Manogr 17 Ιανουαρίου 2007 #1 Share 17 Ιανουαρίου 2007 Χρονια Πολλα στον Αντωνη και στην Αντωνια... Χρονια Πολλα Dartman... Χρονια Πολλα Kouzman... Χρονια Πολλα σε οσους και οσες γιορταζουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 17 Ιανουαρίου 2007 #2 Share 17 Ιανουαρίου 2007 Χρονια Πολλα σε οσους γιορταζουν σημερα! Χρονια Πολλα Dartman & Kouzman. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 17 Ιανουαρίου 2007 #3 Share 17 Ιανουαρίου 2007 Χρόνια πολλά και καλά σε όλους τους εορτάζοντας Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 17 Ιανουαρίου 2007 #4 Share 17 Ιανουαρίου 2007 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Σε όλους και όλες, που γιορτάζουν. Και ιδιαίτερα στους Φίλους μας koyzman και dartman!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan 17 Ιανουαρίου 2007 #5 Share 17 Ιανουαρίου 2007 Ευχομαι και εγω χρονια πολλα σε ολους τους αντωνηδες και ιδιαιτερα χρονια πολλα πολλα στους dartman και kouzman. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 17 Ιανουαρίου 2007 #6 Share 17 Ιανουαρίου 2007 Με τη σειρα μου να σας ευχαριστησω ολους θερμα για τις ευχες σας και να πω και γω χρονια πολλα σε ολους τους εορταζοντες και ιδιατερα στο καλο μου φιλο kouzman ... Να ειστε ολοι καλα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 17 Ιανουαρίου 2007 #7 Share 17 Ιανουαρίου 2007 Χρόνια πολλά σε όλους και ιδιαίτερα στους dartman και kouzman!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
filoxenos 17 Ιανουαρίου 2007 #8 Share 17 Ιανουαρίου 2007 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ παιδιά και από εμένα και ότι επιθυμείτε να το συναντήσετε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
basilis 17 Ιανουαρίου 2007 #9 Share 17 Ιανουαρίου 2007 Χρόνια πολλά παιδιά και απο μένα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
poelicia 17 Ιανουαρίου 2007 #10 Share 17 Ιανουαρίου 2007 χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν!! και χρόνια πολλά παίδες εν ακουαζόνει !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 17 Ιανουαρίου 2007 #11 Share 17 Ιανουαρίου 2007 χρόνια πολλά με υγεία σε όλους όσους γιορτάζουν..... Ειδικά στους φίλους μου Dartman & Kouzman. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 20 Ιανουαρίου 2007 #12 Share 20 Ιανουαρίου 2007 (edited) Χρόνια πολλά σε όλους! Έγινε επεξεργασία 20 Ιανουαρίου 2007 - kouzman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest chmatz 20 Ιανουαρίου 2007 #13 Share 20 Ιανουαρίου 2007 Να δώσω κι εγώ με τη σειρά μου τις ευχές μου σε όλους τους εορτάζονες και ιδιαίτερα στους Kouzman - Dartman! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος