panagiotiss1 23 Οκτωβρίου 2012 #1 Share 23 Οκτωβρίου 2012 (edited) Καλησπέρα παιδιά μετά απο διάφορες συζητήσεις και διάβασμα σε διάφορα άρθρα του forum αποφάσισα να αγοράσω 2 στον αριθμό ''Phosban reactor 150 Two Little Fishies'' αλλά δεν μπόρεσα να τον βρώ πουθενά παρά μόνο στο e-bay, εδώ είναι όμως το πρόβλημα μου δεν υπάρχει δυνατότητα paypal η όπως λέγετε αυτού του είδους η διαδικασία πληρωμής, λόγο φόβου-αμάθειας όπως θέλει κανείς μπορεί να το πεί. Και έτσι βγήκα σε αναζήτηση βοήθειας και λέω πως αν κάποιος μπορει να με εξυπηρετήσει απο Θεσσαλονίκη βέβαια, να έρθω στην περιοχή που είναι να του δώσω τα λεφτά να γίνει η παραγγελία να έρθει το πακέτο να ξαναέρθω σε επαφή μαζί του να το πάρω και μετά να του έχω ευγνωμοσύνη για πάντα!!! Ξέρω πως είναι αγγαρεία για αυτόν που θα το κάνει χωρίς κάποιο κέρδος αλλα λέω μήπως βρεθεί κάποιος. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων. Υ.Γ. Δεν ήξερα αν έπρεπε να τοποθετήσω το θέμα εδώ ή στις αγγελίες. Έγινε επεξεργασία 23 Οκτωβρίου 2012 - panagiotiss1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 23 Οκτωβρίου 2012 #2 Share 23 Οκτωβρίου 2012 Έχεις π.μ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 23 Οκτωβρίου 2012 #3 Share 23 Οκτωβρίου 2012 1)... νομίζω ότι υπάρχει αγγελία από κάποιο μέλος για αυτό το προϊόν !!! 2)... όλο και κάποιο μέλος που έχει κάνει αγορά μ αυτόν τον τρόπο θα βρεθεί να σε βοηθήσει... δεν είναι κόπος άλλωστε 3)... σαν διεύθυνση παράδοσης μπορεί να βάλει την δικιά σου, οπότε γλυτώνεις και τον κόπο να ξαναπάς στο μέλος !! αυτά τα ολίγα !!! πιστεύω να βοήθησα Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotiss1 23 Οκτωβρίου 2012 Author #4 Share 23 Οκτωβρίου 2012 Ευχαριστώ πολύ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 23 Οκτωβρίου 2012 #5 Share 23 Οκτωβρίου 2012 Παίζουν και κάτι χρεωστικές καρτούλες που καταθέτεις το ποσό και κάνεις τις αγορές σου. Μια χαρά κάνεις την κάνεις την δουλειά σου με αυτές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος