Jump to content

Ερώτηση Για Διατροφή Melanochromis Maingano

n_vergopoulos

Recommended Posts

καλησπέρα φίλοι μου. αύριο θα βάλω στο δεύτερο ενυδρείο μου ένα χαρέμι melanochromis maingano. τα tropheus που έχω στο άλλο ενυδρείο τα ταΐζω τρεις φορές την ημέρα vegetable της tropical, cichlid vegi flakes της ocean nutrition, Tropical Kelp Algae flakes και μια φορά την εβδομάδα tropical spiroulina 36% και κατεψυγμένα mysis και krill. κάνουν αυτές οι τροφές για τα maingano ή όχι και εάν όχι τι προτείνετε και πόσες φορές την ημέρα.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων !!!!!

Νικο τα maingano περιγράφονται ως παμφαγα στα περισσότερα προφιλ που υπάρχουν στο νετ, αλλα εριξα και μια ματια στο βιβλίο του Konings και πραγματι, αναφέρει πως τρέφονται με πλαγκτόν.

Μπορείς να ακολουθήσεις την ιδια διατροφή που ακολουθεις στα tropheus αλλά, αντί για σπιρουλίνα 36% μπορείς να τους δίνεις την απλή και μια φορά την εβδομαδα μπορείς να δινεις και Omni Flakes της Ocean Nutrition.

Νικο τα maingano περιγράφονται ως παμφαγα στα περισσότερα προφιλ που υπάρχουν στο νετ, αλλα εριξα και μια ματια στο βιβλίο του Konings και πραγματι, αναφέρει πως τρέφονται με πλαγκτόν.

Μπορείς να ακολουθήσεις την ιδια διατροφή που ακολουθεις στα tropheus αλλά, αντί για σπιρουλίνα 36% μπορείς να τους δίνεις την απλή και μια φορά την εβδομαδα μπορείς να δινεις και Omni Flakes της Ocean Nutrition.

Σ'ευχαριστώ πολύ κώστα !!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...