρω χρόνο θα σου πω τα περί τροφών για τα Apistogramma Σε ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 23 Ιανουαρίου 2013 #175 Share 23 Ιανουαρίου 2013 σιγουρα οι φωτος το αδικουν!!!πολυ ομορφο Γιαννη!! η λευκοκεφαλα δεν εχει προβλημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος