ebenos 23 Οκτωβρίου 2012 #1 Share 23 Οκτωβρίου 2012 Εδώ μπορείτε να δηλώνετε την συμμετοχή σας όσοι από εσάς επιθυμούν να στελεχώσουν την ομάδα δημιουργίας κρύου νερού.Την αρχική ανακοίνωση για τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας μπορείτε να την δείτε στο παρακάτω σύνδεσμο. http://www.aquazone....showtopic=79668 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ataktoulis 24 Οκτωβρίου 2012 #2 Share 24 Οκτωβρίου 2012 Παρόλο που είμαι πολύ νέος και στο φόρουμ και στο χόμπυ, αν μπορούσε η διάθεσή μου για συμμετοχή να αξιοποιηθεί θα ήθελα να δηλώσω τη διαθεσιμότητά μου για την ομάδα στην κατηγορία αυτή. Επιπλέον, αν η επιλογή συντονιστή είναι στην ευχέρειά μας, επιλέγω τον από πάνω μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 25 Οκτωβρίου 2012 Author #3 Share 25 Οκτωβρίου 2012 Xχαχαχαχα…είσαι ατακτουλης τελικά! Υ.Γ. ωραία φωτογραφία avatar! Link to comment Share on other sites More sharing options...
magman 25 Οκτωβρίου 2012 #4 Share 25 Οκτωβρίου 2012 Άν έχω καταλάβει καλά και πρόκειτε για μεταφράσεις ας μου στείλετε κάποιο υλικό για αρχή να κάνω την προσπάθειά μου και γώ. Απο Αγγλικά σε Ελληνικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 25 Οκτωβρίου 2012 Author #5 Share 25 Οκτωβρίου 2012 Άν έχω καταλάβει καλά και πρόκειτε για μεταφράσεις ας μου στείλετε κάποιο υλικό για αρχή να κάνω την προσπάθειά μου και γώ. Απο Αγγλικά σε Ελληνικά. Στο συγκεκριμένο θέμα δηλώνουμε συμμετοχή μόνο για την κατηγορία κρύου νερού που πιθανών να χρειάζεται και υποστήριξη από την μεταφραστική ομάδα που δραστηριοποιείται ήδη, αν θέλεις να δηλώσεις την συμμετοχή σου για την trans team η οποία είναι γενική για όλο το φόρουμ μπορείς να το κάνεις εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 31 Οκτωβρίου 2012 Author #6 Share 31 Οκτωβρίου 2012 Τα χρυσόψαρα του φόρουμ που πήγαν? Για να βλέπω συμμετοχές για την αναβάθμιση των πληροφοριών του φόρουμ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nikos_TypeR 31 Οκτωβρίου 2012 #7 Share 31 Οκτωβρίου 2012 Καλη τυχη ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliens 31 Οκτωβρίου 2012 #8 Share 31 Οκτωβρίου 2012 Θα ήθελα να βοηθήσω στο κομμάτι του κρύου νερού… ειδικά με τις λίμνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 31 Οκτωβρίου 2012 Author #9 Share 31 Οκτωβρίου 2012 Καλώς όρισες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stellaTR 3 Μαίου 2014 #10 Share 3 Μαίου 2014 (edited) μπορει κανεις να μου πει αν αυτο το ψαρι ειναι αγορι η κοριτσι? Έγινε επεξεργασία 3 Μαίου 2014 - stellaTR Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 3 Μαίου 2014 #11 Share 3 Μαίου 2014 μπορει κανεις να μου πει αν αυτο το ψαρι ειναι αγορι η κοριτσι? επειδη βαρεθηκα να σε κυνηγαω σημερα στα ασχετα που ρωτας εδω και εκει και οτι αγνοησες τα λινκ που σε εστειλα για να ανοιξεις την ερωτηση σου στην σωστη κατηγορια......θα σου το πω και εγω..... ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannis tank 10 Ιανουαρίου 2016 #12 Share 10 Ιανουαρίου 2016 Ομαδα κρυου νερου εισαι εδω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 10 Ιανουαρίου 2016 #13 Share 10 Ιανουαρίου 2016 Ομαδα κρυου νερου εισαι εδω??? Δεν υπαρχουν πια ομαδες δημιουργιας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος