sailor247 22 Οκτωβρίου 2012 #1 Share 22 Οκτωβρίου 2012 (edited) Εγκατεστησα σημερα ενα συστημα co2 που πηρα απο συμφορουμιστα και βλεπω οτι πολυ ψιλες φουσκαλες μενουν στην επιφανεια.Ειναι φυσιολογικο?Εν τω μεταξυ αν και συμφωνα με το πινακα ph-kh εχω γυρω στα 18ppm co2 στο ενυδρειο μου δεν βλεπω pearling στα φυτα.Απο φωτισμο εχω 2 λαμπες 45W juwel day και nature με ανακλαστηρες σε rio180 Έγινε επεξεργασία 22 Οκτωβρίου 2012 - sailor247 Link to comment Share on other sites More sharing options...
malamadre 22 Οκτωβρίου 2012 #2 Share 22 Οκτωβρίου 2012 Και εμενα που ειναι diy το co2 αφηνει μικρες φουσκαλες στην επιφανεια. Όσο για τον φωτισμο άν δεν κάνω λάθος δεν επαρκει και σε συνδυασμο με το διοξειδιο μπορει να εχεις προβλημα απορόφησής του από τα φυτά. Ας μας πει όμως και κάποιος εμπειρότερος τη γνωμη του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αντώνιος 22 Οκτωβρίου 2012 #3 Share 22 Οκτωβρίου 2012 Τι φυτά έχεις? Χρησιμοποιείς λιπάσματα? Όσο για το co2 είναι φυσιολογικό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 22 Οκτωβρίου 2012 Author #4 Share 22 Οκτωβρίου 2012 hydrophila difformis,cryptocoryne wendti brown,hydrocotyle verticcilata,hemianthus micranthemoides.χρησιμοποιω γενικο λιπασμα μια φορα την εβδομαδα,καλιο και σιδηρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
malamadre 22 Οκτωβρίου 2012 #5 Share 22 Οκτωβρίου 2012 Υδρόφυλα και κριπτοκορίνες πάντως δεν θελουν διοξειδιο. Και οι κρυπτοκορινες ειναι φυτά αργής ανάπτυξης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 22 Οκτωβρίου 2012 Author #6 Share 22 Οκτωβρίου 2012 ναι αλλα το hydrocotyle και το hemianthus θελουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
malamadre 22 Οκτωβρίου 2012 #7 Share 22 Οκτωβρίου 2012 Για αυτο και δεν εγραψα για αυτα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αντώνιος 22 Οκτωβρίου 2012 #8 Share 22 Οκτωβρίου 2012 Το κάθε εβδομάδα το λέει στις οδηγίες?Πόσο καιρό τρέχει το ενυδρείο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
malamadre 22 Οκτωβρίου 2012 #9 Share 22 Οκτωβρίου 2012 Μήπως εννοει καθε βδομαδα που κάνει αλλαγή νερου?Λέω, δεν ξερω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 22 Οκτωβρίου 2012 Author #10 Share 22 Οκτωβρίου 2012 γυρω στους 3 μηνες τρεχει το ενυδρειο.Οι οδηγιες του γενικου λιπασματος λενε 1-2 φορες την εβδομαδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αντώνιος 23 Οκτωβρίου 2012 #11 Share 23 Οκτωβρίου 2012 Νομίζω ότι είναι πολύ κάθε εβδομάδα εγώ τλχ κάθε 15 μέρες βάζω.. Ο φωτισμός είναι σχετικά εντάξει κατ' εμαί. Δες λίγο και με το νερό σου τι παίζει αν είναι πολύ σκληρό τα επηρεάζει αλλά πάνω στο θέμα που άνοιξες το co2 δεν έχει πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος