RAIN 28 Ιουλίου 2007 Author #101 Share 28 Ιουλίου 2007 Τα clams, γιατί τα απομάκρυνες από το κυρίως ενυδρείο??? Γενικα ειχα απο παλια την σκεψη να φτιαξω λαγουνα- κλαμμ, αλλα σε ενα ξεχωριστο ενυδρειο συνδιασμενο με το ολο συστιμα. Αλλα ακομα δεν ηταν ετοιμο και αργει να γεινει... Και το δευτερο - ειναι ο Χελμον Δεν μου εχει περαξει κανενα κλαμμ, αλλα... φευγω τωρα και τα ψαρια θα μεινουν χωρις ταισμα με καταψ. για πολυ καιρο... θα εχουν μονο φλαικ, ποιος τον ξερει τι μπορει να φαει... δεν τον εχω και πολυ καιρο, δεν ξερω καλα τα γουστα του... να μην χασω κανενα κλαμμ Τωρα θα μπορω να βαλω και κανενα αγγελοψαρο που δεν εχω κλαμμ στο κυριος ενυδρειο και εχω καινουριες θεσεις για κοραλλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAIN 6 Αυγούστου 2007 Author #102 Share 6 Αυγούστου 2007 και παλι εδω ειμαι, γυρισα Βρηκα το ενυδρειο μου... πολυ καλα !!! Πρωτου φυγω αλλαξα λαμπες και τωρα τα χρωματα ειναι ακομα ποιο καλυτερα. Μερικες φωτο τωρα και αλλες σε καποιες μερες, μολις θα κανω καμια αλλαγη νερου και να κανω κανενα καθαρισμο ενα κοραλλι εχει παρει το πολυ ροζ χρωμα αλλα και τα αλλα - καλα ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 6 Αυγούστου 2007 #103 Share 6 Αυγούστου 2007 καλωσόρισες .. ευχάριστα νέα διαβάζω .. έτσι να τα προσέχεις και να τα μεγαλώνεις .. μήπως ηρθε ο καιρός να δοκιμάσεις blue coral method ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis200 8 Αυγούστου 2007 #104 Share 8 Αυγούστου 2007 (edited) Μια επίσκεψη στον Υφαλο της Ναταλίας Έγινε επεξεργασία 8 Αυγούστου 2007 - stathis200 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis200 8 Αυγούστου 2007 #105 Share 8 Αυγούστου 2007 more Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis200 8 Αυγούστου 2007 #106 Share 8 Αυγούστου 2007 more 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis200 8 Αυγούστου 2007 #107 Share 8 Αυγούστου 2007 more 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 8 Αυγούστου 2007 #108 Share 8 Αυγούστου 2007 πολλά μπράβο και για τους δυο σας καταπληκτικό το ενυδρείο και οι φωτογραφίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos 8 Αυγούστου 2007 #109 Share 8 Αυγούστου 2007 Μπράβο βρε ναταλία... ο αλθινός χομπίστας και το μεράκι μαζί δεν κρύβονται! Δεν ειναι τυχαίο άλλωστε οτι frags της ναταλίας κοσμούνε πολλά ενυδρεία ... και ιδιαίτερα εμάς των νέων. keep walking ή μάλλον swimming Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAIN 8 Αυγούστου 2007 Author #110 Share 8 Αυγούστου 2007 Σταθη, ευχαριστω παρα πολυ για τις φωτο Εχεις ταλεντο Μπραβο !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 8 Αυγούστου 2007 #111 Share 8 Αυγούστου 2007 ναταλια,μπραβο σου..εχω ακουσει πολλα για σενα εδω πανω απο αλμυρα παιδακια...χεχεχε.....και εχω θαυμασει το ενυδρειο σου απο τις φωτος..... ελπιζω καποια στιγμη να γνωριστουμε,και μπορει να ανηκω στους επαγγελματιες(υπαλληλους) πετ-σοπ της θεσ/νικης,αλλα τωρα μπαινω στον κοσμο του ριφ και της θαλασσας.....και μαθαινω...και μαθαινω.... καλο απογευμα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 9 Αυγούστου 2007 #112 Share 9 Αυγούστου 2007 αν εχεις σκοπο να περασεις απο τη ναταλια παρε 2 πραγματα! μασκα και μπουκαλες γιατι ειμαι σιγουρος πως θα εχεις την εντυπωσει πως εισαι σε fiji islands η' χαβαη η' κατι τετοιο και θα θες να βουτηξεις. και παρε και ποπ κορν να κατσεις μπροστα να χαζευεις το τι εχει εκει μεσα η ναταλια και σε τι κατασταση ειναι. οταν δεις τον εξοπλισμο(και αυτον που χρησιμοποιει και αυτν που καθεται) θα σου ερθει να βαλεις τα κλαμματα.... και παλι μπραβο ναταλια!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAIN 9 Αυγούστου 2007 Author #113 Share 9 Αυγούστου 2007 ελπιζω καποια στιγμη να γνωριστουμε Ευχαριστως, οποτε θελεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 10 Αυγούστου 2007 #114 Share 10 Αυγούστου 2007 Τα συγχαρητήριά μου στην reefkeeper και στο φωτογράφο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manogr 12 Αυγούστου 2007 #115 Share 12 Αυγούστου 2007 Ναταλια ολα ειναι υπεροχα μπραβο!! Το cucumber τι ειναι ?? Τρομερο ατομο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAIN 12 Αυγούστου 2007 Author #116 Share 12 Αυγούστου 2007 Το cucumber τι ειναι ?? Τρομερο ατομο... Rori, Το καλυτερο παιδι αλλα και μεγαλυτερο... Stichopus chloronotus Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis200 16 Νοεμβρίου 2007 #117 Share 16 Νοεμβρίου 2007 Πρωινή επίσκεψη στην RAIN. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 16 Νοεμβρίου 2007 #118 Share 16 Νοεμβρίου 2007 πανέμορφο ! μπράβο Ναταλία ! ευχαριστούμε Στάθη για τις πολύ ωραίες φωτογραφίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 16 Νοεμβρίου 2007 #119 Share 16 Νοεμβρίου 2007 Πώ πώώώώώ!!!! Τι είδαν πάλι τα μεγάλα και ωραία μάτια μου!!!!! Βάλτε και καμιά ονομασία να μαθαίνουμε και εμείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas2000gr 16 Νοεμβρίου 2007 #120 Share 16 Νοεμβρίου 2007 Ναταλία Στάθη παρατηρώ πολύ μεγάλη βελτίωση σε σχέση με τις προηγούμενες φωτογραφίες, Μπράβο Είδες η Olympus - power? Πάντως είναι τραβηγμένες με πολύ χαμηλή ταχύτητα σχεδόν όλες από 1/6 μέχρι 1/30 και θέλει είτε χέρι βράχο είτε να δώσεις ηρεμιστικά στα ψάρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 16 Νοεμβρίου 2007 #121 Share 16 Νοεμβρίου 2007 δεν θα σχολιασω πάλι Ναταλια!!! Υπέροχο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 16 Νοεμβρίου 2007 #122 Share 16 Νοεμβρίου 2007 τρομερη η ανακαινηση ναταλια,πολυ ομορφο........ καθε φορα αναρωτιεμαι ποσο πιο ομορφο μπορει να γινει Link to comment Share on other sites More sharing options...
elle 16 Νοεμβρίου 2007 #123 Share 16 Νοεμβρίου 2007 Εχω μείνει άφωνη... Ειναι καταπληκτικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manogr 16 Νοεμβρίου 2007 #124 Share 16 Νοεμβρίου 2007 Υπεροχο Ναταλια! Τα κοραλλια σκανε απο υγεια Φτου-φτου-φτου !!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 16 Νοεμβρίου 2007 #125 Share 16 Νοεμβρίου 2007 Υπέροχα............... Μπράβο Ναταλία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος