Jump to content

Κλάπηκε Μηχανάκι

Recommended Posts

Σήμερα το πρωί μου κλέψανε το μηχανάκι ένα παπάκι Dayang 50cc μου έχει μηχανή από Honda Astrea 100cc.

Το μηχανάκι είναι μπλε σκούρο με πινακίδες ΒΑΖ 4540 αν το δει κανένας πουθενά παρατημένο ας μου στείλει ένα πμ.

Αν και δεν πιστεύω να βρεθεί θα έχει γίνει κομματάκια.

Κλάπηκε στην Καλαμαριά τέρμα Πόντου

ευχαριστώ!

49696453.jpgH Φωτογραφία δεν είναι από το μηχανάκι μου αλλά μοιάζει πάρα πολύ

ε παλι καλα.κανας πιτσιρικας θα το εκανε,οχι επαγγελματιας κλεφτης.

Ναι Κώστα ένας πιτσιρίκος είναι τον έγραψε η κάμερα ασφαλείας από το μαγαζί....τώρα θα βρω και αυτόν και θα πάω να τον αφήσω πάνω στον Χορτιάτη εννοείτε χωρίς ρούχα :bigemo_harabe_net-146:

Ναι Κώστα ένας πιτσιρίκος είναι τον έγραψε η κάμερα ασφαλείας από το μαγαζί....τώρα θα βρω και αυτόν και θα πάω να τον αφήσω πάνω στον Χορτιάτη εννοείτε χωρίς ρούχα :bigemo_harabe_net-146:

οχι μόνο χωρίς ρούχα, αλλα και χωρίς παπούτσια σε παρακαλώ !!!!!!!!

Όχι ρε φίλε στον Χορτιάτη, γιατί μετά θα τρέχουν οι ομάδες πολιτικής προστασίας από δω και η Ελληνικη ομάδα διάσωσης να τον μαζέψουν και τζάμπα οι βενζίνες και ο κόπος για έναν ηλίθιο. Πέτα τον στην θάλασσα, μεθαύριο έχει παρέλαση, κάποιος θα τον μαζέψει !!! :P

Εγώ θα τον άφηνα εντελώς γυμνό και θα του έδινα το μηχανάκι να πάει σπίτι του, αφού το ήθελε για βόλτα ας πάει!!!!!!! Μιια χαρά αφού το βρήκες!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...