athibor 21 Οκτωβρίου 2012 #1 Share 21 Οκτωβρίου 2012 Ανεβάζω μερικές φωτογραφίες από το καινούργιο μου ενυδρείο (rio 125) το οποίο είναι και το πρώτο και το οποίο ουσιαστικά του λείπουν μερικά φυτά και λίγο στρώσιμο ακόμα..... Θα ήθελα τις γνώμες σας καθώς είναι το πρώτο μου με τη βοήθεια ενός σαφώς πιο έμπειρου από εμένα φίλου. Οι πέτρες είναι από τη Kύθνο και σαφώς μη ασβεστολιθηκές. ΥΓ: H θολούρα οφείλεται στο οτι μια ωρίτσα πρίν είχα ρίξει βακτήρια.................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
katerina 21 Οκτωβρίου 2012 #2 Share 21 Οκτωβρίου 2012 πολυ ομορφο το στησιμο με πετρες.μπραβο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
athibor 21 Οκτωβρίου 2012 Author #3 Share 21 Οκτωβρίου 2012 Ευχαριστω Κατερίνα μου!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 21 Οκτωβρίου 2012 #4 Share 21 Οκτωβρίου 2012 Τι ψάρια σκέφτεσαι να βάλεις μέσα? Αν δεν βάλεις αφρικάνες, νομίζω το έχεις παραφορτώσει με πέτρες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
athibor 21 Οκτωβρίου 2012 Author #5 Share 21 Οκτωβρίου 2012 Για Αφρικανες πάω...... Εχω και τσιμπημενο PH οπότε....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος