rastafarian 5 Δεκεμβρίου 2013 #26 Share 5 Δεκεμβρίου 2013 (edited) Κωστα δεν υποσχομαι πολλά , αλλα ελπιζω να βοθήσω... Νικολα,οπως μπορει ο καθενας και οσο χρονο μπορει να διαθεσει.Τα προφιλ δεν βγαινουν σε μια μερα ετσι και αλλιως.Τα ιδια ειπα και στον Γιαννη,χαλαρα θα το παμε. Οπωτε εχουμε τους παρακατω μερχι στιγμης: nicpapa paul.asty lingistis Κriton Έγινε επεξεργασία 5 Δεκεμβρίου 2013 - rastafarian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kriton 5 Δεκεμβρίου 2013 #27 Share 5 Δεκεμβρίου 2013 καλημέρα, ήμουν μέλος της ομάδας και διατίθεμαι να βοηθήσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Δεκεμβρίου 2013 #28 Share 5 Δεκεμβρίου 2013 καλημέρα, ήμουν μέλος της ομάδας και διατίθεμαι να βοηθήσω. Ωραια,σε προσθετω στη παραπανω λιστα με τα ατομα της ομαδας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lingistis 6 Δεκεμβρίου 2013 #29 Share 6 Δεκεμβρίου 2013 Την καλησπέρα μου στην παρέα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 6 Δεκεμβρίου 2013 #30 Share 6 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα Γιαννη! Να πω στα παιδια που δηλωσαν συμμετοχη οτι θα περιμενουμε 2-3 μερες ακομα μηπως θελει και καποιος αλλος να δηλωσει συμμετοχη και μετα θα ξεκινησουμε δουλιτσα!Θα σας στειλω ομαδικο πμ να πουμε τις ιδεες μας εκει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 10 Δεκεμβρίου 2013 #31 Share 10 Δεκεμβρίου 2013 Το θεμα κλεινει προς το παρων.Αν χρειαστουμε και αλλα ατομα θα ανοιξει ξανα για συμμετοχες! Ευχαριστω οσους δηλωσαν συμμετοχη στην ομαδα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος