AngelinaA 23 Οκτωβρίου 2012 #1 Share 23 Οκτωβρίου 2012 Γεια σας πριν λιγες μερες εκαναν δωρο στην φιλη μου ενα 15λ και δεν εχει ιδεα τι ψαρια μπορει να βαλει (ουτε κι εγω) !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 23 Οκτωβρίου 2012 #2 Share 23 Οκτωβρίου 2012 Για ψαράκια λίγο δύσκολο κατά τη γνώμη μου. Μπορεί να το κάνει ένα ωραίο γαριδάδικο. Να έχετε στο νου σας ότι τα 15 λίτρα είναι τα καθαρά. Με την προσθήκη διακοσμητικών και φίλτρων κτλ. μειώνεται δραστικά ο όγκος του νερού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 23 Οκτωβρίου 2012 #3 Share 23 Οκτωβρίου 2012 Μπορει να κανει ενα ομορφο γαριδοενυδρειο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 23 Οκτωβρίου 2012 #4 Share 23 Οκτωβρίου 2012 εναν ωραιοτατο μονομαχο... η καμια γαριδουλα και κανενα σαλιγκαρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 23 Οκτωβρίου 2012 #5 Share 23 Οκτωβρίου 2012 Ενα ωραιοτατο γαριδαδικο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 23 Οκτωβρίου 2012 #6 Share 23 Οκτωβρίου 2012 Μπορείς να διαβάσεις εδώ κάποια πράγματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 23 Οκτωβρίου 2012 Author #7 Share 23 Οκτωβρίου 2012 ευχαριστω σημερα θα παμε στο πετ να παρουμε γαριδουλες απο οτι μου λετε ειναι καλες η καποιο μονομαχο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 23 Οκτωβρίου 2012 #8 Share 23 Οκτωβρίου 2012 ευχαριστω σημερα θα παμε στο πετ να παρουμε γαριδουλες απο οτι μου λετε ειναι καλες η καποιο μονομαχο ! Δεν γινετε δυστοιχος να βαλετε αμεσως γαριδες στο ενυδρειο. Το ενυδρειο θα πρεπει πρωτα να στρωθει και να τρεχει τουλαχιστον 2 μηνες ωστε να στρωσει και ο βυθος του για να μπουν οι γαριδες αλλιως θα τις χασετε. Τι εξοπλησμο εχει το ενυδρειο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 23 Οκτωβρίου 2012 Author #9 Share 23 Οκτωβρίου 2012 εναν ωραιοτατο μονομαχο... η καμια γαριδουλα και κανενα σαλιγκαρι αμα συνδιασουμε 2 γαριδες μαζι με ενα μονομαχο? υπαρχει προβλημα επισης θελουμε φυτα τι φυτα προτεινετε>? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 23 Οκτωβρίου 2012 Author #10 Share 23 Οκτωβρίου 2012 Δεν γινετε δυστοιχος να βαλετε αμεσως γαριδες στο ενυδρειο. Το ενυδρειο θα πρεπει πρωτα να στρωθει και να τρεχει τουλαχιστον 2 μηνες ωστε να στρωσει και ο βυθος του για να μπουν οι γαριδες αλλιως θα τις χασετε. Τι εξοπλησμο εχει το ενυδρειο? ναι ε? λοιπον εχει ενα φιλτρο sera νομιζω(δεν ειμαι σιγουρι) εναν θερμοστατη και μια μικρη λαμπα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 23 Οκτωβρίου 2012 #11 Share 23 Οκτωβρίου 2012 αμα συνδιασουμε 2 γαριδες μαζι με ενα μονομαχο? υπαρχει προβλημα επισης θελουμε φυτα τι φυτα προτεινετε>? Δεν πετυχαίνει πάντα η συμβίωση μονομάχων με γαρίδες, θέλει προσοχή. Επίσης πολύ σημαντικό είναι αυτό που αναφέρει πιο πάνω και ο rasta. Εγώ θα ξεκινούσα το στήσιμο - στρώσιμο σιγά σιγά και δεν θα βιαζόμουν να βάλω ζωντανά. Από φυτά μπορεί να ξεκινήσει με κάποια anubia nana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 23 Οκτωβρίου 2012 #12 Share 23 Οκτωβρίου 2012 την ... μυησαν για τα καλα στο χομπι με το 15λιτρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 23 Οκτωβρίου 2012 Author #13 Share 23 Οκτωβρίου 2012 Μπορει να κανει ενα ομορφο γαριδοενυδρειο . ναι ρωτισω κατι ασχετο οι γαριδες πανε με χρυσοψαρα? (τα χρυσοψαρα ειναι δικα μου δεν προκειτε για το 15 λ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 23 Οκτωβρίου 2012 #14 Share 23 Οκτωβρίου 2012 ναι ρωτισω κατι ασχετο οι γαριδες πανε με χρυσοψαρα? (τα χρυσοψαρα ειναι δικα μου δεν προκειτε για το 15 λ) Κατα πασα πιθανοτητα θα τις φανε τα χρυσοψαρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 23 Οκτωβρίου 2012 Author #15 Share 23 Οκτωβρίου 2012 Δεν πετυχαίνει πάντα η συμβίωση μονομάχων με γαρίδες, θέλει προσοχή. Επίσης πολύ σημαντικό είναι αυτό που αναφέρει πιο πάνω και ο rasta. Εγώ θα ξεκινούσα το στήσιμο - στρώσιμο σιγά σιγά και δεν θα βιαζόμουν να βάλω ζωντανά. Από φυτά μπορεί να ξεκινήσει με κάποια anubia nana. ευχαριστω για την συμβουλη θα της το πω ευτιχως εχω και εσας γιατι σημερα που θα πηγεναμε στο πετ θα ρωτουσαμε τον πετσοπα και απο οτι λενε δεν γνωριζουν τιποτα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 23 Οκτωβρίου 2012 #16 Share 23 Οκτωβρίου 2012 ναι ρωτισω κατι ασχετο οι γαριδες πανε με χρυσοψαρα? (τα χρυσοψαρα ειναι δικα μου δεν προκειτε για το 15 λ) Θα σε ευχαριστησουν τα χρυσοψαρα για το καλο φαι που θα τους δωσεις . Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 23 Οκτωβρίου 2012 Author #17 Share 23 Οκτωβρίου 2012 Κατα πασα πιθανοτητα θα τις φανε τα χρυσοψαρα.. κριμα ειναι μεγαλα κιολας σιγουρα θα τις φανε !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 23 Οκτωβρίου 2012 Author #18 Share 23 Οκτωβρίου 2012 Θα σε ευχαριστησουν τα χρυσοψαρα για το καλο φαι που θα τους δωσεις . και αυτα τα ατιμα με τιποτα δεν συνδιαζοντε τα σαλιγκαρια και αυτα τα τρωνε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 23 Οκτωβρίου 2012 #19 Share 23 Οκτωβρίου 2012 Σαλιγκαρια θα μπορουσες να βαλεις,aple snail ασ πουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 23 Οκτωβρίου 2012 Author #20 Share 23 Οκτωβρίου 2012 την ... μυησαν για τα καλα στο χομπι με το 15λιτρο. ε για αρχη ! βασικα και εγω για αρχη ενα 70λ εχω αντε και ενα 22λ ποσο θα θελα να χω ενα 200 λιτρο αλλα δεν εχω χωρο εκτος και αν δωσω το 70λ πραγμα που δεν ειναι εφικτο !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 23 Οκτωβρίου 2012 Author #21 Share 23 Οκτωβρίου 2012 Σαλιγκαρια θα μπορουσες να βαλεις,aple snail ασ πουμε αχ ωραια να τρωνε και την αλγη !!σιγουρα δεν θα γινουν μεζες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 23 Οκτωβρίου 2012 #22 Share 23 Οκτωβρίου 2012 αχ ωραια να τρωνε και την αλγη !!σιγουρα δεν θα γινουν μεζες? Σιγουρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 23 Οκτωβρίου 2012 Author #23 Share 23 Οκτωβρίου 2012 Σιγουρα. αχ ωραια ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 23 Οκτωβρίου 2012 #24 Share 23 Οκτωβρίου 2012 ε για αρχη ! βασικα και εγω για αρχη ενα 70λ εχω αντε και ενα 22λ ποσο θα θελα να χω ενα 200 λιτρο αλλα δεν εχω χωρο εκτος και αν δωσω το 70λ πραγμα που δεν ειναι εφικτο !!! το θεωρεις καλη αρχη αυτο;Μηδαμινες επιλογες ζωντανων. Εκτος κι αν ακολουθησει τις οδηγιες καποιου ..... καταστηματος, οποτε κι εχει απειρες επιλογες για ζωντανα που δεν θα παραμεινουν για πολυ ..., ζωντανα. Το πιθανοτερο αποτελεσμα, απογοητευση και εγκαταλειψη του χομπι μετα απο λιγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 24 Οκτωβρίου 2012 Author #25 Share 24 Οκτωβρίου 2012 το θεωρεις καλη αρχη αυτο; Μηδαμινες επιλογες ζωντανων. Εκτος κι αν ακολουθησει τις οδηγιες καποιου ..... καταστηματος, οποτε κι εχει απειρες επιλογες για ζωντανα που δεν θα παραμεινουν για πολυ ..., ζωντανα. Το πιθανοτερο αποτελεσμα, απογοητευση και εγκαταλειψη του χομπι μετα απο λιγο. τι να κανουμε θα της πω να μαζεψει λεφτα για ενα μεγαλητερο ! οχι δεν ακουμε τους πετσοπαδες ! μας πουλουσαν 4 χρυσοψαρα στο 15λ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος