n_vergopoulos 24 Οκτωβρίου 2012 #1 Share 24 Οκτωβρίου 2012 είναι φίλοι μου να μη σου μπει το μικρόβιο, και ως ασθενής με τα ψέματα έστησα το δεύτερο ενυδρείο μου, το οποίο θα το παρουσιάσω αναλυτικά εν καιρό. είναι ένα rio 180 με ένα χαρέμι (1m - 5f) melanochromis maingano. περιμένω τις γνώμες σας !!!!!!! να προσθέσω ότι ακόμα θέλει βελτιώσεις !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 24 Οκτωβρίου 2012 #2 Share 24 Οκτωβρίου 2012 (edited) αντε καλη αρχη!!!!! σιγουρα θα χρειαστεις περισσοτερες πετρες και μια αφισα! πως ξεχωρισες αρσενικο με θηλυκο? Έγινε επεξεργασία 24 Οκτωβρίου 2012 - adlib Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_vergopoulos 24 Οκτωβρίου 2012 Author #3 Share 24 Οκτωβρίου 2012 (edited) αντε καλη αρχη!!!!! σιγουρα θα χρειαστεις περισσοτερες πετρες και μια αφισα! πως ξεχωρισες αρσενικο με θηλυκο? σίγουρα θέλω και πέτρες και άφίσα, αλλα για αφίσα δεν είμαι σίγουρος αν θα πρέπει να βάλω σκούρα ή ανοικτη ?? όσο για το φύλλο των ψαριών ο σταυρος στην άββυσο με τον νόμο των πιθανοτήτων !!!!!!! απο τα χρώματα πάντως το ένα είναι πολυ πιο έντονα !!!!! Έγινε επεξεργασία 24 Οκτωβρίου 2012 - n_vergopoulos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 24 Οκτωβρίου 2012 #4 Share 24 Οκτωβρίου 2012 Καλη αρχη και να το χαρεις σου ευχομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_vergopoulos 24 Οκτωβρίου 2012 Author #5 Share 24 Οκτωβρίου 2012 Καλη αρχη και να το χαρεις σου ευχομαι Σ'ευχαριστώ στράτο !!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kleovoulos 24 Οκτωβρίου 2012 #6 Share 24 Οκτωβρίου 2012 Καλορίζικο! Μ' αρέσει και με την μαύρη άμμο (αν και δεν είναι βιοτοπικής κατεύθυνσης ). Αν ο Σταύρος πέτυχε την αναλογία είσαι τυχερός! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 24 Οκτωβρίου 2012 #7 Share 24 Οκτωβρίου 2012 (edited) σίγουρα θέλω και πέτρες και άφίσα, αλλα για αφίσα δεν είμαι σίγουρος αν θα πρέπει να βάλω σκούρα ή ανοικτη ?? όσο για το φύλλο των ψαριών ο σταυρος στην άββυσο με τον νόμο των πιθανοτήτων !!!!!!! απο τα χρώματα πάντως το ένα είναι πολυ πιο έντονα !!!!! η αφισα ειναι καθαρα θεμα δικο σου! το πως αντιλαμβανεσαι εσυ το καλαίσθητο! αν θες την γνωμη μου παντως θα προτειμουσα κατι σκουρο για να τονιστουν τα ψαρακια και οι πετρες αλλα οχι απαραίτητα μαυρο.. ισως καποιο σκουρο γκρι ή σκουρο μπλε για να δωσει την ψευδαίσθηση του βαθους μιας λιμνης! Έγινε επεξεργασία 24 Οκτωβρίου 2012 - adlib Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 24 Οκτωβρίου 2012 #8 Share 24 Οκτωβρίου 2012 πολυ ωραιο φιλε να το χαιρεσαι εγω θα εβαζα ενα χαρτονι απο πισω οχι πολυ σκουρο σε χρωμα για να κανει μια καλη αντιθεση ερωτηση:ο κυκλοφορητης ειναι απαραιτητος? εγω στην θεση σου θα εβαζα απο την μια πλευρα την εισαγωγη και απο την αλλη την εξαγωγη και νομιζω θα ειχε επαρκει κυκλοφορια (παει και αναλογα το φιλτρο) αυτα απο μενα να το χαιρεσαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_vergopoulos 24 Οκτωβρίου 2012 Author #9 Share 24 Οκτωβρίου 2012 Καλορίζικο! Μ' αρέσει και με την μαύρη άμμο (αν και δεν είναι βιοτοπικής κατεύθυνσης ). Αν ο Σταύρος πέτυχε την αναλογία είσαι τυχερός! Κλεόβουλε το ξέρω, αλλά είχα φάει μεγάλο κόλλημα με την μαύρη άμμο, και να σου πω δεν το έχω μετανιώσει μου αρέσει πολύ. ας χάσω λίγο από την βιοτοπικότητα. για τα φύλλα θέλω να ελπίζω και εγώ στις πιθανότητες !!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 24 Οκτωβρίου 2012 #10 Share 24 Οκτωβρίου 2012 Μπράβο ρε Νίκο..καλη αρχη!! Που ειναι τα ψάρια,οεο;;φοβούνται ακομα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
τολισ 24 Οκτωβρίου 2012 #11 Share 24 Οκτωβρίου 2012 Μπραβο πολυ ωραιο!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 24 Οκτωβρίου 2012 #12 Share 24 Οκτωβρίου 2012 στις 2 τελευταιες φωτος φαινονται και τα 5! να πω και εγω για την αμμο οτι μου αρεσε πολυ! τονιζει πολυ τα χρωματα των ψαριων τα οποια φαινονται οτι ακομα προσαρμοζονται και σουλατσαρουν σαν κοπαδοψαρα απ το χασιμο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 24 Οκτωβρίου 2012 #13 Share 24 Οκτωβρίου 2012 Ωραίο έγινε ,πέτρες όπως είπες να προσθέσεις ,σκούρα πλάτη θα βάλεις καλύτερα.Πιο φίλτρο έχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_vergopoulos 24 Οκτωβρίου 2012 Author #14 Share 24 Οκτωβρίου 2012 πολυ ωραιο φιλε να το χαιρεσαι εγω θα εβαζα ενα χαρτονι απο πισω οχι πολυ σκουρο σε χρωμα για να κανει μια καλη αντιθεση ερωτηση:ο κυκλοφορητης ειναι απαραιτητος? εγω στην θεση σου θα εβαζα απο την μια πλευρα την εισαγωγη και απο την αλλη την εξαγωγη και νομιζω θα ειχε επαρκει κυκλοφορια (παει και αναλογα το φιλτρο) αυτα απο μενα να το χαιρεσαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Λυκούργο δεν ξέρω αν είναι απαραίτητος ο κυκλοφορητής, αλλά πιστεύω ότι κακό σίγουρα δεν κάνει. από την μία μου δημιουργεί ανατάραξη στην επιφάνεια άρα και καλύτερη οξυγόνωση, και από την άλλη έχει σημαντικό ρόλο στις ακαθαρσίες του βυθού. όσο αναφορά για την εισαγωγή και την εξαγωγή και εγώ θα ήθελα να τα βάλω από την μία και από την άλλη, άλλα δυστυχώς το fluval 305 έχει σπιράλ που δεν φτάνουν !!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 24 Οκτωβρίου 2012 #15 Share 24 Οκτωβρίου 2012 (edited) fLUVAL 305 ,Ο κυκλοφορητής δεν θα έλεγα και εγώ οτι είναι απόλυτα αναγκαίος αλλά αν θέλεις να σε βοηθήσει με τα περιττώματα μπορείς να τον έχεις κάποιες ώρες σε λειτουργία όταν είναι αναμένα τα φώτα για παράδειγμα και να κλείνει όταν σβήνουν αυτά ,οπότε βάλτον στον ίδιο χρονοδιακόπτη με τα φώτα. Έγινε επεξεργασία 24 Οκτωβρίου 2012 - ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_vergopoulos 24 Οκτωβρίου 2012 Author #16 Share 24 Οκτωβρίου 2012 Μπράβο ρε Νίκο..καλη αρχη!! σ'ευχαριστώ βαγγέλη !!!!! Που ειναι τα ψάρια,οεο;;φοβούνται ακομα; ναι εχθες τα έβαλα και ο αρσενικός ειναι μόνιμα στις τρυπες, αλλα τα θυλυκά εχουν αρχίσει και σουλατσάρουν !!!!! Μπραβο πολυ ωραιο!!!!!!!! σ' ευχαριστώ τόλι !!!! στις 2 τελευταιες φωτος φαινονται και τα 5! να πω και εγω για την αμμο οτι μου αρεσε πολυ! τονιζει πολυ τα χρωματα των ψαριων τα οποια φαινονται οτι ακομα προσαρμοζονται και σουλατσαρουν σαν κοπαδοψαρα απ το χασιμο!!! τα 5 όπως είπες, ο αρσενικός μου κρυβεται !!!! Ωραίο έγινε ,πέτρες όπως είπες να προσθέσεις ,σκούρα πλάτη θα βάλεις καλύτερα.Πιο φίλτρο έχεις; το fluval 305 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 24 Οκτωβρίου 2012 #17 Share 24 Οκτωβρίου 2012 ο τιτλος τα λεει ολα! ομορφο αποτελεσμα και η μαυρη αμμος θα τονισει περισσοτερο τα ψαρια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 24 Οκτωβρίου 2012 #18 Share 24 Οκτωβρίου 2012 Όμορφα πράγματα ! Να το χαρείς. Μακάρι όλων τα ψέμματα να είναι τέτοια ... Θα συμφωνήσω με τον Λυκούργο για την έξοδο και την είσοδο του fluval. Νομίζω το προτείνει και ο κατασκευαστής. Αν δεν είναι ακριβά τα σπιράλ δοκίμασέ το ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 24 Οκτωβρίου 2012 #19 Share 24 Οκτωβρίου 2012 Άντε καλή αρχή ρε Νικόλα. Μου αρέσει το στήσιμο σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 24 Οκτωβρίου 2012 #20 Share 24 Οκτωβρίου 2012 και για να το παω ενα βημα παραπερα, για αφισα σκεφτομουν κατι τετοιο ή τετοιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 25 Οκτωβρίου 2012 #21 Share 25 Οκτωβρίου 2012 Να το χαιρεσαι Νικο,ειναι πολυ ομορφο ενυδρειο,με ομορφα ψαρακια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 25 Οκτωβρίου 2012 #22 Share 25 Οκτωβρίου 2012 και για να το παω ενα βημα παραπερα, για αφισα σκεφτομουν κατι τετοιο ή τετοιο Γνώμη μου το γκρί ,με τια άλγες θα πάρει την τελική του μορφή Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_vergopoulos 25 Οκτωβρίου 2012 Author #23 Share 25 Οκτωβρίου 2012 Όμορφα πράγματα ! Να το χαρείς. Μακάρι όλων τα ψέμματα να είναι τέτοια ... Θα συμφωνήσω με τον Λυκούργο για την έξοδο και την είσοδο του fluval. Νομίζω το προτείνει και ο κατασκευαστής. Αν δεν είναι ακριβά τα σπιράλ δοκίμασέ το ! νομίζω ότι μπορώ να του βάλω λάστιχο 16/22, θα το κοιτάξω !!!!! Άντε καλή αρχή ρε Νικόλα. Μου αρέσει το στήσιμο σου! ευχαριστώ μάνο και εσύ με το καλό τον ωκεανό σου !!!!! και για να το παω ενα βημα παραπερα, για αφισα σκεφτομουν κατι τετοιο ή τετοιο και εγώ για γκρί το σκευτωμαι !!!!!!! Να το χαιρεσαι Νικο,ειναι πολυ ομορφο ενυδρειο,με ομορφα ψαρακια. σ'ευχαριστώ βασίλη να είσαι καλά !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 25 Οκτωβρίου 2012 #24 Share 25 Οκτωβρίου 2012 Νικο πολύ καλό!Μπράβο!!! Μολις τελειώσεις προσθέτοντας λίγες πέτρες ακόμα και μια καφέ αφίσα θα είσαι αρχοντας!!!..... και ομοιομορφία χρωμάτων και ωραία αντίθεση στα ψάρια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 25 Οκτωβρίου 2012 #25 Share 25 Οκτωβρίου 2012 Πολύ ωραίο το ενυδρείο σου! Εύχομαι να το χαρείς! Για πλάτη εγώ θα έβαζα γκρι ή σκούρο πράσινο. Αναμένουμε την συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος