Jump to content

Καηκαν Οι Λαμπες Μου Και Θελω Γνωμες Για Να Αγορασω Αλλες...

ΒΑΓΓΕΛΗΣ13

Recommended Posts

Γεια σας παιδια...σημερα το απογευμα το φωτιστικο(τ5 λαμπες) απο το ενυδρειο μου εχει χαζεψει..ειναι στην μπριζα αναβει για 5 λεπτα και μετα σβηνει....πανω το κουναω(σβηγγω και ξεσβηγγω απο το πλαι που πιανει η λαμπα)και αναβει...αλλα μετα απο κανα 5-10 λεπτο ξανα σβηνει...και σκεφτικα οτι οι λαμπες μου θελουν αλλαγμα...τι εχω 6-7 χρονια....το ερωτημα ειναι τι λαμπες να βαλω σε ενα ενυδρειο που δεν ειναι φυτεμενο αλλα στο μελλον μπορει να το κανω φυτεμενο(επειδι δεν εχω λεφτα λεφτα δεν εχω βαλει ακομα φυτα) 300 λιτρα με 55 υψος(μεσα στο ενυδρειο εχω σκαλαρια)?ευχαριστω

Έγινε επεξεργασία - ΒΑΓΓΕΛΗΣ13

Μπορεις να βαλεις απλες λαμπες Τ5 του εμποριου 840 με 865.......δηλαδη CRI 8 με 4000 κιτρινιαρες ~ 6500 daylight, κελβιν.

οκ φιλε μου...διαβασα για μια ροζ...καλη ειναι??ειναι διπλο το φωτιστικο(εχει δυο λαμπες πανω)...εχει μια daylight.σαν δευτερη λαμπα να ξανα βαλω daylight.εβαλα μια μπλε αλλα ειδα τα ψαρια βγαλανε κατι μαυρες βουλες και το εκλεισα το φωτιστικο.. τι μου προτεινεις?ευχαριστω για την ανταποκριση..

Οχι, μπλε φιλε μου ειναι για θαλλασινο, εαν ειναι βαλε μπροστα την daylight και σαν δευτερη, ή την ροζ ή μια 4000κ του εμποριου...... :)

Παιδια τελικα πηγα αγοροσα μια daylight 21watt.η αλλη λαμπα που εχει πανω το φωτιστικο ειναι 39watt.δεν πιστευω να εχω προβλημμα με τα ψαρια??γιατι με το που αναψε το φως τα ψαρια στρεσαριστηκαν(για τρεις ωρες τα προσεχα και ηταν στρεσαρισμενα).

Θα συνηθησουν και παλι, σβηστα τα φωτα για σημερα και αναψετα αυριο κανονικα..... :)

:)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...