VRILO 23 Οκτωβρίου 2012 #1 Share 23 Οκτωβρίου 2012 (edited) Καλημερα μιας και ειμαι σε σκεψη για το αν θα συνεχισω το ενυδρειο μου (ρουτινιασα) θελω να κανω την εξης ερωτηση: Tι θα θελατε να αλλαξετε στο ηδη υπαρχον ενυδρειο σας? Υ.Γ. πειτε ιδεες μπας και ξεκολησει ο εγκεφαλος μου και συνεχισω...... Έγινε επεξεργασία 23 Οκτωβρίου 2012 - VRILO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 23 Οκτωβρίου 2012 #2 Share 23 Οκτωβρίου 2012 Μόλις μετακόμισα τα Bio-pellets σε πιο στρατηγική θέση...νομίζω τώρα μου έμεινε η κάθοδος της υπερχείλισης στο σάμπ... θέλει βελτίωση και άμεσα.Αν περισσεύει κανένας Φ25 απο κανέναν κοντά μου ας μου στείλει ένα πμ...ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 23 Οκτωβρίου 2012 #3 Share 23 Οκτωβρίου 2012 Εγω προσφατως εκανα αναβαθμιση σε σαμπ,σκιμμερ, και παμψ για αντλιες και φωτισμο.πιστευω πως η οποια αναβαθμιση σε βαθος χρονου εχει να κανει περισσοτερο με εξοπλισμο ο οποιος ειτε εχει φθαρει ειτε εχει μεινει πισω τεχνολογικα.απο την αλλη διορθωνουμε και τα κακως κειμενα οταν αλλαζουμε κατι κατασκευαστικο που τελεικα δεν μας καλυπτε οπως πχ εγω αλλαξα το σκιμμερ που απο την αρχη δεν μου ειχε κατσει καλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 23 Οκτωβρίου 2012 #4 Share 23 Οκτωβρίου 2012 Εγω μολις παραγγειλα δυο ριακτορες για ανθρακα και αντιφωσφορο.Μεσα στα καλσον σαν γκομενες τα εβλεπα τα υλικα μου :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΜΑΝΤΑΛ 23 Οκτωβρίου 2012 #5 Share 23 Οκτωβρίου 2012 Το επόμενο στάδιο μετά το πολύ φτωχό μου reef , που ο ανάξιος ούτε σας το έχω παρουσιάσει ( και τι να παρουσιάσω???? ), θα ήταν μία φραγκιέρα, όχι πολυ μεγάλη- διαστάσεων 1,5 * 0,50* 0,40h , όπου θα μεγάλωνα μόνο sps , τα οποία στην πορεία θα τα έδινα αφιλικερδώς σε χομπίστες. Project, το οποίο προϋποθέτει υπομονή, εμπειρία, μικρό κόστος, ηθική ικανοποίηση και προσφορά στο χόμπι. Άπιαστο όνειρο ????? Μπορεί ναι , μπορεί και όχι ......... Δεν είμαι πρωτοπόρος σε ιδέες.......έχω γνωρίσει κάποιον που το κάνει χωρίς φραγκιέρα, κόβοντας από το ενυδρείο του!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxmike 23 Οκτωβρίου 2012 #6 Share 23 Οκτωβρίου 2012 σταυρο εαν ψαχνεις προκληση ή κατι διαφορετικο μπορεις να βαλεις σπανια-δυσκολα ψαρια οπως morris,acheleus tang,ktl μπορεις να προσπαθησεις αναπαραγωγες σε ψαρια ή ακομα καλητερα εαν μπορεις να βαλεις μεσα ειδη οπως χταποδι blue ring(προσοχη ακρως τοχικο προς τον ανθρωπο)ή καποιο αλλο ειδος μαζι με σουπιες.και φυσηκα υπαρχει παντα και το μεσογειακο ξερεις τωρα ροφους,σμυνερες,σκαρους,παπαδιες,κτλ.... εγω παντως θα ηθελα ποιο πολλα λιτρα.....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim salt 23 Οκτωβρίου 2012 #7 Share 23 Οκτωβρίου 2012 Καλημερα μιας και ειμαι σε σκεψη για το αν θα συνεχισω το ενυδρειο μου (ρουτινιασα) θελω να κανω την εξης ερωτηση: Tι θα θελατε να αλλαξετε στο ηδη υπαρχον ενυδρειο σας? Υ.Γ. πειτε ιδεες μπας και ξεκολησει ο εγκεφαλος μου και συνεχισω...... να αλλάξουμε φωτιστικό στο ενυδριο σου.. σου υπόσχομαι οτι θα δεις άλλα ζωντανά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 23 Οκτωβρίου 2012 #8 Share 23 Οκτωβρίου 2012 την πεθερα μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 23 Οκτωβρίου 2012 #9 Share 23 Οκτωβρίου 2012 την πεθερα μου :hysterical: Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 23 Οκτωβρίου 2012 #10 Share 23 Οκτωβρίου 2012 (edited) την πεθερα μου Γιατι θελει να κανει τυγανια με τα ψαρια σου? :bigemo_harabe_net-74: Έγινε επεξεργασία 23 Οκτωβρίου 2012 - clooyn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 23 Οκτωβρίου 2012 #11 Share 23 Οκτωβρίου 2012 εαν εγκριθει δανειο για φωτοβολταικα τοτε θα αλλαξουν πολλα , προς το παρων καθομαι στα αυγα μου ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxmike 23 Οκτωβρίου 2012 #12 Share 23 Οκτωβρίου 2012 ειναι ψιλοερωτευμενος με την πεθερα του ο βαγγος απλα περιμενει την καταλληλη γυαλα να την βαλει μεσα.....εχει υψηλες απαιτησεις σε ποιοτητα νερου και τροφης....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 23 Οκτωβρίου 2012 #13 Share 23 Οκτωβρίου 2012 ειναι ψιλοερωτευμενος με την πεθερα του ο βαγγος απλα περιμενει την καταλληλη γυαλα να την βαλει μεσα.....εχει υψηλες απαιτησεις σε ποιοτητα νερου και τροφης....... συμβουλη .... η καλυτερη γυαλα για πεθερες ..... ειναι η γυαλα με φορμολη ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VRILO 24 Οκτωβρίου 2012 Author #14 Share 24 Οκτωβρίου 2012 την πεθερα μου Ρε Βαγγελη συγνωμη αλλα την πεθερα σου την εχεις μεσα στο ενυδρειο σου??? Ποσα λιτρα εχεις?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 24 Οκτωβρίου 2012 #15 Share 24 Οκτωβρίου 2012 Σταύρο για εμένα αυτό το οποιο μπορεί να κάνει εναν χομπιστα να ξαναζεσταθεί με το χομπι και να ξεκολλήσει απο περίεργες σκέψεις ειναι η κατασκευή ενος νεου ενυδρείου το οποίο μπορει οχι απαραίτητα να ειναι περισσότερα λιτρα αλλα να βελτιώσει διάφορα πραγματάκια και λάθη απο το προηγούμενο του.Για να το κάνω πιο σαφές καλύτερα υδραυλικά,μεγαλύτερο πλάτος και φυσικά καλύτερο aquascape κ.λ.π... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 24 Οκτωβρίου 2012 #16 Share 24 Οκτωβρίου 2012 μπορω να επιλέξω να σου δώσω το δικό μου και να πάρω το δικό σου;;;;; σίγουρα δεν θα του άλλαζα κάτι!! σκέψου στο δικό μου μπορείς να κανεις πολλα.... δώσε το δικό σου δεν με πειράζει ας περιοριστω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 24 Οκτωβρίου 2012 #17 Share 24 Οκτωβρίου 2012 Σταύρο για εμένα αυτό το οποιο μπορεί να κάνει εναν χομπιστα να ξαναζεσταθεί με το χομπι και να ξεκολλήσει απο περίεργες σκέψεις ειναι η κατασκευή ενος νεου ενυδρείου το οποίο μπορει οχι απαραίτητα να ειναι περισσότερα λιτρα αλλα να βελτιώσει διάφορα πραγματάκια και λάθη απο το προηγούμενο του.Για να το κάνω πιο σαφές καλύτερα υδραυλικά,μεγαλύτερο πλάτος και φυσικά καλύτερο aquascape κ.λ.π... +10000!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 24 Οκτωβρίου 2012 #18 Share 24 Οκτωβρίου 2012 Ρε Βαγγελη συγνωμη αλλα την πεθερα σου την εχεις μεσα στο ενυδρειο σου??? Ποσα λιτρα εχεις?? εχω ενα φιλο που δουλευει στο ενυδρειο κρητης και λεω να την παω εκει τωρα.. για φαλαινα σταυρο χαθικαμε,τι κανεις??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmy996 24 Οκτωβρίου 2012 #19 Share 24 Οκτωβρίου 2012 Σταυρο να σου ριξω λοιπον μια προκληση πραγματικη και δυσκολη ως προς τους οργανισμους και τις απαιτησεις του..... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :bigemo_harabe_net-113: ψαγμενο στησιμο ,ψαρια,υπερχυλισεις ,ταεισματα καιιιιιι λιγοτερο ρευμα.....!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος