Jump to content

Λευκα Σημαδια Στο Κεφαλι !!!!

ilias8573

Recommended Posts

και εμενα το ειχε βγαλει αλλα ευχαριστω τον νινταλ και τον τεο για την βοηθεια... εχει σχεδον φυγει... 3η μερα σημερα... την θεραπεια θα την συνεχισω και την αλλη βδομαδα... ευχαριστω και παλι παιδια....

Περαστικα φιλε μου....Ευτυχως που δεν πηρες τελικα τα δισκακια που πουλουσα γιατι δεν θα ειχες τι να τα κανεις τωρα με την ασθενεια...περιεργο που ελειπες εκτος αθηνων και ταυτοχρονα εκανες θεραπεια στο ενυδρειο σου.... B)

για λογους υγειας δεν μου επετρεψε να λειψω πολυ... αλλα δεν ειμαι μονος στο σπιτι ετσι ωστε να μην ξερω και τι γινετε στο σπιτι βλεπεις ειμαστε στον 21ο αιωνα και εχουμε την τεχνολογια στα ποδια μας...... σε ευχαριστω πολυ παντως...

Ακριβως..ειμαστε στον 21 αιωνα..μου εστειλες πμ στις 18 του μηνα ξεκινησες θεραπεια οπως λες στις 19...δεν με νοιαζει που δεν πηρες τα ψαρια αλλα το οτι μου λες θεματα δεν σημαινει οτι θα σε πιστευω κι ολας....τελος παντων δεν θα ασχολειθω αλλο...καλες διακοπες,περαστικα οτι νομιζεις...συγνωμη για το off topic...αν θελει καποιος διαχειριστης να τα σβησει no problem...απλα το θεμα των αγγελειων που ο καθενας λεει οτι να ναι οταν καποιος βαζει αγγελεια εχει παραγινει...τουλαχιστον να λετε την αληθεια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...