aquamania 16 Νοεμβρίου 2007 #126 Share 16 Νοεμβρίου 2007 οχι αλλες φωτογραφιες θα με κανετε να παρω δανειο!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis200 18 Νοεμβρίου 2007 #127 Share 18 Νοεμβρίου 2007 Πώ πώώώώώ!!!! Τι είδαν πάλι τα μεγάλα και ωραία μάτια μου!!!!! Βάλτε και καμιά ονομασία να μαθαίνουμε και εμείς. Nίκο δεν ξέρω πιο απ'ολα δεν γνωρίζουν τα μπιρμπιλωτά σου μάτια . Το τελευταίο είναι μια περίεργη μώβ γονιοπόρα. Η πορτοκαλί ricordea είναι yuma και όλες οι υπόλοιπες florida. Tα δύο neon goby είναι ζευγάρι, όπως φαίνεται και στην φώτο. Τα υπόλοιπα απο τα lps είναι caulastrea,blastomussa,trachyphillia,favia,turbinaria k.a. H Ναταλία έχει ρίξει πολύ δουλειά και αυτό φαίνεται σε κάθε ανανέωση που κάνει. Πλέον τα κοράλια έχουν άπλετο χώρο γα ανάπτυξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAIN 6 Ιανουαρίου 2008 Author #128 Share 6 Ιανουαρίου 2008 (edited) Κανω καποιες αλλαγες στο σαμπ. Θα μπουνε εκει ρεκορδεες και ζωανθους, μερικα απο αυτα ηδη εχω βαλει εκει. Εβαλα και λιγα μικρα ψαρακια στο σαμπ 1. garden eels, Heteroconger hassi, που πηρε ονομα τικ-τικ. Εχει πολυ πλακα, τρωει τα παντα, ακομα και φλαικς 2. μανταρινο μπλε, μεγαλο και χοντρο 3. δυο ρασσακια, τον Halichoeres chrysus kαι Anampses meligrides 4. και ενα Serranum tortugarum. Θελω να βαλω και ακομα κανενα 3-4 μικρα ψαρακια εκει για να εχει πολυ χρωμα Και φωτο των ψαριων Έγινε επεξεργασία 6 Ιανουαρίου 2008 - RAIN Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 6 Ιανουαρίου 2008 #129 Share 6 Ιανουαρίου 2008 Μπράβο Ναταλία !!!!!!! Πάλι με καινούργιες ομορφιές,.......να σου ζήσουν και να τα χαίρεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 6 Ιανουαρίου 2008 #130 Share 6 Ιανουαρίου 2008 πόσο σου κόστισε το ενυδρείο 700λτ και ο υπόλοιπος εξοπλησμος,όπως (κοράλια,βράχοι,κτλ); Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 6 Ιανουαρίου 2008 #131 Share 6 Ιανουαρίου 2008 Να σου ζήσουν, Ναταλία, οι νέοι κάτοικοι!!! Μου αρέσει πολύ το eel μέσα στην άμμο. Θα μπορούσες να βάλεις δυο-τρία??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 6 Ιανουαρίου 2008 #132 Share 6 Ιανουαρίου 2008 καταπληκτικά ψαράκια Ναταλία .. να σου ζήσουν ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 6 Ιανουαρίου 2008 #133 Share 6 Ιανουαρίου 2008 και εγω δεν εχω λογια.... αψογες και εντυπωσιακα ομορφες οι φωτος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAIN 6 Ιανουαρίου 2008 Author #134 Share 6 Ιανουαρίου 2008 Θα μπορούσες να βάλεις δυο-τρία??? Θα μπορουσα να βαλω και παρα πανω απο 2-3, αλλα που τα τα βρω ??? Αν θα φερουν ξανα, θα παρω μερικα Ειναι ευκολο ψαρι και εχει πλακα Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAIN 6 Ιανουαρίου 2008 Author #135 Share 6 Ιανουαρίου 2008 πόσο σου κόστισε το ενυδρείο 700λτ και ο υπόλοιπος εξοπλησμος,όπως (κοράλια,βράχοι,κτλ); Δεν θελω να μετραω , να μην παθω καρδιακο Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 7 Ιανουαρίου 2008 #136 Share 7 Ιανουαρίου 2008 Δεν θελω να μετραω , να μην παθω καρδιακο τουλάχιστον τα κοράλια ,ο βράχος και το ενυδρείο πόσο σου κόστισαω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 7 Ιανουαρίου 2008 #137 Share 7 Ιανουαρίου 2008 φτου φτου! πολυ ομορφα ναταλια! τρομερο το ψαρακι που μπαινει στην αμμο! Bakis ασε,μη ρωτας! αν σου πει και η ναταλια θα παθει εγκεφαλικο και εσυ θα απογοητευτεις!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 7 Ιανουαρίου 2008 #138 Share 7 Ιανουαρίου 2008 εντάξει!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 7 Ιανουαρίου 2008 #139 Share 7 Ιανουαρίου 2008 ξέχασα να σου πω ότι το ενυδρείο σου είναι τέλειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis200 8 Ιανουαρίου 2008 #140 Share 8 Ιανουαρίου 2008 Έγινε σήμερα η καθιερωμένη βόλτα στην Ναταλία για ανταλλαγή frags. Tο μόνο που έχω να πώ είναι ότι το SUMP κλέβει την παράσταση. ΠΙΝΑΚΑΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ Στο ενυδρείο ρίξαμε μια δυο κλεφτές ματιές Είμασταν συνέχεια σκυφτοί να χαζεύουμε τα ζόας και τις ρικόρντιες. Όταν με το καλό μεγαλώσουν, θα γίνει πραγματικά αριστούργημα. Δυστυχώς το αγαπημένο μου ψαράκι (hassi) δεν μας έκανε την τιμή να ποζάρει. Την επόμενη φορά. Το βαθύ μπλέ 20000Κ της HQI , δυσκολεύει πολύ στο white balance. Eυτυχώς βοήθησε η μηχανούλα Οι τρείς πρώτες είναι απο το μεγάλο .. Μπράβο Ναταλία Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas2000gr 8 Ιανουαρίου 2008 #141 Share 8 Ιανουαρίου 2008 Ποιός να το πίστευε ότι η Ναταλία που εξόριζε τα LPS πριν από 1 χρόνο θα γινόταν καλλιεργητής μανιταριών και πολυπόδων!!! Μπράβο Ναταλία νομίζω ότι πολλοί θα σε ακολουθήσουν, Επιστροφή στις ρίζες. Κούκλα το ενυδρείο (Μπράβο και στον official φωτογράφο του ενυδρείου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAIN 9 Ιανουαρίου 2008 Author #142 Share 9 Ιανουαρίου 2008 Επιστροφή στις ρίζες. μαλλον, αυτος ο χρωνος θα ειναι των ρεκορδεων, ζωανθους και χρωματιαστων ρασσε Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 9 Ιανουαρίου 2008 #143 Share 9 Ιανουαρίου 2008 παλι δειχνεις τις τασεις της μοδας για τη φετινη σεζον ναταλια!!!΄-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAIN 9 Ιανουαρίου 2008 Author #144 Share 9 Ιανουαρίου 2008 Σταθη, ευχαριστω πολυ για τις φωτο που εκανες. Ειναι τελειες, οπως παντα!!! Τον Χασσι εκανα εγω μια φωτο και βγηκε καλυτερα μετα που μου εχεις φτιαξει την φωτογρ. μ. μου. Την βαζω να τον δεις, τον Χασσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 9 Ιανουαρίου 2008 #145 Share 9 Ιανουαρίου 2008 ειναι απλα ΤΕΛΕΙΟΣ νομιζω πως 4-5 ακομα θα ειναι σουπερ!!! πολυ ομορφη φωτο τρωει κανονικα flakes κλ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis200 9 Ιανουαρίου 2008 #146 Share 9 Ιανουαρίου 2008 Ξεμύτισε όταν φύγαμε , εεε Kαλά είναι γλύκας, είναι τέλειος ,είναι μοναδικός Επιτέλους Ναταλία τα κατάφερες Νομίζω ότι δεν με χρειάζεσαι άλλο. Η φώτο είναι τέλεια στην εστίαση. Μπλεδίζει λίγο αλλά δεν έχει ρύθμιση γ'αυτό (white balance). Θα με κάνεις να ξαναλλάξω avatar .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAIN 9 Ιανουαρίου 2008 Author #147 Share 9 Ιανουαρίου 2008 (edited) Ξεμύτισε όταν φύγαμε , εεε Απο τις 12 την νυχτα εως 6 το πρωι (οταν εχω φως στο σαμπ) ειναι συνεχια εξω και ψαχνει για να φαει. Τρωει και τα φλαικς Έγινε επεξεργασία 9 Ιανουαρίου 2008 - RAIN Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 9 Ιανουαρίου 2008 #148 Share 9 Ιανουαρίου 2008 Τα συγχαρητήριά μου και πάλι!!! Είσαστε το μέλλον του fragging στην Ελλάδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LALINA 9 Ιανουαρίου 2008 #149 Share 9 Ιανουαρίου 2008 Καταπληκτικο ενυδρειο....ΜΠΡΑΒΟ. παρα μα παρα πολυ ομορφο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAIN 9 Ιανουαρίου 2008 Author #150 Share 9 Ιανουαρίου 2008 Νικο! Ευχαριστω, το εφτιαξεις την φωτο του Χασσι, δεν ειναι τωρα τοσο μπλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος