lykourgos 24 Οκτωβρίου 2012 #51 Share 24 Οκτωβρίου 2012 Λυκούργο που είσαι παιδάκι μου?.... ένα πουλάκι μου είπε ότι ασχολείσαι με βίντεο.... καλα σου ειπε το πουλακι οποτε στην διαθεση σας!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ttarkin 26 Οκτωβρίου 2012 #52 Share 26 Οκτωβρίου 2012 Βαγγέλη μέσα και εγώ. Για fish only και reef. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 27 Οκτωβρίου 2012 Author #53 Share 27 Οκτωβρίου 2012 Κάποιο μέλος με γνώσεις στο Μεσογειακό ενυδρείο για την ομάδα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 27 Οκτωβρίου 2012 Author #54 Share 27 Οκτωβρίου 2012 Ενώ στις άλλες κατηγορίες του φόρουμ η συμμετοχή γίνεται ανά κατηγορία, εδώ στο θαλασσινό τομέα μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχές για: Fish only - Reef (περιλαμβάνει και το nano) - Προφίλ θαλασσινών οργανισμών Μεσογειακό - Εξοπλισμός - Aquascape Εδώ επίσης θα δηλώνετε συμμετοχή για τις κατηγορίες DIY και Μεταφραστικό τμήμα ...καθώς και για θέματα Φωτογραφίας και Βίντεο Οι τέσσερις τελευταίες ομάδες είναι "υπεράνω" κατηγοριών και αφορούν όλο το φόρουμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 28 Οκτωβρίου 2012 Author #55 Share 28 Οκτωβρίου 2012 Aquascape= Διαμόρφωση τοπίου στο ενυδρείο ή Αρχιτεκτονική ενυδρείου και άλλοι «τίτλοι» όπου κάποιοι δε το «έχουν» και κάποιοι άλλοι είναι παγκοσμίως γνωστοί για αυτό, όπως ο Takashi Amano. Κάποιοι που το έχουν λοιπόν, ας οργανώσουμε μια ομάδα να βοηθάμε του υπόλοιπους. Μπορεί να μην το έχουμε σαν τον Amano….. ή μήπως το έχουμε και εμείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 28 Οκτωβρίου 2012 #56 Share 28 Οκτωβρίου 2012 Εσάς τους τελευταίους σας θέλω!!! Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 28 Οκτωβρίου 2012 Author #57 Share 28 Οκτωβρίου 2012 NesCafe πολύ γλυκό με πολύ γάλα.... ααα ντεκαφεινέ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 28 Οκτωβρίου 2012 #58 Share 28 Οκτωβρίου 2012 Ότι θέλετε! Την επόμενη Κυριακή λοιπόν ...όσοι πιστοί προσέλθετε!!! Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-nos 1 Νοεμβρίου 2012 #59 Share 1 Νοεμβρίου 2012 Αν θέλετε πιστεύω πως θα μπορούσα να βοηθήσω στην ομάδα DIY Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 3 Νοεμβρίου 2012 #60 Share 3 Νοεμβρίου 2012 αιολε και εγω εαν μπορεσω να βοηθησω για fish only -anemones μεσα ειμαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doperman 30 Απριλίου 2013 #61 Share 30 Απριλίου 2013 aiolos A-SCAP TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 30 Απριλίου 2013 #62 Share 30 Απριλίου 2013 Aquascapin mr. Aiolos......δηλώνω πιστός και έτοιμος να βοηθήσω δυκτιακά αλλά και με τα μανίκια ψηλά βουτώντας και το κεφάλι μέσα με μάσκα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akisdom 11 Μαίου 2013 #63 Share 11 Μαίου 2013 Σε ότι μπορω να βοηθήσω στην κατηγορία DIY είμαι μέσα Ηλεκτρολογος , ψύκτικός κτλ κτλ κτλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 25 Οκτωβρίου 2013 #64 Share 25 Οκτωβρίου 2013 Μήπως υπάρχει καμιά κενή θέση για εναν σιδηρουργό που τα καταφέρνει επίσης καλά με αλουμίνια,ξύλα,τζάμια,πλαστικά,πολυκαρβονίκα,ηλεκτρικά, σκούπισμα,σφουγγάρισμα,σιδέρωμα και πολλά πολλά άλλα . . .???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 25 Οκτωβρίου 2013 #65 Share 25 Οκτωβρίου 2013 Μέσα για Reef-Profi Team!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 25 Οκτωβρίου 2013 #66 Share 25 Οκτωβρίου 2013 Sorry για το double αλλά δεν το πρόλαβα το edit Aναφέρομαι για diy . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloster 25 Οκτωβρίου 2013 #67 Share 25 Οκτωβρίου 2013 Μήπως υπάρχει καμιά κενή θέση για εναν σιδηρουργό που τα καταφέρνει επίσης καλά με αλουμίνια,ξύλα,τζάμια,πλαστικά,πολυκαρβονίκα,ηλεκτρικά, σκούπισμα,σφουγγάρισμα,σιδέρωμα και πολλά πολλά άλλα . . .???? Εεε όλο και κάπου θα σε βάλουμε!!!! ΥΓ Περιμένω τον άλλον καφέ… για να σε ψήσουμε για το θαλασσινό ενυδρείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 25 Οκτωβρίου 2013 #68 Share 25 Οκτωβρίου 2013 Αν θες να με δεις να μένω φιλοξενούμενος σε καμιά αποθήκη στο Ρέντη πάμε για το θαλασσινό . . . Για καφέ φυσικά όποτε θέλετε . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jester 7 Νοεμβρίου 2013 #69 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Ευχαρίστως να βοηθήσω σε μεταφράσεις από την αγγλική αν χρειάζεστε ακόμα άτομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος