Jump to content

Λευκα Σημαδια Στο Κεφαλι !!!!

ilias8573

Recommended Posts

εδω και 3-4 μερες ενας απο τους δισκους που φιλοξενω στο ενυδρειο εχει βγαλει καποια απρα σημαδια στο κεφαλι του !! δεν εχει αλλαξει κατι στην συμπεριφορα του τρωει κανονικα και εναι τσαμπουκας οπως ηταν παντα. να πω οτι πρην απο ενα μηνα μπηκαν στο ενυδρειο καινουργοι δισκοι πιο μικροι σε μεγεθος και ειχαν μπει σε καραντινα για 15 μερες χωρις να παρουσιασουν κατι. εκ πρωτης ματιας το μυαλο μου παει σε hexamita αλλα δεν ειμαι και σιγουρος. πειτε οι πιο ειδικοι τι μπορει να ειναι??? τα νερα εναι σε αριστη κατασταση οι διαδικασιες τηρουνται με θρησκευτικη ευλαυεια, καθε 5 μερες αλλαγη 40% του νερου θερμικρασια 29 βαθμους , στο συνολο ειναι 11 δισκοι και καμια 20αρια κορυντορακια μεσα σε 400 λιτρα γυαλα + 100 σαμπ.

δειτε τις φοτογραφιες (δεν μπορω καλυτερες) και αν μπορειτε πειτε τι μπορει να φταιει, αυριο παω για φαρμακο χεξαμιτα.

ευχαριστω , Ηλιας.

post-16040-0-01469600-1350839236_thumb.jpg

καραντινα εχεις ?

Καλησπερα Ηλια!!!

Hexamita ειναι φιλε μου!!!

εμενα γιατι μου φερνει για ick ?

με τα περιτωματα εχουμε καποια εικονα ?

Έγινε επεξεργασία - Geosid

Ελα ρε Γιωργο πλακα μου κανεις???

Ick μονο στο κεφαλι??? Δεν γινεται και μονο ετσι οπως ειναι φαινεται οτι ειναι η αρχη της Hexamita

Hexamita εχει το ψαρι

Ας ξεκινησει το παλικαρι flagyl στην τροφη να φυγει σε 5 μερες να ησυχασει το εζησα με αλλα 5 παιδια τις τελευταιες μερες και ολοι ειχαν ακριβως την ιδια φωτο με το παλικαρι στην 2η μερα του flagyl αρχισε να υποχωρει

Ελα ρε Γιωργο πλακα μου κανεις???

Ick μονο στο κεφαλι??? Δεν γινεται και μονο ετσι οπως ειναι φαινεται οτι ειναι η αρχη της Hexamita

Hexamita εχει το ψαρι

Ας ξεκινησει το παλικαρι flagyl στην τροφη να φυγει σε 5 μερες να ησυχασει το εζησα με αλλα 5 παιδια τις τελευταιες μερες και ολοι ειχαν ακριβως την ιδια φωτο με το παλικαρι στην 2η μερα του flagyl αρχισε να υποχωρει

ισως εκει να εγινε το μπερδεμα .

μπορει να ειπα και μ@λ@κια δεν αποκλιεται :P

:thumbup: :thumbup: :thumbup:

Φιλε Ηλια ξεκινα την θεραπεια με flagyl σε ολο το ενυδρειο σου αν δεν εχεις καραντινα.

Δεν θα σου επηρεασει βιολογια.

Επισης μουλιαζεις flagyl και στην τροφη οπως σου ειπαν.

Προσοχη με τις θερμοκρασιες που χρειαζεται το flagyl για να λειτουργησει...

Το προλαβαινει Νικο!!! Ειναι πολυ νωρις ακομα αμα ξεκινησει σημερα η αυριο το προλαβαινει!!!

Επισης αν θες φαρμακο ενυδρειακο μπορεις να προμηθευτεις το Octozin της Watelife το οποιο και αυτο θα σου κανει δουλεια.

Για να το λες Θοδωρα κρινοντας απο μια φωτο του ενος ψαριου ισως εχεις καλυτερο ματι (μιας και εγω εχω ψιλογερασει χεχεχε).

No problem φυσικα απο μενα και καλη τυχη

Ακριβως το ιδιο ειδα σε 3 διαφορετικα ενυδρεια την τελευταια εβδομαδα για αυτο στο λεω...και το παραξενο ειναι οτι και οι 3 ειναι σε διαφορετικες περιοχες...Με την θεραπεια με το flagyl μεσα σε 2 μερες αρχισε να υποχωρει!!!

οκ τοτε δεν χανει κατι να το δοκιμασει εφοσον τρωει το ψαρι και τα υπολοιπα ειναι οκ.

Τι σχεση εχει οτι το ειδες σε 3 διαφορετικα ενυδρεια σε 3 διαφορετικες περιοχες ακριβως ?

Η συγκεκριμενη ασθενεια δεν εχει να κανει με το δικτυο της ΕΥΔΑΠ αν εννοεις αυτο.

Αλλοι ειναι οι παραγοντες που την κανουν να εμφανισθει.

Τεο μπας και αρχισες να κανεις τον γιατρο με βαλιτσακι και στηθοσκοπειο και γυρνας απο σπιτι σε σπιτι ? :bigemo_harabe_net-74:

Εκτος αν τα ψαρια που σε βλεπουν βγαζουν hexamita απο τον φοβο τους ..... :bigemo_harabe_net-74:

Τι να τους κανω ρε συ που τα παιδια θελανε βοηθεια....Οχι δεν μιλαω για την ΕΥΔΑΠ αλλα δεν σου φαινεται παραξενο να ειναι ολα μαζι τωρα???

καθολου παραξενο.

Αν υπαρχουν τα αιτια γιατι να μου φανει παραξενο.

Επισης οπως λες σε καλεσαν γιατι ηθελαν βοηθεια.

Δεν πηγες στα καλα καθουμενα σε 3 σπιτια και ειχαν θεμα ...

παιδια ευχαριστω για την βοηθεια !!!!

flagyl εχω ξεκινισει απο εχτες το βραδυ ,αυτο για την θερμοκρασια που επιδρα το φαρμακο δεν το καταλαβα .

τωρα ειμαι στους 29 θελει πανω η κατω ???

οσο για ενυδρειακο φαρμακο λεω το examita της esha , σε διπλη δοσολογια !

παιδια ευχαριστω για την βοηθεια !!!!

flagyl εχω ξεκινισει απο εχτες το βραδυ ,αυτο για την θερμοκρασια που επιδρα το φαρμακο δεν το καταλαβα .

τωρα ειμαι στους 29 θελει πανω η κατω ???

οσο για ενυδρειακο φαρμακο λεω το examita της esha , σε διπλη δοσολογια !

Δεν εχει να κανει με το πως επιδρα στο ψαρι αλλα στον οργανισμο που θες να σκοτωσεις τον οποιο θα αποβαλει το ψαρι σου στο νερο.

Χωρις να μπορω να δωσω ακριβη εξηγηση πολλες φορες αρχες Φθινοπωρου & αρχες ανοιξης, πολλοι δισκοι παρουσιαζουν τετοια συμπτωματα. Εδω και αρκετα χρονια παντα τετοια εποχη κανω προληπτικα ενα κυκλο με Esha Hexamita.

Απο τη στιγμη που παρουσιαστηκαν και τετοια συμπτωματα, καλως σου ειπανε να κανεις Flagyl.

Αν το ψαρι τρωει, απεφυγε τη χρηση απ'ευθειας στο ενυδρειο και ριχνε μονο στο φαι ενα γευμα την ημερα για 8 ημερες......

Χωρις να μπορω να δωσω ακριβη εξηγηση πολλες φορες αρχες Φθινοπωρου & αρχες ανοιξης, πολλοι δισκοι παρουσιαζουν τετοια συμπτωματα. Εδω και αρκετα χρονια παντα τετοια εποχη κανω προληπτικα ενα κυκλο με Esha Hexamita.

Απο τη στιγμη που παρουσιαστηκαν και τετοια συμπτωματα, καλως σου ειπανε να κανεις Flagyl.

Αν το ψαρι τρωει, απεφυγε τη χρηση απ'ευθειας στο ενυδρειο και ριχνε μονο στο φαι ενα γευμα την ημερα για 8 ημερες......

και παλι σας ευχαριστω ολουσ παιδια

παιδια το flagy νομιζω εκανε δουλεια τα σημαδια εχουν αρχησει και υποχωρουν μονο που ενας μικρουλις δισκος μαλλον φαινεται οτι δεν θα τα καταφαιρει :(

και εμενα το ειχε βγαλει αλλα ευχαριστω τον νινταλ και τον τεο για την βοηθεια... εχει σχεδον φυγει... 3η μερα σημερα... την θεραπεια θα την συνεχισω και την αλλη βδομαδα... ευχαριστω και παλι παιδια....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...