gapiman 25 Οκτωβρίου 2012 #1 Share 25 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα Έχω ένα ενυδρείο 120L με μήκος 1μ που τρέχει εδώ και 2 χρόνια, μετά απο σκέψη έβγαλα τα προηγούμενα ψαράκια που είχα έβαλα μπόλικες πέτρες για κρυψώνες είπα να βάλω κιχλίδες μιας και δεν είχα ποτέ μέχρι τωρα.Στο petshop που πήγα μου είπαν να πάρω 2 θηλυκές και ένα αρσενικό Melanochromis Auratus. Εδώ και 5 μέρες που τα έχω βλέπω την πιο μεγάλη θηλυκιά να κυνηγάει συνεχώς και δεν τα αφήνει σε ησυχία παρά τις πολλές κρυψώνες. Τι μπορώ να κάνω για να στρώσουν τα πράγματα?? Ίσως να βάλω μέσα και κάποιο άλλο είδος από αυτές? Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kleovoulos 25 Οκτωβρίου 2012 #2 Share 25 Οκτωβρίου 2012 Κατά τη γνώμη μου σε 120 λίτρα δεν μπορείς να βάλεις mbuna (εκτός απο μικρά μέχρι να μεγαλώσουν λίγο) και πολύ περισσότερο δεν μπαίνουν τα auratus που είναι και απο τα πιο κυριαρχικά/επιθετικά/ζόρικα είδη. Μη μας πεις το πετσοπ γιατί δεν θα του κάνεις καλή διαφήμιση Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapiman 25 Οκτωβρίου 2012 Author #3 Share 25 Οκτωβρίου 2012 Κατά τη γνώμη μου σε 120 λίτρα δεν μπορείς να βάλεις mbuna (εκτός απο μικρά μέχρι να μεγαλώσουν λίγο) και πολύ περισσότερο δεν μπαίνουν τα auratus που είναι και απο τα πιο κυριαρχικά/επιθετικά/ζόρικα είδη. Μη μας πεις το πετσοπ γιατί δεν θα του κάνεις καλή διαφήμιση Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.. Τι προτείνεις να κάνω? Να τα πάω πίσω και τι να βάλω απο κιχλίδες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_vergopoulos 25 Οκτωβρίου 2012 #4 Share 25 Οκτωβρίου 2012 (edited) στα 120 λίτρα μάλλον μόνο Tanganyika. δες εδώ http://www.aquazone....87 Έγινε επεξεργασία 25 Οκτωβρίου 2012 - n_vergopoulos Link to comment Share on other sites More sharing options...
kleovoulos 25 Οκτωβρίου 2012 #5 Share 25 Οκτωβρίου 2012 Να τα πας πίσω. Απο Αφρική έχεις πολλές επιλογές απο Τανγκανίκα για τα λίτρα σου σε κοχυλόψαρα και πετρόψαρα. Ρίξε μια ματιά ποιά είδη σ' αρέσουν και πες μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
egeorgiou 25 Οκτωβρίου 2012 #6 Share 25 Οκτωβρίου 2012 Σεσημασμένοι εγκληματίες τα auratus. Στην πρώτη μου επαφή με το hobby ο αρσενικός δεν άφησε λέπι ζωντανό. Δες μια το προφίλ: http://www.cichlid-forum.com/profiles/species.php?id=750 και κάνε και ένα google search να δεις ιστορίες πόνου και δακρύων Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 25 Οκτωβρίου 2012 #7 Share 25 Οκτωβρίου 2012 Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες......ρίξε μια ματιά εδω να δείς τι επιλογες εχεις.... http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=61115&st=0&p=550987entry550987 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georot1981 25 Οκτωβρίου 2012 #8 Share 25 Οκτωβρίου 2012 πιστευω απο μαλαουι ειναι τα πιο νευρικα ψαρια..τα ειχα και τα εδωσα επειδη επεφτε πολυ παρα πολυ ξυλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος